folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Akbank Tam Olarak Nasıl Soyuluyor?

Akbank Tam Olarak Nasıl Soyuluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yıl 2025 hala aramızda akbank kullananlar var :) 

zorunluluk degilse neden ?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yıl 2025 hala aramızda akbank kullananlar var :) 

zorunluluk degilse neden ?

Benim Akbank business kart calismiyor eko mevzusu patladigindan beridir

Biraktim subeye de gidesim yok, sifre taniyor islem yapmiyordu simdi sifre de tanimiyor atm vs de.

Sisirdi beni. Hep bir sorun var bankada

Gecen QNB Finans de bi boyle coktu, internette hic sitem yoktu ben coktugune emindim. İs uzayinca itiraf etmek zorunda kaldilar ertesi günler.

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Benimde akbank var, yıllardır hiç sorun yaşamadım.

Tahmini 7 yıldır falan.

Evllilikti geçim derdi derken 22K avans hesap 25K kredi kartım patladı. Temmuz 3-5 gibi 90 günlük sürem dolunca icralık olacağım peşinede banka hesaplarım blokenecek.

Sanırım bloke olduğunda da düşünmem gerekmeyecektir diye düşünüyorum.

Ne yapıp ne edip kapatayım borcunu ödeyip akbankı dedim bu yaşanan olaylardan kaynaklı ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı. icra ve hesap blokeleri olunca sanırım dert etmem diye düşünüyorum bakalım

EricNorthman tarafından 28/Nis/25 03:37 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Şirkette birinin başına geldi olay inanılacak gibi değil adamlar bir şekilde senin her şeyini görüyorlar fazla bilgi vermek istemiyorum ama başka bankadaki paralar aldıkları fonlar vs her şeyi bozmuslar

Akbank müşterisi olduğumuz için çok duyuyoruz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

iş sadece sosyal mühendislik değil çok belli bir açık var , boşuna milleti suçlamayın bunu fırsat görüp araya kaynamaya çalışanlar olabilir ( kredi çekeyim transfer edeyim bende birisi yapmış haberim yok diye yaygara çıkarayım belki tekrar para alırım. )

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Magdurlar normal sartlarda alamadiklari kredileri gecenin 4 unde aldiklarini ve gelmeyen sms leri ile onaylamis gozuktuklerini soyluyorlar.

Ben bankacilik sektorunde de yazilim yaptim oyle iceriden biri herseye erisemez.

Merak ettim nasil yapiyorlar, net bi bilgi varmi?

Bir kişi değildir o zaman.... Memleketin her yerinde olduğu gibi çeteleşmişlerdir içeride. 

konuya ortadan girecem ama yaparlar tabi. enerjiii diye yırtınan hatun, 1 yıl yattı çıktı, çaldıkları para da yanlarına kaldı. böyle adalet sistemi olursa herkes fırsatını bulunca çalar

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Konuyla alakalı mı bilmiyorum ama. son 1 haftadır özellikle Samsung telefonlara reklam virüsü bulaşıyor. hiçbirini temizleyemedim ve telefonları sıfırladım. Sanki google play store açığı var gibi.

Sosyal mühendislik, telefonlara uygulama yüklenmesi olabilir bunlara itirazım yok ama düzenli bir şekildi banka nezdinde bu olayların olması insanı kuşkulandırıyor. İlk vurgunu fraud ekibi yakalayamadı bir nebze kabul edilebilir ama gündem olmuş bir konudan sonra hala daha bu durumlar olabiliyorsa banka nezdinde bir sıkıntı vardır.

Benim babam 80 yaşından büyük ve hliyle online bnakacılık kullanamıyor. Onun adına online bankaclığında ben işlem yapıyorum ve banka mesai saatleri dışında işlem yaptığımda beni sistemden atıp online bankacılık şifresini sıfırlıyor ve eft havalelere kesinlikle izin vermiyor. Bu bile belli bir güvenlik tedbiridir. Banka nezdinde ve müşterisi neden bloke koydunuz işlem yapamadım yarım kaldı diye aasa bile açıklama yapabilir güvenli bulmadık mağdur olmamanız için bloke koyduk dersin ve müşteri tantana yapamaz.

Akbank olayında bence sadece müşteri kaynaklı sorun veyahut sadece banka kaynaklı sorun bulunmamaktadır. Çift taraflı bir sorun vardır muhtemelen.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

ben galiba biliyorum da söylemem.

token mevzusu hocam.

paralel token kullanımı olsa gerek.

emirhan-exp tarafından 28/Nis/25 13:49 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

üretilen yeni token demek daha çok bilgisayara ihtiyaç demek.

fakat paralel token kullanmış büyük ihtimalle.

anlayan anladı daha fazla açmayalım :)

not:2003 te yaptım ben bunu taaa bir kere. sms göndermek için

emirhan-exp tarafından 28/Nis/25 14:06 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

rteye sabancı haracını vermediği için karalama yapıyorlar olaybundan ibaret bütün videolardaki anlatılanlar saçmalık telefon dolandırıcıları öyle profesyonelki parası gidenlerde böyle bir yol buluyor bankayı kötülüyor sen salaksan banka napsın. ama asıl bu karalama tib farenin basından cıkıyordur eminim..

önemli bir konu bu. Birçok yerden okuyor görüyorum. Felan şirket jaraç vermeyince şöyle oldu böyle oldu diye. Ya bu insanlar pkk yada işte malum partiye yanaşmış kişiler oluyor. Hatta antalyadaki yatlar katlar oteller mevzusuda var.

Benim abimde bu maç için uygulama yüklemişti  tarattım virüslüydü kaldırttım. Bence uydurma senryolarda olabilir ama görünen o ki virus olayı mühendislik ve içerde veritabanı mevzuları ağır basıyor. Bende bir zaman aldım akbank hiç kullanmadım umarım kapanmıştır.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
Toplam Hit: 3030 Toplam Mesaj: 43
banka akbank