Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım
-
mkyb bunu yazdı
@Kara_Mc
Bonus kart varsa Bonus Flaş uygulamasına bir bak derim. Bazen x lira harcarsan, x lira bonus vereceğim diyebiliyor banka.
paracard için konuşuyorum : ayda 1000 harcarsan 20 lira bonus var her ay, bunun dışında da "125 üstü her alışverişe 15 tl" gibi kampanyalar sürekli oluyo. garanti kullanıyosanız bonuş flaş indirin , bu kampanyalara katılmayınca geçerli olmuyolar , uygulamayı indirtmek için ibnelik yapmışlar. ama bonuş flash bildirim atıyo bildirimden katıla tıklıyorum sadece her bildirim geldiğinde
-
kare değil de klasik saat tarzı yuvarlaklardan önerdiğiniz var mı? ben de düşünüyorum almayı.
-
ilteris bunu yazdı
kare değil de klasik saat tarzı yuvarlaklardan önerdiğiniz var mı? ben de düşünüyorum almayı.
bu fiyata , yarın , 14ocak için a101 amaze verge diye bir saat gelecekti. ama detaylarına bakmadım. GPS vardı, ekran temaları değişebiliyor, batarya kullanım süresi yazmıyordu.
-
Amazfit GTS.
Oldukça memnunum.
-
amazfit gtr kullanıyorum aşırı memnunum
-
hocam bütçenin üstünde ama honor magic watch 2 kullanıyorum aşırı memnunum. Gördüğüm kadarıyla apple watchdan 2 eksiği var. mesajlara cevap verme ve saati kullanarak telefondan fotoğraf çekme. şarj falan acayip çok gidiyor. En son ne zaman şarj ettiğini unutuyor insan.
-
Amazfit neo kullanıyorum. Tek eksisi titreşim yok.
-
Aga herkes kullandığı üründen memnun hangisini alacağımı şaşırdım aq
-
SaviorAngel bunu yazdı
amazfit gtr kullanıyorum aşırı memnunum
Bundan aldim birkac ay kullandim cok guzel saat. Ama ne hikmetse dokunmatigi gitti. Arizalandi diye gonderdim hepsiburada'ya iade aldilar parami verdiler.
Simdi gtr 2 cikmis, tr'ye gelmesini bekliyorum. Gelirse onu alacagim ins.
-
Babamda Apple Watch var sürekli olarak kalp atışını ve nabzı kontrol ediyor kendi kendini korkutup heyecan yapıyor günlerdir hastanedeyiz hiçbir anormal durum yok diyor doktorlar ama saat kalp atışının anlık 148 gösterdi diye tedirgin oldu. Doktor kesinlikle saati kullanmasın yanıltıyor diyor ama babam çocuk gibi olduğu için saatten vazgeçmiyor.
özetle arama ve mesaj olduğunda sesle, titreşimle bildirilecek ama kalp atışı, nabız ölçmeyecek saat önerisi yapabilecek var mı?