folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım

Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı

@Kara_Mc

Bonus kart varsa Bonus Flaş uygulamasına bir bak derim. Bazen x lira harcarsan, x lira bonus vereceğim diyebiliyor banka. 

paracard için konuşuyorum : ayda 1000 harcarsan 20 lira bonus var her ay, bunun dışında da "125 üstü her alışverişe 15 tl" gibi kampanyalar sürekli oluyo. garanti kullanıyosanız bonuş flaş indirin , bu kampanyalara katılmayınca geçerli olmuyolar , uygulamayı indirtmek için ibnelik yapmışlar. ama bonuş flash bildirim atıyo bildirimden katıla tıklıyorum sadece her bildirim geldiğinde

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

kare değil de klasik saat tarzı yuvarlaklardan önerdiğiniz var mı? ben de düşünüyorum almayı.

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

kare değil de klasik saat tarzı yuvarlaklardan önerdiğiniz var mı? ben de düşünüyorum almayı.

bu fiyata , yarın , 14ocak için a101 amaze  verge diye bir saat gelecekti. ama detaylarına bakmadım. GPS vardı, ekran temaları değişebiliyor, batarya kullanım süresi yazmıyordu. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

Amazfit GTS.

Oldukça memnunum.

Metalurjist.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

amazfit gtr kullanıyorum aşırı memnunum 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hocam bütçenin üstünde ama honor magic watch 2 kullanıyorum aşırı memnunum. Gördüğüm kadarıyla apple watchdan 2 eksiği var. mesajlara cevap verme ve saati kullanarak telefondan fotoğraf çekme. şarj falan acayip çok gidiyor. En son ne zaman şarj ettiğini unutuyor insan.

link

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

Amazfit neo kullanıyorum. Tek eksisi titreşim yok. 

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Aga herkes kullandığı üründen memnun hangisini alacağımı şaşırdım aq

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

amazfit gtr kullanıyorum aşırı memnunum 

Bundan aldim birkac ay kullandim cok guzel saat. Ama ne hikmetse dokunmatigi gitti. Arizalandi diye gonderdim hepsiburada'ya iade aldilar parami verdiler.

Simdi gtr 2 cikmis, tr'ye gelmesini bekliyorum. Gelirse onu alacagim ins.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Babamda Apple Watch var sürekli olarak kalp atışını ve nabzı kontrol ediyor kendi kendini korkutup heyecan yapıyor günlerdir hastanedeyiz hiçbir anormal durum yok diyor doktorlar ama saat kalp atışının anlık 148 gösterdi diye tedirgin oldu. Doktor kesinlikle saati kullanmasın yanıltıyor diyor ama babam çocuk gibi olduğu için saatten vazgeçmiyor.

özetle arama ve mesaj olduğunda sesle, titreşimle bildirilecek ama kalp atışı, nabız ölçmeyecek saat önerisi yapabilecek var mı? 

Toplam Hit: 6554 Toplam Mesaj: 55
akıllı saat