Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım
-
mesajım bulunsun lazım olucak
-
haylou ls05
-
cybermole bunu yazdı
haylou ls05
1 ay önce aldım gayet mennum.
-
siyahbereli bunu yazdı
Mi bileklik kullandım, 1 tane aldım düşmüş içindeki saat, birtane daha aldım oda düşmüş, elimde sadece kordonları kaldı, onuda komşunun çocuklarına verdim diş çıkartırken kemirsin diye.
Buradan o saati yapan mühendislere sesleniyorum ananızıda alın gidin bu sektörden.
Not pili iyi gidiyordu ama. Oradan sövme puanını kırdım.
^^D`
Metal olup, saat'i kelepçe'yle tutan kordon'ları var.
~@~
bu akıllı saatlerin Meteoroloji istasyonu gibi olanları var mıdır ya. verileri net'ten almasın yani.
dış sıcaklığı , dış basıncı, deniz seviyesinden yüksekliği, nemi filan ölçüp bildirsin.
GPS'e ve haritasına gerek yok.
ve tabi, Klasik Saat görünümünde olup, 1 ay kadar da Bataryası gitsin.
Vücut için Vital değerleri vermesine gerek yok.
-
Aloryan bunu yazdıcybermole bunu yazdı
haylou ls05
1 ay önce aldım, gayet mennum.
Ekran Tema'ları içerisinde Klasik Saat görünümü çeşitli mi? değiştirebiliyor musun?
klasik saat temalarında, Günleri ve Ayları da ibre'li şekilde gösterebiliyor mu?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıAloryan bunu yazdıcybermole bunu yazdı
haylou ls05
1 ay önce aldım, gayet mennum.
Ekran Tema'ları içerisinde Klasik Saat görünümü çeşitli mi? değiştirebiliyor musun?
klasik saat temalarında, Günleri ve Ayları da ibre'li şekilde gösterebiliyor mu?
2 çeşit klasik saat teması var. ay ve günü yuvarlak alan içinde yazı ile gösteriyor
-
Aloryan bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıAloryan bunu yazdıcybermole bunu yazdı
2 çeşit klasik saat teması var. Ay ve Günü yuvarlak alan içinde, yazı ile gösteriyor
Tşk'ler.
yazı'yla olması sıkıntı. otomobil kadranı gibi olanlar hoşuma gidiyor. İbre'nin ucu, Rakamları değil de, haftanın Günlerini ve yılın Aylarını (yada kısaltmalarını) gösterseymiş şahâne olurmuş, yada benim için şahâne olurdu.
-
A101 20 TL indirim kodu saat 15.21 16 50 de biter
EXIEE73ED5E
-
TeknikA bunu yazdı
A101 20 TL indirim kodu saat 15.21 16 50 de biter
EXIEE73ED5E
150tl 20 tl indirim 30dk
EXI79964FCC -
Haylou'da da sanırım whatsapp cevaplama falan yok değil mi ?
uzun uzadıya yazmayayım tamam ama en azından ok yazıp gonderebileceğim bir akıllı saat kullanmak istiyorum. bir de strava ya da benzeri bir uygulamaya baglamak. onun dısından bildirim gosterme işini mi band 4 cok rahat hallediyor :)