folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım

Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

mesajım bulunsun lazım olucak

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

haylou ls05

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

haylou ls05

1 ay önce aldım gayet mennum.  

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Mi bileklik kullandım, 1 tane aldım düşmüş içindeki saat, birtane daha aldım oda düşmüş, elimde sadece kordonları kaldı, onuda komşunun çocuklarına verdim diş çıkartırken kemirsin diye.

Buradan o saati yapan mühendislere sesleniyorum ananızıda alın gidin bu sektörden.

Not pili iyi gidiyordu ama. Oradan sövme puanını kırdım.

^^D`

Metal olup, saat'i kelepçe'yle tutan kordon'ları var. 

~@~

bu akıllı saatlerin Meteoroloji istasyonu gibi olanları var mıdır ya. verileri net'ten almasın yani.

dış sıcaklığı , dış basıncı, deniz seviyesinden yüksekliği, nemi filan ölçüp bildirsin. 

GPS'e ve haritasına gerek yok. 

ve tabi, Klasik Saat görünümünde olup, 1 ay kadar da Bataryası gitsin. 

Vücut için Vital değerleri vermesine gerek yok. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

haylou ls05

1 ay önce aldım, gayet mennum.  

Ekran Tema'ları içerisinde Klasik Saat görünümü çeşitli mi? değiştirebiliyor musun?

klasik saat temalarında, Günleri ve Ayları da ibre'li şekilde gösterebiliyor mu?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    Aloryan bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

haylou ls05

1 ay önce aldım, gayet mennum.  

Ekran Tema'ları içerisinde Klasik Saat görünümü çeşitli mi? değiştirebiliyor musun?

klasik saat temalarında, Günleri ve Ayları da ibre'li şekilde gösterebiliyor mu?

2 çeşit klasik saat teması var. ay ve günü yuvarlak alan içinde yazı ile gösteriyor

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    Aloryan bunu yazdı
    cybermole bunu yazdı

2 çeşit klasik saat teması var. Ay ve Günü yuvarlak alan içinde, yazı ile gösteriyor

Tşk'ler.

yazı'yla olması sıkıntı. otomobil kadranı gibi olanlar hoşuma gidiyor. İbre'nin ucu, Rakamları değil de,  haftanın Günlerini ve yılın Aylarını (yada kısaltmalarını) gösterseymiş şahâne olurmuş, yada benim için şahâne olurdu. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

A101 20 TL indirim kodu saat 15.21 16 50 de biter

EXIEE73ED5E

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    TeknikA bunu yazdı

A101 20 TL indirim kodu saat 15.21 16 50 de biter

EXIEE73ED5E

150tl 20 tl indirim 30dk 

EXI79964FCC

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Haylou'da da sanırım whatsapp cevaplama falan yok değil mi ? 

uzun uzadıya yazmayayım tamam ama en azından ok yazıp gonderebileceğim bir akıllı saat kullanmak istiyorum.  bir de strava ya da benzeri bir uygulamaya baglamak. onun dısından bildirim gosterme işini mi band 4 cok rahat hallediyor :) 

Toplam Hit: 6558 Toplam Mesaj: 55
akıllı saat