folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Akıllı Telefon Pazarı Artık Doyum Noktasına Geldi

Akıllı Telefon Pazarı Artık Doyum Noktasına Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Akilli telefon pazari doyma noktasina falan gelmedi.

Dunya capinda IPv6 ya gecince siz asil o zaman gorun mobil pazari. Tabii bu dedigim Turkiye icin gecerli degil cunku bizdeki mandavallar gosteris budalasi. Herifin tipine bakiyorsun miden bulaniyor, yaptigi ise bakiyorsun insaat amelesi ama elinde iPhone 6 (zihniyetini)

Biraz açar mısın hocam konuyu? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mobil intenet sınırsız olduğu zaman insanlar peynir ekmek gibi ekranı büyük cihazlar tüketecekler.

bana kalırsa metal çerçeveli herşeye dayanıklı ince 5.5 cihazlar patlama yapacak. not 4 gibi cihazlar filan

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Merak etmeyin. Apple yeni model çıkarsın piyasa hareketlenir. Malum insanlar büyük seviyor. Apple büyüttükçe talibi artıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bu pazar doymaz özellikle ayfon fan kulüp üyeleri varken ayfon hertürlü satar, yeni yetişen nesilinde özenti ve çakma olduğunu düşünürsek sırf hava olsun diye en pahalısı benim olsun diyecek.Bizim gibi işime yarayacak telefonsa sıkıntı yok markanında önemi yok diyenler küçük azınlık olarak yolumuza devam edeceğiz.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Dunya capinda IPv6 ya gecince siz asil o zaman gorun mobil pazari. Tabii bu dedigim Turkiye icin gecerli degil cunku bizdeki mandavallar gosteris budalasi. Herifin tipine bakiyorsun miden bulaniyor, yaptigi ise bakiyorsun insaat amelesi ama elinde iPhone 6 (zihniyetini)

Hangisini?

Neden doymayacagi kisminimi yoksa mandaval kisminimi ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

mobil intenet sınırsız olduğu zaman insanlar peynir ekmek gibi ekranı büyük cihazlar tüketecekler.

bana kalırsa metal çerçeveli herşeye dayanıklı ince 5.5 cihazlar patlama yapacak. not 4 gibi cihazlar filan

Telefon konusunda bir şey diyemem ancak sınırsız internet zor be hocam. Daha adsl'de bile 3 megabit kota var. 

Zaten 5 inçten ufak telefon yok artık büyük markalardan. Bir tek Sony Compact serisi var oda fiyatta uçmuş ona o fiyata verene kadar bir sürü cihaz var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Hangisini?

İpv6 ne işimize yarayacak nedir ne değildir vs. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Hangisini?

Kullanılabilir IP adreslerinin sayısı artacak.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Dusun haci sana ait IP blogun var. diyelim 4000 tane statik IP adresin var.

Buzdolabina bir IP, televizyona, camasir makinasina, mikro dalgaya, sofben...vs

Buzdolabinda kalan yiyecek miktarini cepten gorebiliyorsun, veya eve varmadan 15 dk once sofbeni aciyorsun veya aracinin bakim detaylarini cepten izleyebiliyorsun vs vs

Iste o zaman mobil programlama iddia ediyorum altin cagini yasayacak.

Kaldiki bugun bile yavas yavas akilli evler uretiliyor, akilli buzdolaplari uretiliyor buzdolabi kendi kendine internetten siparis bile veriyor. daha bunlar baslangic.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tahminim gelecekte Koreli LG ve Samsung, Samsung'un geliştirdiği Tizen işletim sistemli telefon üretimine geçecek. Samsung yıllardır bunu deniyor. 

Geçmişteki Bada faciasından sonra Samsung'a yazılım konusunda güvenmem ben.

https://www.youtube.com/watch?v=-JIrjNqldf4

Hacım doğru diyorsun Bada bir faciyaydı ama bada sadece samsung tarafından geliştiriliyordu. Aslında bada güzel işletim sistemiydi sadece desteği bitirmesi, kullanıcılarının tepkisine yol açtı. Halbuki Android üreticilerinin 4.0 ile telefon çıkarıp 4.1 güncellemesi vermemesi gibi birşey aslında çokta farklı değildi olan.

Ama tizende en önemli fark ne biliyor musun? Arkasında sadece samsung yok. Yani bu gün samsung dese ki "-ben tizen'i geliştirmeyeceğim." Millet hayhay diyebilir sıkıntı yok çünkü gelişmeye devam edecek. Samsung bada geliştiricilerini Tizen projesine aktardı zamanında. Kamuoyunda genel bir yanılgı var tizen samsung'un gibi. Öyle birşey yok. Sadece en büyük desteği samsung veriyor zira samsung bağımsız bir işletim sistemi ile işlerine devam etmek istiyor. Iplerin google'da olması kimsenin hoşuna gitmiyor bundan emin olabiliriz. Arkasında: INTEL, Linux foundation, Samsung, Huawei ve bir çok operatör ve firma destek veriyor.

Referanslar:

"Tizen Project, a Linux Foundation Project. All Rights Reserved. Linux is a registered trademark of Linus Torvalds"

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1f/MeeGo_and_co_timeline.svg

"Sprint is the first North American wireless carrier to be a part of the Tizen association, while many of the world’s leading providers are members, including NTT (News - Alert) DOCOMO, Orange, SK telecom, Telefónica and Vodafone as well as hardware manufacturers like Intel, Casio Computer Co., Samsung Electronics and Chinese mobile phone manufacturer Huawei." http://technews.tmcnet.com/embedded-m2m-solutions/topics/sprint-news/articles/289278-sprint-joins-tizen-association-adds-its-board-directors.htm

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 4247 Toplam Mesaj: 42
akıllı telefon