folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Akılsız Televizyonu Akıllı Hâle Çevirmenin Mantıklı Olan En Güncel Yöntemi

Akılsız Televizyonu Akıllı Hâle Çevirmenin Mantıklı Olan En Güncel Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

TiVo Stream 4K vardi bilsem verirdim uygun fiyata hocam. Cihazi yanimda getirdim yurtdisina.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben de birş ey danışayım,

akılsız tv alıp stick vb ile akıllandırıp X lira vermek mi mantıklı;

akılsızın aynı özelliklisinin akıllısını alıp 2x vermek mi mantıklı.

tv izleyen biri değilim akşamları internetten ya da flashtan dizi film izlerim başka tv açmam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

tv izleyen biri değilim akşamları internetten ya da flashtan dizi film izlerim başka tv açmam.

Kesinlikle a seçeneği 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Kesinlikle a seçeneği 

+1

Akillinin donanimini guncelleyemezsin ama akilsiza istedigin modifiyeyi yaparsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Kesinlikle a seçeneği 

+1

Akillinin donanimini guncelleyemezsin ama akilsiza istedigin modifiyeyi yaparsin.

Yok ki .. eskiden vardı şimdi yok. Olanların da diğer özellikleri (ses, görüntü) iyi değil. Tv almadan önce bende öyle düşünüyordum fakat smart özelliği olmayıp görüntü kalitesi istediğim gibi olan tv bulamadım. 

Arkadasin sorusuna gelirsek : televizyon 1080p destekliyor bana bu kadarı yeter dersen Stick al geç. Ben Amazon fire tv Stick 4K kullandım sen 4K olmayan eski bir sürümünü internetten ikinci el alırsın olur biter. Ama dersen ki almışken iyisini alayım bu tvyi yakın zamanda yenileyeceğim bari aldığım da aktüel kalsın o zaman Apple TV 4K al derim. Herseyiyle stabil bas ağrıtmayan akıp giden bir oynatıcı. Hem o kadar bütçe ayırmam hem de market dışı uygulama da kurayım dersen yine tavsiyem Amazon’un fire tv Stick 4K olur. Tam bir fiyat performans cihazı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bu işin kral ı Apple Tv 

Full HD modelini çıktığında almıştım 2015-2016 olması lazım o zaman ne xiaomi box nede stick vardı.

Hala ilk günki gibi çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor oğlanın odasındaki tv ye bağladım genelde youtube izliyor.

Sıkıntı Apple Tv nin hepsinin toplamından pahalı olması :)

Not : Çubuk önerenlere aldanma alacaksan box al geç bi kaç yüz lira az vereceğim diye delirme sonra. 

PanxeR tarafından 25/Tem/23 08:19 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

mi box kullanıyoruz, mutluyum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Kesinlikle a seçeneği 

+1

Yok ki .. eskiden vardı şimdi yok. Olanların da diğer özellikleri (ses, görüntü) iyi değil. Tv almadan önce bende öyle düşünüyordum fakat smart özelliği olmayıp görüntü kalitesi istediğim gibi olan tv bulamadım. 

Arkadasin sorusuna gelirsek : televizyon 1080p destekliyor bana bu kadarı yeter dersen Stick al geç. Ben Amazon fire tv Stick 4K kullandım sen 4K olmayan eski bir sürümünü internetten ikinci el alırsın olur biter. Ama dersen ki almışken iyisini alayım bu tvyi yakın zamanda yenileyeceğim bari aldığım da aktüel kalsın o zaman Apple TV 4K al derim. Herseyiyle stabil bas ağrıtmayan akıp giden bir oynatıcı. Hem o kadar bütçe ayırmam hem de market dışı uygulama da kurayım dersen yine tavsiyem Amazon’un fire tv Stick 4K olur. Tam bir fiyat performans cihazı. 

Fire Sticklerde Mi Stick gibi ısınma sorunu oluyor mu ?

bir e amazon fire stick de hangi store var ? yani play store gibi tüm uygulamaları kurabiliyor muyuz ?

örneğin dsmartgo amazon mağazasında mevcut mu 

rapidhacker550 tarafından 25/Tem/23 09:00 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

mibox+3 senedir iptv kullanıyorum senin tvnin aynısından var 

kesinlikle mibox al geç derim düşünme bile iç sticke de bulaşma

No way out
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Oymuş buymuş şuymuş kafa karışıklığına gerek yok. Mi Box S 4K al geç keyfine bak.

Üç senedir LG 42LM620S 3d (https://www.lg.com/tr/tv/lg-42LM620S-3d-tv) TV' de kullanıyorum. TV' nin panelinden çok memnunum ama artık TV' nin aklı yetmiyor. Üç senedir Mi Box çok güzel akıllandırdı TV' mi.

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-2nd-gen-p-HBCV00004BAHGM?keywords=&magaza=Hepsiburada&ozellik=&sirala=createdAt

BaD_BoYs tarafından 25/Tem/23 11:27 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 3923 Toplam Mesaj: 36
akıllı tv ye çevirme