folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Akılsız Televizyonu Akıllı Hâle Çevirmenin Mantıklı Olan En Güncel Yöntemi

Akılsız Televizyonu Akıllı Hâle Çevirmenin Mantıklı Olan En Güncel Yöntemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Amazon fire stick 4k cihazı annemin tv ye taktım. Kendi uygulama kütüphanesi harici Android uygulamalarını da (apk) yükleyebiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam downloader ile bunu yapabiliyorsunuz. Yalnız uygulama yüklerken çok dikkatli olmak lazım. Uyumlu olmayan android uygulamalarında cihazı brick etme ihtimali var. O yüzden nazlı bir cihaz. Direk android işletim sistemi olan bir cihaza yönelmek daha mantıklı. Amazon fire tv stick için bilgi paylaşımı yapan bir telegram kanalı var, oradan baya güzel bilgi paylaşımı yapıyorlar: 

https://t.me/FireTVTR

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Merhabalar, Akıllı olmayan eski tip LG marka LCD televizyonda 37LK450 (https://www.lg.com/ca_en/tvs/lg-37LK450-lcd-tv )

eve internet kurulumu gerçekleşecek, bu işlemden sonra televizyonu akıllı tv haline çevirmeyi düşünüyorum. youtube netflix vs. bunun için en mantıklı yöntem şu an için Xiaomi mi stick midir * yoksa başkaca bir yöntem daha tavsiyeniz var mı? mi box düşünmedim gereği olmadığını düşünüyorum tv zaten eski ve görüntü desteği maximum 1080p

Ne yaptın hocam. Verilen fikirler işine yaradı mı? Neyi tercih ettin.

BaD_BoYs tarafından 31/Tem/23 16:41 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Merhabalar, Akıllı olmayan eski tip LG marka LCD televizyonda 37LK450 (https://www.lg.com/ca_en/tvs/lg-37LK450-lcd-tv )

eve internet kurulumu gerçekleşecek, bu işlemden sonra televizyonu akıllı tv haline çevirmeyi düşünüyorum. youtube netflix vs. bunun için en mantıklı yöntem şu an için Xiaomi mi stick midir * yoksa başkaca bir yöntem daha tavsiyeniz var mı? mi box düşünmedim gereği olmadığını düşünüyorum tv zaten eski ve görüntü desteği maximum 1080p

Ne yaptın hocam. Verilen fikirler işine yaradı mı? Neyi tercih ettin.

Mi box aldım hocam

gayet memnunum 

Ama  bir sorun var.

YouTubea girince video başlatıyorum 5 saniyede bir duraklatıyor kendi kendine. Fişi çekip takınca düzeliyor. Gözlemlediğim kadarıyla sesli kontrol kullandıktan sonra oluyor. 
    yazılımsal bir sorun muhtemelen, çözüm bilen var mı ? 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

tv içine eski netbook koyuyorum netbooka q4os gibi basit bir os yüklüyorum. en basit şekli bu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

ben de birş ey danışayım,

akılsız tv alıp stick vb ile akıllandırıp X lira vermek mi mantıklı;

akılsızın aynı özelliklisinin akıllısını alıp 2x vermek mi mantıklı.

tv izleyen biri değilim akşamları internetten ya da flashtan dizi film izlerim başka tv açmam.

Kesinlikle a seçeneği 

+1

Akillinin donanimini guncelleyemezsin ama akilsiza istedigin modifiyeyi yaparsin.

Yok ki .. eskiden vardı şimdi yok. Olanların da diğer özellikleri (ses, görüntü) iyi değil. Tv almadan önce bende öyle düşünüyordum fakat smart özelliği olmayıp görüntü kalitesi istediğim gibi olan tv bulamadım. 

Arkadasin sorusuna gelirsek : televizyon 1080p destekliyor bana bu kadarı yeter dersen Stick al geç. Ben Amazon fire tv Stick 4K kullandım sen 4K olmayan eski bir sürümünü internetten ikinci el alırsın olur biter. Ama dersen ki almışken iyisini alayım bu tvyi yakın zamanda yenileyeceğim bari aldığım da aktüel kalsın o zaman Apple TV 4K al derim. Herseyiyle stabil bas ağrıtmayan akıp giden bir oynatıcı. Hem o kadar bütçe ayırmam hem de market dışı uygulama da kurayım dersen yine tavsiyem Amazon’un fire tv Stick 4K olur. Tam bir fiyat performans cihazı. 

Fire Sticklerde Mi Stick gibi ısınma sorunu oluyor mu ?

bir e amazon fire stick de hangi store var ? yani play store gibi tüm uygulamaları kurabiliyor muyuz ?

örneğin dsmartgo amazon mağazasında mevcut mu 

Amazon'un kendi uygulama marketi var fakat apk de yüklenebiliyor. 

Toplam Hit: 3922 Toplam Mesaj: 36
akıllı tv ye çevirme