folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Amblemi Ve Masonlar

Akp Amblemi Ve Masonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    Valla güzel bakalım daha neler olacak...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

tehditkar kelime kullanma.

haddim nedirki aşayım?

senin söylediğin herkelime doğru onun arkasındaki %47 yanlış zaten.

kadrolaşma nedemek? kendi görüşüne uyan her adamı görev başına getirmek demek bunu hangi hükümet yapmadı?

içişleri bakanı chp li dışişleri bakanı mhp li yük başkanıda tkp limi olacaktı?

oğlu kızı zaten ihya olmuştu bunların sülalasi zengin a.q dededen babadan anadan vs vs.

:) apoya sayın demiş lan dildir bu a.q sürçtümü sürçer işte kemiği yokki..

terörle en etkin mücadeleyi veren tansu çillerdir 90 lı yılların başı ve sayın abdullah öcalan kelimesini kullanan yine tansu çillerin kendisidir. kalkıp bunu vatan hainimi ilan edelim yaptığı verdiği onca mücalededen sonra?

şehite kelle demiş... kelle askeri bir terimdir bizim thm ( taktik hareket merkezi)albayıda dredi kelle verdikmi diye yada kaç kelle aldık diye.e bizde öyle derdik falanca birlik 5 kelle vermiş yada 3 kelle almış diye.

hani oy verenlere saygıları diyorsun, e hadi birinci seçim eyvallah ikinci seçimde neden verdi bu halk yüzde 47 yi?

dış borç kaç arttı diyorsun :)) diyorlarki dış borç arttı e evet arttı e tabikide artacak senin etin ne budun ne ?

ama seni kandırıyorlar ..asıl olan şudur dış borç diğer hükümetler zmanında %20 artarken akp zamanında % 10 artmıştır şimdi bu iyimidir kötümü?

askerlik yan gelip yatma yeri değil demiş... e dogru yan gelip yatarsan sikerler alırlar kelleni biz bunlarıda gördük, daha dün bile rüyalarıma karakolumuzun basıldığı giriyorsa.... neyse konu sapmasın.

not:  muhalafetinde bir şerefi namusu olmalı dedim bundan kastımı anlamayacak kadar cahil değilsindir.  birinin en hassas noktası şerefi ve onurudur .. ama bilinmeliki biri onuruna şerefine hakareti haketmişse erkan bunu en açık şekilde beyan eder.tahribat bir hancı bense bir yolcu bir erkan gider başka bir kullanıcı gelir.bu laflardan kastım yalan beyanlardır muhalefetteki yalan beyanlar...

saygılarımla.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu resimlerin geyik amacıyla yapıldığını hala anlayamamış olmanız beni gerçekten endişelendiriyor.Bilemiyorum sizin gibi eğitimli arkadaşlar neyin ciddi neyin geyik amaçlı olduğunu anlayamıyorken , nasıl olucakta neyin iyi neyin kötü olduğunu ayıracak gerçekten şaşırıyorum.

Burada amaç akpyi karalamak değil biraz insanları düşündürmekti bu yüzden konuyu derin konulara açtım.Geyik bölümünde sadece gülüp geçerdiniz fakat burada gerçekten istediğim etkiyi almış oldum.

bu arada underzero , tartışırken tartıştığın adama yani erkan07 ye dikkat et.Çünkü o öyle muhterem bir büyüğümüzdür ki kendisi konfiçyus'u görmüş ve para vererek bilgilerini aktartığınada şahit olmuştur.Ben böyle muhteremlerin arasında konuşarak edepsizlikte yapamam.

O resimler geyik ama underzero'nun söyledikleri gerçek.İsteyen istediği şeye dikkat eder.

[türkiye’nin israil’i ilk tanıyan devlet olmasını sağlayan başbakanın adnan menderes olması.hatta hiç bir geminin taşımadığı yahudi göçmenleri israil’e devlet gemileriyle taşınmasınıda adnan menderis'in sağlamış olması oldukça ilginç ve ironiktir.Adnan Menderes'inde dinci olduğunu unutmamak lazım.]

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bu resimlerin geyik amacıyla yapıldığını hala anlayamamış olmanız beni gerçekten endişelendiriyor.Bilemiyorum sizin gibi eğitimli arkadaşlar neyin ciddi neyin geyik amaçlı olduğunu anlayamıyorken , nasıl olucakta neyin iyi neyin kötü olduğunu ayıracak gerçekten şaşırıyorum.

Burada amaç akpyi karalamak değil biraz insanları düşündürmekti bu yüzden konuyu derin konulara açtım.Geyik bölümünde sadece gülüp geçerdiniz fakat burada gerçekten istediğim etkiyi almış oldum.

bu arada underzero , tartışırken tartıştığın adama yani erkan07 ye dikkat et.Çünkü o öyle muhterem bir büyüğümüzdür ki kendisi konfiçyus'u görmüş ve para vererek bilgilerini aktartığınada şahit olmuştur.Ben böyle muhteremlerin arasında konuşarak edepsizlikte yapamam.

O resimler geyik ama underzero'nun söyledikleri gerçek.İsteyen istediği şeye dikkat eder.

[türkiye’nin israil’i ilk tanıyan devlet olmasını sağlayan başbakanın adnan menderes olması.hatta hiç bir geminin taşımadığı yahudi göçmenleri israil’e devlet gemileriyle taşınmasınıda adnan menderis'in sağlamış olması oldukça ilginç ve ironiktir.Adnan Menderes'inde dinci olduğunu unutmamak lazım.]

-----------------------------

sana kapak olurmu bilmiyorum ama yinede bana burada söz hakkı verdiğin için burada yazıyorum..........

Kendisine bu imkânı sağlamalarını istemek ve kendi fikirlerini kabul ettirmek için Çin hükümdarlarını dolaşmaya başladı. Sonunda, öğretilerini geliştirdi ve bunları para karşılığı öğretmeye başladı. İsminin sonundaki 'Tzu', 'usta öğretmen' veya 'üstat' anlamına gelir. Kendisine olan sonsuz güveni, öğretilerindeki mistik tutumu, gelişmiş hitap yeteneği sayesinde tarihteki en bilinen öğretmenlerden biri olmuştur
     kaynak vikipedia....

bak yani gör bunu iddia eden tek kişi bendeğilim ve şahit olmak gerekmiyor bazı şeylerin gerceğini görmek için..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Konfüyle alakalı engin bilgilerini burada paylaşmasaydın keşke hocam.Burada AKP hakkında konuşuyoruz.Biz daha zamanımızdaki şeyleri adam gibi %100 bilmiyoruz.Sana o yüzden üstat dedim alınma iyi birşey söylüyorum.

Bizim ülkemizde her sakallıyı dedemiz sanıyoruz , Ayrıca her sakallıyı , sünnetliyi , namaz kılanıda müslüman sanma eğilimindeyiz.Bkz - Yahudi ibadetleri (Yukarıdaki şeyler aynı zamanda yahudilerdede vardır.O yüzden dindar sandığınız insanlara yani AKPye farklı bir açıdan bakınız)

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

erkan muhalefetin namusu serefi olacak kelimesi haddini asan bir kelimedir, iktidarin namusu serefi olacak desem sen ne anlardin sadece guler gecerdim mi diyecektin. haddini asan kelimeler kullanani underzero olarak uyaririm admin olarak degil.

ben ne kadar karaya kara desemde sen karayi ak goreceksin.

kadrolasmayi her iktidar yapiyor benim bir itirazim yok ama sen is yapan uzmani isten cikartip yerine imami getiriyorsan bu ne anlama geliyor ? imam uzmandan daha iyi bildigi icin mi ? kadrolasmak icin mi ?madem imam bu isi iyi biliyordu gidip okusun o isin uzmani olsun. 

yolsuzluklar hakkinda ne dusunuyorsun peki erkan07. akepe nin yaptigi yolsuzluklari gormezden mi geleceksin ? onceki partilerde iktidarlar da mi yapiyordu diyeceksin? 

bu paralar senin benim param. ben bunu hep soyluyorum "BU VATANIN PARASINI HAKSIZ YERE KIM YIYORSA O INANDIGINI SOYLEYIPTE YINEDE ALLAHIN YAPMA DEDIKLERINI YAPANLARIN KAFASINI G.TUNE SOKSUN, HANGI PARTI HANGI IKTIDAR HANGI MILLETVEKILI MUDUR INANCI GORUSU NE OLURSA OLSUN" 

ben acik acik soyluyorum hangi iktidar olursa olsun diyorum. hala bu isleri yaptigini bile bile sirf chp ye sirf mhp ye sirf dyp ye veya baska partilere inat olsun diye koruyup kollayarak bu yolsuzluga bu talana bu HIRSIZLIGA ortak olmuyormusunuz ?

hani sizin Allah inanciniz, yetim hakkindan korkma inanciniz. inandiginiz okudugunuz Kurani Kerimde inancimi kullanarak benim parami yiyenlerin yaninda olmanizi mi emrediyor ?

varmi sozlerimde bir yalan? varmi sozlerimde bir sahtekarlik ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek
    resim ve bağlantı hoşaf ama tahribat yorumları bilgi dolu :)
    fıçkırıyo şerefsizim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    biraz daha zorlasalar ben bile çıkıcam ampülün içinden :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

yolsuzluk herzaman vardı ve bu ceza yasası olduğu sürece herzamanda olacaktır.

seninle yolsuzluk konusunda tartışmam yersiz olur ne soracagın soru nede vereceğin cevap beni tatmin edebilir.

yani şunun farkındayım ; görev süresi boyunca alacağı maaş 500.00 ytl olan bir belediye başkanı adayının seçim harcamaları yaklaşık 1 milyon ytl iken  sen bu adamdan ne bekliyorsun? icraatmi? yerel belediyelerdeki yolsuzluğa bizzat şahidim bunları biliyorum yani inkar etmiyorum..

ama her gerçekleşen münferid olaylarda bile RTE yi suçluyorsunuz .

abd uşagı diyorsunuz ardından bizi iranlaştırmaya çalışıyor diyorsunuz bu nedir?

gah kominist gah şeriatçı gah ırkçı son karar nedir?

tek amaç %47 yi ordan indirmek ama görünen oki %50 leride göreceğiz.

bu adamlar türkiyenin gelecek 20 yılına yön verecek adamlardır .

eğer bu daha iyi yapar diyebileceğin biri varsa onuda tartalım.bu adam mükemmel gayet iyi işte 2. atatürk demiyorum ama şu an bundan iyisi yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

şehite kelle demiş... kelle askeri bir terimdir bizim thm ( taktik hareket merkezi)albayıda dredi kelle verdikmi diye yada kaç kelle aldık diye.e bizde öyle derdik falanca birlik 5 kelle vermiş yada 3 kelle almış diye.

--------------------------------------

bizde askerlik yaptık.. burada ki pek çok kimsede yapmişdir.göreve operasyona gittik bizlerde. eğer böyle bir sözun olduğunu duysak bilirdik işitirdik duyardık. bi yerinden uydurma. tamam diyelim ki böyle bi olay var..

o zamanlarda Rte nin statüsü neydi? bu sözleri söylediğinde. askerliği kantinci olarak yapmiş olan bi bi gotoş. bunu söyleye bilirmi? insan olan insan bunu  söyleye bilirmi? tasvip edebilir mi?

askerliği yapan müridler söylesin a.k. şehide kelle dediklerini duyanlar varmı a.k.

Yakarız Bu Gezegeni...
Toplam Hit: 34308 Toplam Mesaj: 90