Akp Amblemi Ve Masonlar
-
Ya ne sacma bi konu bu yaaa.Bi kere masonluk yahudilik degildir.Resimdeki isaretleri yahudilige yorumlamislar.Ayrica ulkemizde bircok mason var.Icerisinde akp sinden, dinci gecineninden tut askerine kadar.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------sadece insanlarla tartışma kararı aldım aslında.
senin beni antipatik bulmankadar normal bişey yokki. (normal zaten)
ama senin gibiler biryerdede gerekli,neden biliyormusun? akp nin oy potansiyelini arttırmak için. (sana rağmen oyum akp ye değil)
partiler konu değil önce insan diyorum ama anlamıyorsun ..akp ninde deyip gecebilirimde aslında.
zibidi demişsin antipatik demişsin altta kalmamak adına herşeyi söylemişsin...
neyazıkki terbiyesizliğinle yine altta kalmışsın.
-----------------------------
evet biranda karar aldın anladık... her neyse.benim sordugum soruya ilavetende cevap yazamiyorsun..
senin söylemiş olduğun salakca cümle yüzünden böyle oldu olayı farklı yöne çekmeye çalışıyorsun ve bana cevap
vermiyorsun. 2 kes sordum şimdide sordum farz et 3 etti.
bnm gibiler gerekli olabilir yada olmaya bilir bu seni enterese etmez zaten.. burada pek çoğu kimse zaten akp nin yaptiği
icraatları normal görüp peşi sıra akpli değilim diyor bunuda alıştım... bu da problem deil...
evet terbiyesizim bizi bu hale sokanlar utansın a.k ne diyim.
altta kalma gibi bi durumda söz konusu değil burada sidik yarıştırmıyoruz...
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Koka kola allah yoktur derken inanıyoruz.Akp mason derken inanmıyoruz.İkiside aynı yoldan karalanıyor.
Ne hoş değil mi??
-----------------------------+69.eVet :)
-
nikoteen bunu yazdı:
Erdoğan yahut akpliler mason olsaydı eski yök başkanı teziçle bu kadar kanlı bıçaklı diyaloglar yapmaz,selamsız sabahsız kokteylerde,toplantılarda birbirlerinin yanından geçmezlerdi canım.Amacınız propagandaysa adam gibi çıkın bu akp den bi sik olmaz deyin yorurun böyle şöyleri benzetmeye yada dolaylı yonden bişeler anlatmaya calısarak komik duruma düşüyorsunuz.Çıkın ve derdinizi analtın umarım kat be kat daha etkili olur bu saçmalıktan..
İşte bak bu konuda haklısın arkadaş.Teziçin akom. -
NetBABA bunu yazdı:
nikoteen bunu yazdı:
Erdoğan yahut akpliler mason olsaydı eski yök başkanı teziçle bu kadar kanlı bıçaklı diyaloglar yapmaz,selamsız sabahsız kokteylerde,toplantılarda birbirlerinin yanından geçmezlerdi canım.Amacınız propagandaysa adam gibi çıkın bu akp den bi sik olmaz deyin yorurun böyle şöyleri benzetmeye yada dolaylı yonden bişeler anlatmaya calısarak komik duruma düşüyorsunuz.Çıkın ve derdinizi analtın umarım kat be kat daha etkili olur bu saçmalıktan..
İşte bak bu konuda haklısın arkadaş.Teziçin akom.
Masonlar oyunu kurar bizim gibilere izlemek kalır... Ve her mason birbirini biliyor mu oda var.AKP mason amaçlarına hizmet amaçlı olabilir belki ama bu her akpli masondur anlamına gelmez.Zaten YÖK başkanıyla AKPnin iyi geçiniyo olması anormal olmaz mıydı ? -
erkan07 yolsuzluk sen ve senin gibi sirf ayni dusunceyi tasidigi icin yolsuzluklari gormezden gelen, her yapilani mubah goren insanlar oldugu surece ve bunlari yapanlar sadece "Allah" dedigi icin melaike olarak gormeye devam edecek insanlar oldugu surece
bu yolsuzluklar hic bitmeyecek, taa ki elde avucta kalmayincaya kadar. dogan cocugun bile amerikaya bilmem kac dolar borclu doguyor sirf senin gibi kendi yandasinin yaptigi soygunlari gormezden gelen insanlar yuzunden.
Allah a inaniyorum ama Allah diyenlere artik inanmiyorum artik ama ateist birisi degilim. cunku mason diye sucladiginiz, Allahsiz diye sucladiginiz insanlardan bir farkini gormedik.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------erkan07 yolsuzluk sen ve senin gibi sirf ayni dusunceyi tasidigi icin yolsuzluklari gormezden gelen, her yapilani mubah goren insanlar oldugu surece ve bunlari yapanlar sadece "Allah" dedigi icin melaike olarak gormeye devam edecek insanlar oldugu surece
bu yolsuzluklar hic bitmeyecek, taa ki elde avucta kalmayincaya kadar. dogan cocugun bile amerikaya bilmem kac dolar borclu doguyor sirf senin gibi kendi yandasinin yaptigi soygunlari gormezden gelen insanlar yuzunden.
Allah a inaniyorum ama Allah diyenlere artik inanmiyorum artik ama ateist birisi degilim. cunku mason diye sucladiginiz, Allahsiz diye sucladiginiz insanlardan bir farkini gormedik.
yolsuzluğa karşı olmadığım kanısına hangi cümlemden dolayı vardın?yolsuzluğu görmezden gelindiğini anlatmaya çalıştım zaten ve belediye başkanı maaşı ve seçim giderlerini örnek verdim.
bu suç ise tüm partilerindir dtp sinden mhp sine dp sinden akp sine kadar çünkü her partinin bir belediye almışlığı var.
ben yolsuzlukta haklısın diyip konuya dikkat çekmişken sen neler söylemişsin.
bunları geçelim hangi zihniyet yolsuzluğa evet derki? sadece çıkarı olanlar ve ne mutlu banaki benim hiçbir çıkarım yok.
rüşvet vermeye mecbur edildiğim zamanlarda dahi vermedim.
bir ateist dürüstlük abidesi olabilir hem allah hristiyanında musevininde yahudininde allahıdır ..bunlara kızıp gerçek müslümanlara sitem niye?
bunları yargılayacaksan karakterleriyle yargıla .
şeref ve onur yoksunu kendilerini paraya satmış yetim hakkı yemiş vs vs vs işte bunların karakterleri zaten bellidir.
rte yede hakvermemin sebebi onunda yolsuzluğa karşı olduğuna inanmam ve bunların önüne öyle bir anda geçilemeyeceğini bilmemdir. ben bakanlardan başladığına inanıyorum. aksi görüşede saygım sonsuzdur.
-
bak ayni telden calmaya basladik.
rte nin yolsuzluga karsi olan biri mi rte gercekten yolsuzlugu istemeyen biri mi ? yolsuzluk yapmayacagina inanilacak biri mi ?
valla buna kimse inanmiyor ama sen hala inanabiliyorsun. peki madem yolsuzluga karsi olan biri
hatay daki akplilerin yolsuzluklarini ortaya cikartan akp liyi neden partiden ihrac ettirdi ?
oglu gemicigi nasil aldi ? sence dugundeki takilar bir gemicik alacak kadar tutarmiydi ? kemal abi nin yolsuzluklarini ortbas etmek icin yasa cikartmasina neden izin verdi ?
icinizde iki tane durust insan vardi onlarda secimlerde akp den aday olmadi, biri abdullatif sener, digeri turhan comez. Turhan comez butun yolsuzluklari anlatti ama kimse yazmadi cizmedi
niye ?
butun gazeteler iktidarin elinde yazsalar ikinci gun vergi borcu, cart borcu curt borcu denetleme denetleme.
erkan bunlari sende biliyorsun ama ya bilmemezlikten geliyorsun veya hala anlayamamissin.
daha kac tane yolsuzluk yazmami istersin. gerci ben istedigim kadar yazayim sen yinede savunmaya devam edeceksin.
rte gibi bilipde bilmemezlikten geleceksin ve konuyu evirip cevirip baska yonlere cekeceksin.
-
Dediklerini kabul etmemde birşeyi değiştirmeyecek ,sen bu ülkeyi yönetecek başka bir parti bulamadıktan sonra..
bir Sadettin Tantanı severdim oda secim yatırımını bile yapamadı reklam yok odun yok kömür yok para yok yardım çantası yok. oda bu halk için fazla dürüst geldi galiba.
-
o zaman de ki bu ulkede bu ulkeyi yonetecek duzgun bir parti yok ve bana gore en iyisi bu ve ben bunlarin yolsuzluklarina goz yumuyorum de.
ben oy verdigim partinin yolsuzlugunu gordugumde donup bir daha yuzune bakmadim
demekki ben yanlis yapmisim biryerlerde, benim vicdanim izin vermiyor iste buna.
kendi kafamda dusuncemde insanda olsa yolsuzluk yapanlar kendi cebinde baskasinin cebinden yemiyor
benim cebimden yiyor benim parami somuruyor. buna goz yumabilecek kadar insanlar uyustumu artik, bu kadar mi tepkisizsiniz.
takim tutar gibi hep destek tam destek, iyi gunde kotu gunde, hastalikta yolsuzlukta, adam kayirmada yandas ihalelerinde gonlumuz hep seninle
ahhh canim ulkem ah