folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Amblemi Ve Masonlar

Akp Amblemi Ve Masonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

almış başını gitmiş yavv siyasete girmiş özelliştirmeden geçmiş yolsuzluktan devam ediyo... :)

konu iyi hoş doğru yerler genelde çok ama ampülün şekli gibi bikaç yer bana biraz gereksiz bi tarafa  çekiliyo gibi geldi..

-  açıkcası bir CHP'li olarak deniz baykalı cogu CHP'li gibi sevmiyorum delikanlı olsaydı yürütemedigi yerde bırakırdı. AKP yide sevmiyorum usulsüzlükleri yokmu var en başta T.C - M.E.B kadrolaşma başta omak üzere bi çok usulsüzlüğünü görmekteyiz. Ama çare yoktur ki önümüzde başka mamüllerini, yaptıklarını ve yapacaklarını sölücek kimse olmadıgı için AKP almış basını gitmekte buda kimsenin zoruna gitmesin bana bişi olmuyo size ne oluyo a.q.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

saçmalık

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Yok artıkk lebron jamesss :| Yahu tylerin dediği gibi götüme kaş göz çizsem oda insana benzio :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    bence bastan sona gereksız  nie boyle seylerden masonların amblemlerini cıkarmaya ugrasıonuz?? bi döt resmı koysam aha ondan bile 6 koseli yıldız cıkarır bunu yapan ibneler...  bence asıl sorun bunu dusnen ve yapanlarda....

validen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    ak partiyle değilde, ampulle ilgili bir durum

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Mantığa bak abi.Bizim milletimiz kadar becerikli bi millet görmedim.bi ampülden neler çıkartabiliolar ya helal olsun yani.dicek bişi yok.Durmak yok yola devam beyler.kahve köşelerinde kağıt oynayarak,bilgisayar başında saatlerce oturup ' ulan ülkeye bak nereye gidiyor,ben olsam şöyle yapardım' mantığıyla yürümez bu işler.Kimilerinin işi yoq zincir mektupları yollarlar,bilmem kaç milyon kişiye yolla bak neler oluyor der sonra bizim insanımız çok bilir ya herşeyi hemen başlarlar copy-pasteye.. Kimileride böyle işte amblemlerden bişiler çıkartmaya çalışırlarki milleti böyle şeylerle oyalayalım vakit nakittir düşüncesiyle hareket ederler.. bu mantıkla devam ederseniz zaten istesenizde bu ülke biyerlere gelemez.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Zorlayınca çıkar:D

Ama saçmalık bile değil:D 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    chp nin oklarıda ido iskelerinde ki ve/veya vapur iskelerinde ki oklara(demir parmaklıklara) benziyor.. acaba chp lilerde viking soyundan mı:| aman Allah'ımmm

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Bari biraz mişler ve muşlar varken bende örnek vereyim.

akp= aşırı kefereler partisi mişşşşş

akp=ambleminde ki ampul tomos icadı olduğu için keferelere özenti mişşşşş

akp=kuruluş tarihinden bilmem kaç gün saat çıkınca veya toplayınca hristiyanların bilmem ne kefere gününe geliyor muşşşş

akp=seçimleri hususi 22 temmuza özel gün alarak bu tarih ile bilmem kaç gün tarihi toplayınca ve çıkarınca büyük mason locasının kuzeninin doğum tarihi çıkıyor muşşşşş

akp= kurulduğu gün ve saatte fransadaki büyük mason locasıyla konferans sistemine geçip masonlar ne dediyse kuruluş şeylerine şey ederek imzala   mışşşşşş

Tabi bunlar yüzlerce ve binlerce çeşit olarak çoğaltılabilir istenirse tabi.

NE-NEDEN-NİÇİN
Toplam Hit: 34315 Toplam Mesaj: 90