Akp Amblemi Ve Masonlar
-
almış başını gitmiş yavv siyasete girmiş özelliştirmeden geçmiş yolsuzluktan devam ediyo... :)
konu iyi hoş doğru yerler genelde çok ama ampülün şekli gibi bikaç yer bana biraz gereksiz bi tarafa çekiliyo gibi geldi..
- açıkcası bir CHP'li olarak deniz baykalı cogu CHP'li gibi sevmiyorum delikanlı olsaydı yürütemedigi yerde bırakırdı. AKP yide sevmiyorum usulsüzlükleri yokmu var en başta T.C - M.E.B kadrolaşma başta omak üzere bi çok usulsüzlüğünü görmekteyiz. Ama çare yoktur ki önümüzde başka mamüllerini, yaptıklarını ve yapacaklarını sölücek kimse olmadıgı için AKP almış basını gitmekte buda kimsenin zoruna gitmesin bana bişi olmuyo size ne oluyo a.q. -
saçmalık
-
Yok artıkk lebron jamesss :| Yahu tylerin dediği gibi götüme kaş göz çizsem oda insana benzio :|
-
bence bastan sona gereksız nie boyle seylerden masonların amblemlerini cıkarmaya ugrasıonuz?? bi döt resmı koysam aha ondan bile 6 koseli yıldız cıkarır bunu yapan ibneler... bence asıl sorun bunu dusnen ve yapanlarda....
-
ak partiyle değilde, ampulle ilgili bir durum
-
Mantığa bak abi.Bizim milletimiz kadar becerikli bi millet görmedim.bi ampülden neler çıkartabiliolar ya helal olsun yani.dicek bişi yok.Durmak yok yola devam beyler.kahve köşelerinde kağıt oynayarak,bilgisayar başında saatlerce oturup ' ulan ülkeye bak nereye gidiyor,ben olsam şöyle yapardım' mantığıyla yürümez bu işler.Kimilerinin işi yoq zincir mektupları yollarlar,bilmem kaç milyon kişiye yolla bak neler oluyor der sonra bizim insanımız çok bilir ya herşeyi hemen başlarlar copy-pasteye.. Kimileride böyle işte amblemlerden bişiler çıkartmaya çalışırlarki milleti böyle şeylerle oyalayalım vakit nakittir düşüncesiyle hareket ederler.. bu mantıkla devam ederseniz zaten istesenizde bu ülke biyerlere gelemez.
-
Zorlayınca çıkar:D
Ama saçmalık bile değil:D
-
chp nin oklarıda ido iskelerinde ki ve/veya vapur iskelerinde ki oklara(demir parmaklıklara) benziyor.. acaba chp lilerde viking soyundan mı:| aman Allah'ımmm
-
Bari biraz mişler ve muşlar varken bende örnek vereyim.
akp= aşırı kefereler partisi mişşşşş
akp=ambleminde ki ampul tomos icadı olduğu için keferelere özenti mişşşşş
akp=kuruluş tarihinden bilmem kaç gün saat çıkınca veya toplayınca hristiyanların bilmem ne kefere gününe geliyor muşşşş
akp=seçimleri hususi 22 temmuza özel gün alarak bu tarih ile bilmem kaç gün tarihi toplayınca ve çıkarınca büyük mason locasının kuzeninin doğum tarihi çıkıyor muşşşşş
akp= kurulduğu gün ve saatte fransadaki büyük mason locasıyla konferans sistemine geçip masonlar ne dediyse kuruluş şeylerine şey ederek imzala mışşşşşş
Tabi bunlar yüzlerce ve binlerce çeşit olarak çoğaltılabilir istenirse tabi.