Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!
-
kardeşim yargı adaletsizliği anayasa ile düzelmez .... önce kafaların düzelmesi lazım... hükümet ne koyarsa mahkeme ona göre hareket eder... millet idam istiyo apoyu as teröristi as diyo ab ye girme diyo ... bunlar anayasa ile olmaz..... anayasa açıkça götü kurtarma ve yargıyı önünde engel oolarak gören hükümetin çabasıdır.... Sen hırsızlık için zina yada adam öldürmeye ceza koydunda mahkeme uygulamadı mı ... sen esaslı bi kanun getirdinde uyulmadı m polisin var müfettişin var ... anayasa neymiş ???? bunca hükümet hiç mi akıl edemedi ??? bırakın ya
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
KaptanMagaraAdami demiş ki :)
kıçımı sıkıcam. bence sen bi türkçe kursuna falan git. sıkıcam değil o sıkacağım :) google de aratınca başka bişey çıkıyor :)))
-----------------------------Hocam,
Bir fikrin(iz) varsa söyle(yin) konuşalım. İkili sidik yarışına girmeye ne gerek var ne de burası yeri. Senin Türkçe kullanımın maalesef yanlış. "kıçımı sıkıcam" lafı ve diğerleri senin yazından alıntıdır.
Fikirlerini tasvip etmem mümkün değil; ama onca sene mürekkep yalamış biri olarak siz genç insanlara bir katkım olsun isterim.
Tüm iyi niyetimle diyorum ki kavramsal bakımdan yoğun bir karışıklık içindesin ve bunları dile getirebilecek düzeyde Türkçe bilgisinden yoksunsun.
Bana özelden ulaşmak istersen sana fikirlerini nasıl dile getirebileceğin ve fikirlerini kavramsal bir tutarlılıkla nasıl ifade edebileceğin konusunda yardımcı olmak isterim.
-----------------------------hocam sen yalamaya devam et bence :) kimin ne olduğu bellidir laf kalabalığı etmeye senin dediğin gibide gerek yok :) haa illa ki bir şeyler öğreteceksen bana bunu istiyorsan sen ilk sana hitaben yazdıklarıma cevap ver! lafı başka yere ceken sendin. bende karşımdakine göre oynarım. eğer daha fazla göt olmak istemiyorsan imalı imalı yazarak (fikrin(iz) vs vs gibi) değil, adam gibiyi konuyu saptırmadan yazarsın. ben ilk başta sana neyin cevabını verdim? sen bana karşılık verememek, altta kalmışlığın duygusuyla neyin cevabını verdin? bi düşün öyle çık karşıma. Hiç kusura bakma darılma gücenme ama verecek cevap bulamayan insan psikolojisiyle saldırıyorsun :) yapma :)
ayrıca hala ısrar etme ben kıçımı sıkıcam demedim :) benim orada kullandığım doğru senin çekim yaptığın yanlış :)
-
Biz akplileri en yüksek mevkilere sırf akpli diye yerleştirirken, kadrolaşırken gördük.Karşıt yayın yapanlara ağır vergiler ödetirken, 7 yılda 30 milyon dolar özelleştirme yapmaya rağmen borcu 2 katna çıkartırken, toprakları yabancılara satarken, madenleri satarkende aynılarını gördük.
Aynı demokratikleşmeyi ve ne kadar hukukçu olduklarını deniz feneri , ergenekondaki, silopideki farklı davranışlarıyla, dağdan teröristleri indirirkende gördük.
-----
Orospu deyip aşşağıladığınız kadınlar para için yalnızca etini satıyor.
Fakat aranızdan da, türkiyeden de bir çoğunuz para için düşüncenizi, dininizi, kişiliğinizi, karınızın düşüncelerini, çocuklarınızın dşüncelerini ; sadece bunlarda değil ülkenizin, milletinizin geleceğinide satıyorsunuz.Orospu olsanız yine anlardım.Diğer daha şerefsiz, daha aşşağılık birşey.Kimse kismeyi kandırmasın.Ülkenin nasıl ağzına sıçıldığını 7 ay boyunca gördük.Bunun için ;
Geri kalanlarkadaşlardan da ricam propagandaya devam etmeleridir ;
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4464503&id=804388208
Resmi paylaşın paylaştırın.Akp artık bitiyor.Kendileride biliyorlar..
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4479425&id=804388208
buda bir hıyarın nasıl başbakandan daha fazla adam toladığının kanıtı...Geçin bu işleri..
----
kaybedeceklerinin farklındalar.Kendi götlerini kurtarıp, yakabildiklerini yakmak için kendi adamlarını hukuğun içine sokmaya çalışıyorlar, kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar.Demokratikleşme ve hukuk yanlılıklarını senelerden beri görüyoruz.
Ülkeyi satıp, her türlü pisliği yiyip ; durduk yere açılıp deyip birşey yapmayıp pkklıları azdırıp, herkese farklı davranıp kadrolaşarak zaten ne kadar demorkatik ve hukukçu olduklarını gösterdiler.
Bunlarda ibret olsun ;
anayasaya neden hayır :http://www.facebook.com/video/video.php?v=409356963148&ref=mf
özelleştirme vs.. ile ilgili buda yine muharrem ince : http://www.facebook.com/video/video.php?v=129165600454933&ref=mf
Milleti kandırmaya çalışmayın, siz ancak kendinizi kandırırsınız.KILIÇdaroğlu gerekeni yapacak...
12 Eylül sivil darbe için ne olursa HAYIR'lısı olsun..
-
tabi ki evet
-
tüm sayfaları okudum ve şu dikkatimi çekti, evet diyen arkadaşlar hiçbir neden belirtmemişler.
bir de konunun ve açılan grubun gereksizliğini savunan arkadaşlar var. Sana cümlelerinizden alıntı yaparak diyorum ki "Demokrasi"
isteyen kişi belirli kurallar ve saygı çerçevesinde istediği konuyu açabilir. Sana fikrini değiştir diyen yok. Kimin ne oy attığı kendine kalmış.
Ama sonuçta bu ülke hepimizin. "Demokrasi demek ben istediğimi seçerim kötü de olsa" demek değildir. Bu sözüm de AKP için değil her parti için geçerli.
Parti fanatiği olmayın. OKUyun, araştırın, düşünün, ölçün tartın biçin. X Parti benim partimdir o ne derse kabulümdür ile iş yürümez.
Yazımı illaki alıntılayan olacaktır. O kişilere de dipnot düşeyim hiçbir partiyle işim olmaz.
-
akpnin demokrasisi ancak kadrolaşırken, eleştirenlere, istediği haberleri yapmayana vergi ile yüklenerek olur...Bu demokrasinin anayasaya yansımasıda hiçte iyi birşekilde olmaz..
Eğer amacınız darbeci anayasayı değiştirmekse ki zaten sivrilmiş uçları senelerden beri giderildi ; o zaten olacak.Tayyip yapmazsa, kılıçdaroğlu yapacak yada başka gelen.Fakat sorun şu ; akp ne kadar iyi yapacak ???
39 milyon dolar özelleştirme olmuş son 40 yılda.Bunun 30 milyonu 7 yılda..Buna rağmen borç bitmedi, toprak sattılar borç bitmedi, vergi alarak halkı ezdiler yine borç bitmedi..Halk için çalışıyorlar sözde..Bu gün devlet memurları bile aç.Esnaf zaten batık durumda.Bu mu miletin iyi hali ???
geçen sene yanlış hatırlamıyorsam kıbrısa 1 milyon ytl , eski parayla 1 trilyon gibi bir yardım yapıldı.Halimiz çok yerinde de.
--------
Demokrasiyi araç olarak kullanan adamların yapacağı anayasa ne kadar demokratik olur varın siz düşünün..Zaten bu %55 civarı ile ya evet çıkar ya hayır..
Fakat demokrasinin, cumhuriyetin , laikliğin, hukuk düzeninin korunması ve şerefsizlerin cezasının verilmesi için biraz daa bekleyin.Tutuştular, iktidar ellerinden düşünce açııkta kalmamak için oyun yapacaklar.
OYUM HAYIR , BİN KEREDE YÜZ MİLYON KEREDE HAYIR....akp nin demorkatik (!) anayasasını istemiyorum..
-
1 trilyonu şu anda küçük şirketler aralarında oyuncak diye döndürüyor. hele ki türkiye için bu para büyük bir para değildir.
ayrıca olay akp li olmakla bitmiyor hocam. benim toptancım var reklam üzerine adama maliyeden 1,5 milyona yakın ceza kestiler. o da akp li. hemde ilçe teşkilat başkanı :) kısaca bu işler sizin sandığınız gibi yürümüyor.
-
hoca sorun 1 trilyon değil.İmzada yazdığım gibi ;
akpnin yaptığı demokratik anayasa mı ?? Biz o demokrasiyi kadrolaştıklarında, herkesi yandaş yapmaya çalıştıklarında, olmayanlara ağır ceza verdiklerinde ; insanları susturmaya çalıştıklarında, yolsuzluklarında, açılım diyerek asıl ayrımı yaptıklarında görmüştük !! Aynı demokrasiyi anayasada istemiyoruz !! HAYIR‘lısı olsun...12 Eylül sivil darbeye, göt kurtarma yasasına HAYIR !!
---
işler bizim sandığmız ibi yürümüyor mu ??? okulda görevli olan bir adam eskişehirde milli eğitim müdürlüğünde epey sağlam bir mevkiye geldi.Gözünü seveyim akpnin kadrolaşmasını inkar etme.
-
kadrolaşma var ama bunu herkesin ticari çıkarına diye bir söylemde bulunmak yersizdir. ben akp yi desteklemiyorum bunu bil de :) ben sadece doğru tarafıyla yanlış tarafların bilinmesini isteyen bir de bunu böyle milleti galeyana getirir gibi ülke gidiyor vs vs safsatalarla değil de daha mantık akıl çerçevesinde ele alınması taraftarıyım. 3 kere düşün 1 kere yap taktiği.
-
Boşuna çırpınışlar bunlar , referandumdan hayır çıkacağını sanmak kendini kandırmaktır.
Surlar bombalanıyor son kale gitmekte
panikledi düşman ölümü hissetmekte
kaçış başladı , durmak yok hedefe
yer yurt kalmadı size , fırsat başka diyarlara gitmekte