folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!

Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

anasayfadaki ankete adminler eklesinler referanduma evetmi hayırmı :) böle tartışmakla olmuyo

bakalım tahribat.com referanduma ne diyor:)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca ülke gidiyor diye safsata yapmıyorum ki ??  koyu bir Atatürkçüyüm, hemde milletin dediği gibi değl.Nutuğu 2 kez okumuş, bütün ilkelerin ne anlama geldiğini küçük yaşlarda öğrenmiş biriyim.

Sanıyorum ki Atatürk bu ülke içinde, herkes içinde bir cumhuriyet, demokrasi sembolü olmalı.Çünkü dinli yönetimden cumhuriyete kadar sürüklenen bir devrim gerçekleştirdi.Medeniyet, insanları için bir sürü şey yaptı.

Aynısının hatta daha fazlasının şu gün de yapılmasının taraftarıyım.Fakat bunu demokrasiyi araç olarka gören, oylarda katekulli ile işler çeviren, demokrasinin d sini yapmadığı halde ağzından düşürmeyen bir iktidarın yapmasını istemiyorum.

Koalisyon kurulsun o zaman.Chp, mhp, akp ortaklaşıp bütün yasaları birlikte yapsınlar.Bak nerdeyse bütün ülkeyi temsil edecekler.İçine insan haklarından hayvan haklarına bir ton şey koysunlar.Çok ağırlaştırsınlar cezaları.Hatta avrupadan örnekte alsınlar.

Fakat bunu ılımlı islam yanlsıı bir parti, komünist parti, faşist parti yada herhangi bir x partisi tek başına yapmasın.Bu büyük bir tehlikedir.Sadece akp için konuşmuyorum.

Eğer mantık içinde konuşacaksak, ülkenin çoğunluğunu değil, herkesin menfaatini düşünmeli, buna göre birşey yapılmalı.bunuda ılımlı islam partisi yapacak değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:
    -----------------------------

Boşuna çırpınışlar bunlar , referandumdan hayır  çıkacağını sanmak kendini kandırmaktır.

Surlar bombalanıyor son kale gitmekte

panikledi düşman ölümü hissetmekte

kaçış başladı , durmak yok hedefe

yer yurt kalmadı size , fırsat başka diyarlara gitmekte

hadiyin sefere gidiyok harp ilan edildi :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Boşuna çırpınışlar bunlar , referandumdan hayır  çıkacağını sanmak kendini kandırmaktır.

Surlar bombalanıyor son kale gitmekte

panikledi düşman ölümü hissetmekte

kaçış başladı , durmak yok hedefe

yer yurt kalmadı size , fırsat başka diyarlara gitmekte

hocam geçti o işler, amerika akpnin ılımlı islama geçtiğini gördü.Fetullah hocaları bile akpyi eleştiriyorsa, vardır bi iş sen merak etme.Hepsi farkında amerikanın desteğinin çekildiğinden.

Dediğin gibi bu çırpınmalar falan ondan..Referandumdan evet çıktı diyelim, sen akpnin tek başına iktidar geleceğini sanuyor musun ?? Nasıl olduda akp cozuttuğundan deniz baykalın hiç çıkmayan kasedi çıktı, kılıçdar oğlu geldi de en az 5-6 puan oyları arttırdı ???

en koyu mhpliler, akpyi destekleyenler, komünistler bile kılıçdaroğluna fazlasıyla güveniyor.Bunalrı görememek körlük olur.bu adam durduk yere çıkmadı.Öyle boş beleşe gelmiyor bu adam.

Seçimden sonraki gün aynen bu yazıyı hatırlatabilirsin.Akpnin tek başına iktidar olamadığını göreceğiz.Referandum hayır yada evet olur bilemem.Fakat başa baş geçeceğinden emin olabilirsin.

Kürtler desteklemiyor, chpliler desteklemiyor, mhpliler desteklemiyor.Bu ülkedeki %36 ilede oy çalıp çırpmadan referandum kazanılmaz.Hadi %40 de 45 de...Bu işler o kadar kolay değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

paket hakkında detaylı bilgi yokmuş araştırdın mı da yok :) devamlı onu istemei bunu istemeyiz bir öneri var mı yok.

akp anayasasına evet akp sonuna kadar :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

paket hakkında detaylı bilgi yokmuş araştırdın mı da yok :) devamlı onu istemei bunu istemeyiz bir öneri var mı yok.

akp anayasasına evet akp sonuna kadar :D

sanki sen neyin ne olduğunu bilip istiyorsun.NE tezattır bu.Evet diyen hayır diyene araştırdın mı diye soruyor.Halbu ki kendin hepsini su gibi biliyorsun ya !!!

Evet evet, akp ye evet dedik ortalarına geldik.Biraz daha evet diyelim.

Evet evet... Az kaldı sonuna..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

Ulan kriz var kriz var diye bağırıyorsunuz.

Sizi gidi muhalefetler bişey diyecem ama :).

3lü koalisyon zamanında aptallıkları yüzünden kriz çıktı peki noldu?

1 GECEDE 21 BANKA BATTI 21!!!

Boru değil heralde.

Peki şu anda kriz var diye havlayıp duruyorlar bana iflas eden biyer göster?

Ya bi holding banka herhangi bişey en azından 1 banka bile batmadı.

Uydururken usturuplu atılması gerek

:D bu kadar mı kör olur insan ?

Bana dediği şeye bak, batan bi banka bi holding göster diyo ya :D

Kardeşim denizlide onlarca fabrika erimiş gitmiş, bursa'da durum farklı değil, zonguldakta, orduda, antalyada, izmirde...

sen ne bankasından bahsediyosun ya ?

Bunlar, zengini daha zengin yaptı , sen batan bankadan bahsediyosun :)

Onlara bişey olmuyo , dokunmuyolar besleyenlerini - sen bana bankacıdan dem vurma, bi çiftçi sütünü litre başı kaçtan satıyo diye sor, üzümün kilosu kaça diye sor, çayın, fındığın alış fiyatlarını sor!

Dangalak desem, mesleği dangalaklık olanlara ayıp olacak - yani savunacağım diye bu kadar uçuk kelimeler edilmez ya!

Bana birtane madde göster ya , göster bu sana şu hakkı verecek diye !

Aç bilader halk aç, zenginin zengin olmasından bıktı amk - çevrede kim var akp'li bildiğim, götünde donu yokken adam köşe köşe dükkan kapatıyo. sen daha ne diyosun hocam ?

paşa bende denizliliyim o tekstillerin yarısından fazlası kıbrısta kumarhenelerde yedi tekstil sahipleri o tekstilleri biraz araştır.

dürüst çalışan tekstiller hala ayakta...

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

MrRankeR bunu yazdı:

paşa bende denizliliyim o tekstillerin yarısından fazlası kıbrısta kumarhenelerde yedi tekstil sahipleri o tekstilleri biraz araştır.

hoca bi bak bakalım nasıl ayakta, hepsinin ağızlarına zıçıldı.Babamlar esnaf, o kdar da dürüstler.Bir kez çekleri dönmemişti.Fakat iflasın eşiğindeler ne iş ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

MrRankeR bunu yazdı:

hoca bi bak bakalım nasıl ayakta, hepsinin ağızlarına zıçıldı.Babamlar esnaf, o kdar da dürüstler.Bir kez çekleri dönmemişti.Fakat iflasın eşiğindeler ne iş ??

hoca ben işin temelini yazdım, 

şöyleki bir kriz var illaki etkileri olacak ama ben denizlide batan tekstil sahiplerinin işçiye vereceği parayla kumar oynadıklarını ve kaybettiklerini çok iyi biliyorum onun dışında 1 kişi için daha böyle bir duyum aldım sen bu kriz döneminde bunu yaparsan yatarsın hoca kaçışın yok, sonra bunun yüzünden hükümeti suçlamanın bir anlamıda yok.

baban esnaftır ne iş yapar bilmiyorum, benim babamda esnaf bizde sıkıntı çekiyoruz ama dünyaya bir bakın yunanistan yolsuzlukları yüzünden ne halde kriz nasıl vurdu, amerika gibi ekonominin dünya devi kaçıncı ekonomik kurtarma paketini hazırlıyor ? ama bizi bunlar kadar etkilemedi, haklısınız işler durma noktasına geldi, milletin cebinde para yok ama bunu akpye mal etmek yanlış ben bunu anlatıyorum, ekonomisi 17. sıraya yükselmiş bir ülke elbette bu krizden etkilenecek biraz kemeri sıkanda rahat atlatacak bu kadar basit, konuyu siyasallaştırmaya gerek yok yani.

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

Referandumdan geçecek maddeleri okuma gayretinde bulunmayıp milletin yazdıklarına baklım bende birşeyler yazayım düşüncesiyle seviyeli tartışmaya orta parmak bandıranlar evet size sesleniyorum.Kimsenin ağzına bakmadan maddeleri bi okuyun kafanızda tartın sağlıklı düşünüp sağlıklı cevap verin belkide siz belirleyecek olabilirsiniz ülkenin geleceğini...Lütfen anlamasanızda en azından bikere okuyum belki 10 dk nızı alcak en azından akılda bişey kalıp bi konuda bilginiz olur...Ozaman sağlıklı bir cevabı buraya yazabilir ve EVET yada HAYIR deyip ülkenizin geleceğini siz belirleye bilirsiniz...Benden size abi,kardeş yada yeğen tavsiyesi olsun.Belli bir gurupların yada siyasi kesimin arkasına saklanmadan özgürce ülkeniz için en önemli olan cevabı verin...Birde aşağılayıcı cevap vermesseniz sevinirim...Herkese iyi geceler.................

Toplam Hit: 20782 Toplam Mesaj: 168