Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bende diyordum kim açacak :)
Askeri anayasaya karşıyım darbeye karşıyım o salak komutanların siyasete girmesine karşıyım
ama yinede tayib e gıcıklığına HAYIR vereceğim nasıl olsa bu anayasa değişecek buna akp değişmeyecek
benden başka kimi bekliyodun olum :D:D:D -
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
EVET
Destek vermiceksin demektir bu :)
Demokratik kardeşlerim benim :)
-----------------------------yok olm yanlış anladın. "Evet" oyu verecek demokratiklerdenim ben :)))
Tamam işte, bize destek vermicek, demokrasi dümeni olan amcalarınıza evet diceksiniz :) Allah geminize zeval vermesin :P ne diyim :)
-----------------------------Ohooo hacı çürümüş siyaset bunlar gemide gemi başka şey bilmez misiniz? Nerde bu gemiler iki turda biz atalım.
Lan hiç gülcem yoktu :D bu gemi tayyibin bilalinin gemiciği değil yahu - demokrasinizin gemisi , hani Türkiye'ye demokrasi denizini getirenler var ya , ondan dedimdi :) heaheaha :D valla hiç gülcem yoktu he :D
-----------------------------O maksatta söylüyormuşsun gibi gelmedi ama neyse :)) inat etme sende bin bu gemiye o zaman, dediğin gemi çok geniş çoook. Alper sende bin bu gemiye
-
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
EVET
Destek vermiceksin demektir bu :)
Demokratik kardeşlerim benim :)
-----------------------------yok olm yanlış anladın. "Evet" oyu verecek demokratiklerdenim ben :)))
Tamam işte, bize destek vermicek, demokrasi dümeni olan amcalarınıza evet diceksiniz :) Allah geminize zeval vermesin :P ne diyim :)
-----------------------------Ohooo hacı çürümüş siyaset bunlar gemide gemi başka şey bilmez misiniz? Nerde bu gemiler iki turda biz atalım.
Lan hiç gülcem yoktu :D bu gemi tayyibin bilalinin gemiciği değil yahu - demokrasinizin gemisi , hani Türkiye'ye demokrasi denizini getirenler var ya , ondan dedimdi :) heaheaha :D valla hiç gülcem yoktu he :D
-----------------------------O maksatta söylüyormuşsun gibi gelmedi ama neyse :)) inat etme sende bin bu gemiye o zaman, dediğin gemi çok geniş çoook. Alper sende bin bu gemiye
Hoca biz bu gemiye 1919'da binenlerdeniz bidaha bi gemiye binemeyiz - bizim açımızda, yoksulumuzda, düşkünümüzde, derdimizde, sevincimizde bu gemide - çok şükür kendi davamızın şehidi oluruz, elin gemilerinde başkalarının yoluna değil.
Herneyse, bakalım kimkimin gemisine binecen 12 Eylülde :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
Hoca biz bu gemiye 1919'da binenlerdeniz bidaha bi gemiye binemeyiz - bizim açımızda, yoksulumuzda, düşkünümüzde, derdimizde, sevincimizde bu gemide - çok şükür kendi davamızın şehidi oluruz, elin gemilerinde başkalarının yoluna değil.
Herneyse, bakalım kimkimin gemisine binecen 12 Eylülde :)
-----------------------------iyi cevap verdin hacı tebrik ederim belirtmek istedim :)
-
Referandum için oyum EVET.
Site yönetimine sesleniyorum bu konu derhal silinmeli ve belli yasaklar getirilmeli 4-5 saat bekleyin bu konuda siyasi farklılıklardan dolayı atışmalar tartışmalar ve ağıl ithamlar da bulunmalar olacak,küfürler aşşağılamalar başlayacak konu derhal silinmeli bence.!!!!
-
isveçte cami minareleri yasaklandığı zaman temel hak ve özgürlükler referandum konusu olmaz diyen şeriatçı akp tayfası şimdi ner olduda temel hak ve özgürlükleri referanduıma sunuyo.işsizliğe hırsızlığa rüşvete çare sanki
gönül rahatlığıyla koskoca bi
HAYIR
-
ferdinand bunu yazdı:
Referandum için oyum EVET.
Site yönetimine sesleniyorum bu konu derhal silinmeli ve belli yasaklar getirilmeli 4-5 saat bekleyin bu konuda siyasi farklılıklardan dolayı atışmalar tartışmalar ve ağıl ithamlar da bulunmalar olacak,küfürler aşşağılamalar başlayacak konu derhal silinmeli bence.!!!!
Meydanlardan korkuyorsunuz anladık, sanalda da mı korku bastı :) -
Şu an için oyum evet yönünde. Biraz daha araştırıyorum.
-
ülkücülere dicek tek şeyim var.
islama aykırıdır üklücülük neyini savunuyorsunuz?
ayrıca siz sefasını sürdünüz ama darbede hapiste yatan ülkücüler evet anayasa değişikliğine evet oyu vercez diyorlar.
onlardan haberiniz yok.
bahçeli onları reddetti eski ülkücüleri.
bi gidin sorun bakıyım ne işkenceler çektilerde evet diceklermiş
GİYECEK DONUN YOKSA İNTERNETİ SÖK GİT DON AL!
-
yoo site de bole konular oldukça millet kendi fikrinden fazlasını söyleyip başkasının fikirlerine de karışmaya çalışcak liste karmaşa içerisinde uzayıp gitçek.
Referandum için oyum EVET dedim sustum gerisi bana kalmış burda uzatmanın bi anlamı yok.sen hayır dersin kullanırsın oyunu beni ilgilendirmez senin düşüncelerin.sen farklı düşünüyorsundur ben farklı dediğim gibi uzatmanın bi manası yok!!!!