Akp İstemiyoruz Mitingi
-
Ben de gördüm. Meşrutiyette yapyıolardı. TKP tarafından düzenlenen bi mitingti.
Sanırım başka yerlerde de yapıldı. -
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------güzel halkım benim.
akıllı halkım benim.
dtp den başlasaydınızya.
-----------------------------biri gizli yapıyor biri açık :)
pek fark yok gibi :D
-
Boş beleş insanlar iş yok güç yok.miting de yparlar herşey belenir.dtp ye hayır demezler ama :)
-
DTP'ye hayır mitingi hiç olmadıki şu ana kadar...
Neden boş beleş insanlar vs. gibi sözler söylüyorsunuz...DTP'ye hayır mitingi yapan hiç kimse yok...
Sadece oradakiler değil...Hiç kimse yapmıyor...
HİÇ KİMSE!
-
iyi ya işte siz Sosyalistsiniz ya madem kimse de yapmamış siz yapın o zman en bilgin en çağdaş olmaya gelince mangal da kömür bırakmıyosunuz !!!
-
biri ülkeye terör getiriyor biri ülkeyi kökünden satıyo... yeterince şehit cenazesi görüyoruz her seferinde bunlar protesto ediliyor illaki dtpnin adı söylenmek zorunda değil sonucta mal bir millet değiliz adı sölenmese de anlarız!!! peki akpye kim karşı cıkcak? ülkeyi satıp adamın üstünde don bırakmazken millet protesto etmicek de kim etcek? şimdi akpyi savunmayın bana bu topic uzayıp gitmesin sizlere kaç defa anlatıldı akpnin ne b*k olduğu hala anlamamakta ısrarcısınız ha chp de aynı b*k adam gibi birini başımıza getirme isteği olmadığı için bu hale geliyoruz zaten... hem bi de şöle sorim size siz akpnın yaptığı doğruları savunurken neden yanlışlarında protesto etmiyosunuz tabiki bu yapılan için bir bahane olamaz!!! yapılan tüm haksızlıklara hep beraber karşı cıkmalıyız körü körüne bişeylere bağlanmamalıyız...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
biri ülkeye terör getiriyor biri ülkeyi kökünden satıyo... yeterince şehit cenazesi görüyoruz her seferinde bunlar protesto ediliyor illaki dtpnin adı söylenmek zorunda değil sonucta mal bir millet değiliz adı sölenmese de anlarız!!! peki akpye kim karşı cıkcak? ülkeyi satıp adamın üstünde don bırakmazken millet protesto etmicek de kim etcek? şimdi akpyi savunmayın bana bu topic uzayıp gitmesin sizlere kaç defa anlatıldı akpnin ne b*k olduğu hala anlamamakta ısrarcısınız ha chp de aynı b*k adam gibi birini başımıza getirme isteği olmadığı için bu hale geliyoruz zaten... hem bi de şöle sorim size siz akpnın yaptığı doğruları savunurken neden yanlışlarında protesto etmiyosunuz tabiki bu yapılan için bir bahane olamaz!!! yapılan tüm haksızlıklara hep beraber karşı cıkmalıyız körü körüne bişeylere bağlanmamalıyız...
sen mal olmayabilirsin ama mal bi dolu memlekette ... aynı şekilde madem mal yok memlekette hiçbir protestoya da gerek yok demektir... onu anlayan mal olmayan kişi bunu da anlar !!! -
hacı bişi sorcam akp hakkında protesto olunca neden bu kadar kanınıza dokunuyo anlamıyorum adamın yaptığı eleştiriliyo giren cıkan bişi yokki hem neden türk insanı bişiye bağlanınca körü körüne ölümüne bağlanır anlamıyorum zaten bu şekilde bağlandığımızdan sorgulamıyoruz e haliyle geliyo donuna kadar satıyo görmüyoruz...
-
crafty bunu yazdı:
hacı bişi sorcam akp hakkında protesto olunca neden bu kadar kanınıza dokunuyo anlamıyorum adamın yaptığı eleştiriliyo giren cıkan bişi yokki hem neden türk insanı bişiye bağlanınca körü körüne ölümüne bağlanır anlamıyorum zaten bu şekilde bağlandığımızdan sorgulamıyoruz e haliyle geliyo donuna kadar satıyo görmüyoruz...
bana ; giren çıkan diye tabir ettiğin malafat girseydi bu tarz da konuşur akp chp diye uzatırda uzatır siyaset yapardım.. maalesef giren çıkan yok donumda kıçımda seninkini satmışlarsa vay haline !!!Sen hangi mantığa beyne dayanarak akp yi savunduğum yargısına varıyorsun ?? Ben neden aynı kişilerin (sosyalist) Dtp gibi şerefsizleri protesto etmediklerini soruyorum yargılıyorum !!! Sana akp yi protesto etme diyen mi var ?? sana akp kötü /iyi diyen mi var ?? Sana AKP diyen mi var ???? Nedir bu yara .. Alıp işi chp ye kadar götürmüşsün 2 postta . deyim yerindeyse kaşınıyosun tartışma istiyosun ama zamanında çook yaptık bi b*ka yaramıyor.. neyi yargıladığımı anla sentezle o at gözlüklerini de at bi kenara güzide mürid..
-
Remus bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------güzel halkım benim.
akıllı halkım benim.
dtp den başlasaydınızya.
-----------------------------Hangisi daha ön sırada yer alır sence protesto için ?
dtp tabiki.demogojiye gerek yok.