AKP Ye Yapılmış En Büyük Video Darbe!
-
GoldenWorld bunu yazdıelcondor bunu yazdı
bunlar şimdi geceleği mi görüyormüş? sanırım gülen istihare yatıp rüyasında gördü bunları..
Aziz Nesin bu milletin %65 i gerizekalı demişti gerçekten çok haklıymış yorumundan sonra da bu lafı hatırladım nedense
Hicbir Gerizekalilik, Sirf kendisiyle ayni fikirde degil diye Birini Gerizekali ilan eden Birilerinin Gerizekaliliklariyla Bas edemez ,)
-
verdigim vergilerden çaldıysa götlerine soksunlar
-
elcondor bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
Kim yaptıysa videoyu çok güzel olmuş. Şeref yoksunu olmaya gerek yok herşey ortada nefret ediyorum tüm akahpe yandaşlarından hepinizin canı cehenneme
işte bu nefret söylemleri ve ayrımcılık yüzünden bu ülkeye asla barış gelmez.. Meydanlarda özgürlük, hak, hukuk, gak-guk diye bağırması kolay.. Peki özgürlük denen şey sadece sizin gibi düşünenlerin hakkı mı? Bırakın kim neyi seçerse seçsin, nedir bu nefret?
Basbakan kendisi gibi dusunmeyenlerin malini gaspediyor hapse attiriyor issiz biraktiriyor oldurtuyor. Sen savunmaya devam et. Ama sunu da unutma soz eylemini yitirirse silahin eylemi baslar. O zaman ne bahceli ulkuculeri tutar ne bizim gibi dusunenler siddetten uzak durur. Siz oldurmeyi coktan goze aldiniz milleti koyun gibi bogazlayacaginizi saniyorsunuz. Hesap etmediginiz sey dusman bellediginiz sizin gibi dusunmeyen kesimin bu isi sizden daha iyi yapabilecegi.
-
lacuradeamore bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdıelcondor bunu yazdı
bunlar şimdi geceleği mi görüyormüş? sanırım gülen istihare yatıp rüyasında gördü bunları..
Aziz Nesin bu milletin %65 i gerizekalı demişti gerçekten çok haklıymış yorumundan sonra da bu lafı hatırladım nedense
Hicbir Gerizekalilik, Sirf kendisiyle ayni fikirde degil diye Birini Gerizekali ilan eden Birilerinin Gerizekaliliklariyla Bas edemez ,)
Bırak müdür değmez, burada çoğunluk aynı fikirde ve yazdıkları zırvalıklarla karşıt fikirleri linç etmeye çalışıyorlar.. Burada asla sorduğun sorunun ya da yaptığın eleştirinin tam karşılığını alamazsın.. Bir laf ebeliğidir gidiyor...
-
elcondor bunu yazdı
Peki özgürlük denen şey sadece sizin gibi düşünenlerin hakkı mı? Bırakın kim neyi seçerse seçsin, nedir bu nefret?
Bunu başbakana demek lazım
-
RETRET bunu yazdıelcondor bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
Kim yaptıysa videoyu çok güzel olmuş. Şeref yoksunu olmaya gerek yok herşey ortada nefret ediyorum tüm akahpe yandaşlarından hepinizin canı cehenneme
işte bu nefret söylemleri ve ayrımcılık yüzünden bu ülkeye asla barış gelmez.. Meydanlarda özgürlük, hak, hukuk, gak-guk diye bağırması kolay.. Peki özgürlük denen şey sadece sizin gibi düşünenlerin hakkı mı? Bırakın kim neyi seçerse seçsin, nedir bu nefret?
Basbakan kendisi gibi dusunmeyenlerin malini gaspediyor hapse attiriyor issiz biraktiriyor oldurtuyor. Sen savunmaya devam et. Ama sunu da unutma soz eylemini yitirirse silahin eylemi baslar. O zaman ne bahceli ulkuculeri tutar ne bizim gibi dusunenler siddetten uzak durur. Siz oldurmeyi coktan goze aldiniz milleti koyun gibi bogazlayacaginizi saniyorsunuz. Hesap etmediginiz sey dusman bellediginiz sizin gibi dusunmeyen kesimin bu isi sizden daha iyi yapabilecegi.
Tamam hocam benden pes.. vaktimi boşa harcıyorum.. İleriki günlerde neler olur hep birlikte görürüz.. Zaten 2-3 ay öncesine kadar forumdaki konulara hiç yorum yazmazdım.. Sadece faydalı paylaşımları takip eder bir teşekkür mesajı yazardım, bundan sonra da böyle olacak..
-
Prometheus bunu yazdı
yandaşlıkta yavşaklıkta çağ atlayanları görüyorum :D
:) Aynen bro.
-
Bir yerden sonra seslendirmeyi yapan dayının sesi rahatsızlık vermeye başlıyor.
-
Akp yi eleştirirsiniz daha beterini yaparsınız.
Başkalarının düşüncesine saygı göstermeyeceksen saygı beklemeyeceksin.
https://www.facebook.com/photo.php?v=750977688270429&set=vb.110650592303145&type=2&theater
-
griffin bunu yazdı
verdigim vergilerden çaldıysa helali hoş olsun
sen şu imzanı değiştirde, kime ne veriyorsan ver !