AKP Ye Yapılmış En Büyük Video Darbe!
-
O yalan, bu montaj, şu sahte...
Hiç mi doğruluk payı yok Allah aşkına?
Uyanın be uyanın artık. Bunlar din, kitap, Allah diye katrilyonları götüren adamlar ve siz de buna vesile oluyorsunuz.
Partizanlığı bırakın.
Biraz mantık litfen. Biraz mantık...
-
kassiopeia bunu yazdıgriffin bunu yazdı
verdigim vergilerden çaldıysa helali hoş olsun
sen şu imzanı değiştirde, kime ne veriyorsan ver !
Hakaret vs bişey yok kendi görüşüm ve yazdım seni hiç alakadar etmez imzam diye düşünüyorum
-
griffin bunu yazdıkassiopeia bunu yazdıgriffin bunu yazdı
Hakaret vs bişey yok kendi görüşüm ve yazdım seni hiç alakadar etmez imzam diye düşünüyorum.
O halde senin babanda yasiyorsa tam bir gavat buda benim kendi Görüşüm.
-
griffin bunu yazdı
İmzana bakarak söylüyorum: Daha -de'leri, -da'ları ayırmayı bilmeyen bir adamın söylediklerini ciddiye bile almam. Senin oyunla, benim oyum bir değil. Evet ukalalık, evet küçümseme...
-
SweeneyTodd bunu yazdıgriffin bunu yazdı
İmzana bakarak söylüyorum: Daha -de'leri, -da'ları ayırmayı bilmeyen bir adamın söylediklerini ciddiye bile almam. Senin oyunla, benim oyum bir değil. Evet ukalalık, evet küçümseme...
Kusura bakma ama bu zihniyetle cevap verdiğin sürece akp iktidar olmaya devam edecek malesef.
-
DeepInside bunu yazdıgriffin bunu yazdıkassiopeia bunu yazdıgriffin bunu yazdı
Hakaret vs bişey yok kendi görüşüm ve yazdım seni hiç alakadar etmez imzam diye düşünüyorum.
O halde senin babanda yasiyorsa tam bir gavat buda benim kendi Görüşüm.
Görüşüne saygı duyuyorum ve annene anne demeye başlıyorum
-
HeYeT bunu yazdıSweeneyTodd bunu yazdıgriffin bunu yazdı
Kusura bakma ama bu zihniyetle cevap verdiğin sürece akp iktidar olmaya devam edecek malesef.
Hangi zihniyetle?
-
griffin bunu yazdı
Çüş
-
griffin bunu yazdı
senin vergin onun çaldığını karşılamaz
-
Viideoya iyi güldüm. Yine ortam germe,kışkırtma milleti galyana getirme çanları çalmaya başlamışlar:) bunlardan Fazlasını beklemek saçmalık olurdu.. Birde diyorki "öyle bir ders verki hiçbir iktidar ülkemizi bu hale getirmesin". :) İktadara oy veren bu ülkenin çoğunlu sanki başka bir ülkede yaşıyor, bunlarda türkiyede yaşıyor. Adamların mizan dengesini çözebilmek gerçekten zor:)