AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası
-
SpectatorX bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Herşey ortada ortata da , bunların oyu nasıl her sene artıyor aklım almıyor abi , gerçekten aklım almıyor.
halk seviyor, gardaş 3ün 5 in dediğiyle olmuyor 75milyonla Türkiyeyiz!
Benim 75 milyonumu twitter'a girmek için zorladılar !!! :D :D :D hayrat çıkıp böyle birşey demedi.....
-
-
PanxeR bunu yazdıUmarım yönetim gerçekleri gösteriyoruz diye konuyu silmeye kalkmaz.
Edit , anlayamanlar için 3:15 de okunan andımız CHP nin izmir mitinginde okunuyor. AKP seçmeni kendi mitinginde andımızı okuyabilecek kadar adam değil.
Adam olmak için, 5 yıl ilkokulda okunan ant lar yetmedi bir de seçim meydanlarında mı ant okumak gerekiyordu ?
SerYolcu tarafından 22/Mar/14 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
SerYolcu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıUmarım yönetim gerçekleri gösteriyoruz diye konuyu silmeye kalkmaz.
Edit , anlayamanlar için 3:15 de okunan andımız CHP nin izmir mitinginde okunuyor. AKP seçmeni kendi mitinginde andımızı okuyabilecek kadar adam değil.
Adam olmak için, 5 yıl ilkokulda okunan ant lar yetmedi bir de seçim meydanlarında mı ant okumak gerekiyordu ?
Yanlışları protesto bile edemiyorsunuz. Biz başarısız veya yanlış işler yapmış bir partili olduğunda yuhlayabiliyoruz.
Baba ne derse o sizde böyle.
-
-
PanxeR bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıUmarım yönetim gerçekleri gösteriyoruz diye konuyu silmeye kalkmaz.
Yanlışları protesto bile edemiyorsunuz. Biz başarısız veya yanlış işler yapmış bir partili olduğunda yuhlayabiliyoruz.
Sen benim soruma bir cevap ver.
Bir lafın ile AKPARTİ ye oy vermiş 20 küsür milyon kişiye hakaret ettiğinin farkındasın değil mi ?
Adamlık ile and arasında nasıl bir bağ var bunu bana açıklayabilir misin ?
-
SerYolcu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıSerYolcu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıUmarım yönetim gerçekleri gösteriyoruz diye konuyu silmeye kalkmaz.
Sen benim soruma bir cevap ver.
Bir lafın ile AKPARTİ ye oy vermiş 20 küsür milyon kişiye hakaret ettiğinin farkındasın değil mi ?
Adamlık ile and arasında nasıl bir bağ var bunu bana açıklayabilir misin ?
Bayrağımızdan , andımızdan , ülkemizden , yaşamımızdan utanıyorsanız adam değilsiniz evet. Akpartiye oy veren 20 mliyon kişi oy vererek kendi kendine hakaret ediyor zaten ?
Heriflerin yapmadığı bok kalmadı hala oy veriyorsunuz. Çünkü rollerini iyi yapıyorlar çünki onlar Allahla Kandırma Partisi.
Çünki onlar duble yol yaptı. Hayatımızı istedikleri gibi sikme hakkını o 20 milyon dan alıyorsa evet adam değilsiniz.
PanxeR tarafından 22/Mar/14 22:01 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
Bayrağımızdan , andımızdan , ülkemizden , yaşamımızdan utanıyorsanız adam değilsiniz evet. Akpartiye oy veren 20 mliyon kişi oy vererek kendi kendine hakaret ediyor zaten ?
Bayrak ayrı, ülke ayrı, yaşam ayrı, and ayrı bir olaydır.. Önce sap ile samanı karıştırma. Burada şu an and meselesini tartışıyoruz.
Ben şahsen, bayrağımdan, ülkemden, ve de yaşamımdan utanmıyorum.
Andımız meselesine gelince,
Bu ülkede, çocukların beyni yıkanmasın diye 12 yaşın altındaki çocuklara dini eğitim verilmesi yasaklandı.
Ama yine bu ülkede 7 yaşından 11 yaşına kadar (eskiden 12 yaşına kadar) her sabah çocuklara Türk'üm, doğruyum, çalışkanım laflarını söyleterek onların beyinlerini yıkadık.
Lafa gelince bu ülkede yaşan tüm insanlar kardeşçe yaşıyor deriz,
Ama her sabah Türk'üm diye bağırtarak bu insanların çocuklarının beynini yıkıyoruz.
Anayasaya göre Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı herkes Türk'dür diyeceksin.
Sen gel 7 - 8 yaşındaki bebeye kendi evinde annen baban Boşnakça konuşuyor olabilirler, sen Boşnaksın diyebilirler,
ama sen Anayasaya göre Türk'sün bunu böyle bilmelisin diye anlat.
Sonra da bu çocuklar üniversite çağına gelince, bunlardan ÖZGÜR DÜŞÜNCELİ olmalarını bekliyoruz.
Sen bu çocukların beynini 11 yaşına kadar yıka, sonrada bu çocuklardan neden farklı fikirler farklı düşünceler çıkmıyor de.
Bir de öte yandan farklı dinlere, dillere, inançlara saygıdan bahsederiz,
Ama öte yandan tüm insanları aynı kalıba sokmaya çalışırız.
Bu arada Rahmetli Erbakan'ın bir sözü vardı.. Onu da oku ve anlamaya çalış..
Buraya tıkla.. http://www.milatgazetesi.com/erbakanin-yolu/40625/
-
-
bu bir gerçekk
DevilKingtr tarafından 22/Mar/14 22:18 tarihinde düzenlenmiştir