folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası

AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    elnino bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    elnino bunu yazdı

safmısın abi sen yoksa taklit mi yapıyon iyice bi düşün hakım olup olmadığını ileride çıkabilecek bir iç karkaşa benim yüzümden mi olacak yoksa oy verenlerin mi o iiç karışıklıkta zarar görenlerin hakkı ne olacak iç karışıklığa gerek bile yok günümüzden birçok örnek verebilirim adam çalışıyor özürlü maaşıda alıyor bunun neresi adalet bunun gibi birçok var saymakla bitmez benimde madur olan biri olmadığımı nerden biliyon ? seninle kafa patlatamam polemiye girmicem sen takıl 

"Ne bu şiddet bu celal" demiş üstâd, sen de sakin ol bre :)

abi şu siyaset konuları çok sıkmaya başladı ya neden kapatılmazki bu konular anlamam yada tek konu altında toplayalım  bu şekilde giderse herkes birbirinin kalbini kıracak hergün yeni bi siyaset konusu açılıyor nereye geldim arifin mancester'a attığı golü arıyordum diyesim geliyor her forma girdiğimde 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    elnino bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    elnino bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    elnino bunu yazdı

safmısın abi sen yoksa taklit mi yapıyon iyice bi düşün hakım olup olmadığını ileride çıkabilecek bir iç karkaşa benim yüzümden mi olacak yoksa oy verenlerin mi o iiç karışıklıkta zarar görenlerin hakkı ne olacak iç karışıklığa gerek bile yok günümüzden birçok örnek verebilirim adam çalışıyor özürlü maaşıda alıyor bunun neresi adalet bunun gibi birçok var saymakla bitmez benimde madur olan biri olmadığımı nerden biliyon ? seninle kafa patlatamam polemiye girmicem sen takıl 

"Ne bu şiddet bu celal" demiş üstâd, sen de sakin ol bre :)

abi şu siyaset konuları çok sıkmaya başladı ya neden kapatılmazki bu konular anlamam yada tek konu altında toplayalım  bu şekilde giderse herkes birbirinin kalbini kıracak hergün yeni bi siyaset konusu açılıyor nereye geldim arifin mancester'a attığı golü arıyordum diyesim geliyor her forma girdiğimde 

Boşver hacııı sıkma canını :)

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Lupin bunu yazdı

Göte parma koymuş biri :D

insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    risk53 bunu yazdı
    elnino bunu yazdı

ben allaha inan birkişiyim bunların cezası yanlarına kalmayacak bunların haricinde bunlara oy veren kişilerinde vebali olacaktır. Çünki sana verilen akıl doğru yolu bulmak içndir, ben bunlara oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum hakkı olan her kişininde helal edeceğini sanmıyorum ( olay sağ sol olayı değil eğerki bunları göremiyorsanız bu yazdığımıda görmezden gelin ben cahillerle tartışmam bide kulaktan dolma bilgilerle geliyorlar ya cinler tepeme çıkıyor ) 

Ben Allaha inanıyorum diyen kişinin Allah yazarken baş harfini nasıl yazdığına illaki bakarım. küçük harfle yazmışsa gerisine bakmam.

ben de aLLAHA inanıyorum hacı. harften mi ölçüyoruz ne kadar inanıp inanmadığınızı? sen de kesme işareti koymamışsın mesela? Allah'a olması gerekmez miydi? cıkcıkcık. 10 puan daha kırıyorum, kaldın.

ulan biraz eggmanden örnek alın, googlelayın sonra da sallayın gitsin, copy past olduğu için yanlış olmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bir de derler ki AKP'liler cahil, yobaz.. Ulan şu forumda karşı görüştekilere hakaret eden saldıran bi tane akpartili görmedim. Hepsi gayet sabırlı ve saygılı bir şekilde kendi görüşünü savunurken AKP'li olmayan kesim sürekli hakaret, saldırganlık, aşağılama, alay, laf sokma, küfür vb. yöntemlere başvurmuş. Kim cahil kim yobaz.. 

AND ile İSTİKLAL MARŞI'nı karıştıranlar  komiksiniz. Soyunuzu araştırsanız %99 Saf Türk genleri taşımıyosunuz. Laf ile TÜRK olunmaz. O genetiktir, yoksa yoktur abi fazla zorlarsanız kısa devre yapabilir. 

Birde şu var ;

Lafa geldimi doğu elden gidiyor, oralar bizim toprağımız dersiniz. Ama şark görevine gidince ilk sene batıya geçmek için torpil ararsınız. Kaçarsınız ordan. Hani orası da vatan toprağıydı ? Varlığınız batıdaki Türk varlığına armağan oluyor sadece..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

la o videoda sondakiler ne içmişler aq :S

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

2-3 yıl sonra kaçarım yurt dışına. Belediye seçimlerinde de akpye vericem oyumu başkanlık seçimlerinde de vericem. Bugune kadar vermedim karşı görüşte oldum, herkes akpye verdi adamda rekor krıarak iktidara geldi. Bu kadar insan mutluysa halinden ve ülkenin durumunda bana laf söylemek düşmez.

Bugune kadar ben düşündüm ileride daha kötü oalcaksada o daha önce oy verenler düşünüsn. aq bundan sonra her seçimde akpye vericem oyumu s.kerler böyle işi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    EcHoLL bunu yazdı
    Lupin bunu yazdı

Göte parma koymuş biri :D

ne parmağı abi avuçlamış resmen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Konuyu açan kusura bakma ama bi siktir git diyorum. Akp seçmeni düşmanmı lan bu ülkeye. Ülkenin %50 ye yakınını düşman ilan ediyor adam kafaya bak... Bence asıl düşman senin gibi bölücü zihniyetteki insanlar...

ProBilisim tarafından 23/Mar/14 10:01 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

Konuyu açan kusura bakma ama bi siktir git diyorum. Akp seçmeni düşmanmı lan bu ülkeye. Ülkenin %50 ye yakınını düşman ilan ediyor adam kafaya bak... Bence asıl düşman senin gibi bölücü zihniyetteki insanlar...

%50 nin ben sana açılımını yapayım;

* %5 'i AKP ve bürokrasisinden çıkarı olan kitle ( Belediyeler, Firmalar, Kurumlar )
    * %5'i AKP'nin icraatlerini " onların " anlattıkları gibi anladığı için, gerçekten inanmış ve güvenmiş yeni kitle.
    * %10'u yıllardır bahsettikleri " Dini yasakladı bu CHP, camileri ahır yaptı bu CHP, Kur'an-ı Kerim'i okutmadı bu CHP " zırvalıklarından dolayı artık içi kin ve nefretle dolmuş, Cumhuriyet ve Laikliği bunca yıl sindirememiş, halk tabiriyle YOBAZ kitle.
    *%30'u da Cumhuriyet'in başından beri hep var varolmuş; " Güçlü kimse, ben o taraftayım." mantığıyla, zaman zaman Sol'a genellikle Sağ'a yaranmaya çalışmış, sürü psikolojisi gereği başlarındaki bir önderin yönlendirmesinden şaşmayan aşiret vari kitle. ( Bu kitle özellikle Doğu ve Anadolu'daki kitledir. )

Bunların içerisinden, %5'lik bir kitle hariç ( 2. maddedeki ), diğer kitlelerin o kadarda " AK " olduklarını düşünmüyorum. Tamam hain deyipde bu kadar büyük bir kitleyi bi kenara atamazsın, ama AKP seçmeninin yanii o bahsettiğin %50'nin içerisinde olan %45'inde " Vatan sevgisi, onur, şeref, haysiyet, kişisel çıkarlarından önce toplu çıkarını düşünen vefakar bireylerden " oluştuğuna da inandıramazsın!

Not: %50 dediğin, sanırım en son seçimlerdeki %47'lik kitleydi. 44 milyon seçmen vardı, %10 barajı geçemeyen ve oy kullanmayanlarla beraber, seçimlerin kaderini belirleyen kitle yaklaşık 34 milyon kişiydi. Onunda yarısı 17 milyon eder.

77 milyonluk bir ülkede 17 milyon " Vatan sevgisi, onur, şeref, haysiyet, kişisel çıkarlarından önce toplu çıkarını düşünen vefakar bireylerden " oluştuğuna kimseyi inandıramazsın  heralde :)

C_e_Z_a tarafından 23/Mar/14 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 7900 Toplam Mesaj: 67