folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası

AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Aslında..

Göz%20kırpma

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Sana gore gercekler hocam o yada size gore.

Ama bana gore degil sonucta duble yol yaptilar.

:))

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    YIL 2014 , YEREL SEÇİMLER BİR IQ TESTİDİR.

----

akpkk_412197.jpg%20%28888×594%29

akpkk_422604.jpg%20%28497×500%29

gri hücrlerini emanete bırakanlara gelsin, bu sayfa icin.!?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@mfatihbodur  ,

kökeni oğuz boylu bozkurt soylu olmayan milyonlarca vatandaşımız mevcut , ben mevcut değil mi dedim ? yazdığımı okumadan sallamaya başlamak yerine ne dediğimi dinleseydin , milletlerin farklı etnik dini ve kültürel kimliklerden oluştuğunu açıkça yazmıştım 

kürt,laz,abaza vb diye saymaya başlayarak nereye varmaya çalışıyorsun , akpkk lı köpekler bu saçmalıkları sürekli dile getirerek , Türk milleti olarak bu toprak üzerinde yaşama hakkı kazanmış bu toplumu , halkımızı etnik temelli bin parçaya bölüp tek tek emperyalist güçlere yem etmek birbirine kırdırırken malını mülkünü yağmalamak peşindeler, işte sende ya cühelalığından ya da bu ülkeye duyduğun şuursuz nefret yüzünden o akpkklı köpeklerden bir diğerisin , konu ne sen ne diyorsun ? 

ben de mal gibi sopa mopa kar etmeyecek o kalın kafana bir şeyler sokmaya çalışıyorum,  ulan sığır!  zaten benim dediğim şeyi yazan linki paylaşmışsın , 

Türk    

öz. a. 1. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan halk ve bu halktan olan kimse: “Ne mutlu Türk'üm diyene!” -Atatürk. 2. Dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan, Türkçenin değişik lehçelerini konuşan soy ve bu soydan olan kimse: “Ben bir Türk'üm, dinim, cinsim uludur.” -M. E. Yurdakul.

tavuklar bile ikiye kadar sayabilirken senin sayamaman ve Türk kelimesinin iki tane anlamı olduğunu idrak edememen karşısnda dehşete düştüm, ulan nelerle uğraşıyoruz , asıl merak ettiğim etniğini dinini falan geçtim bu yaşa kadar nasıl hayatta kalabildiğin , ne bileyim nefes almayı unuttuğun falan olmadı mı ? 

herşeyin bir şeyi vardır
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Herşey ortada ortata da , bunların oyu nasıl her sene artıyor aklım almıyor abi , gerçekten aklım almıyor.

Herkes deli, bir sen akıllısın zaten.. Zekasını ortaya koyan, adam akıllı muhalefet yapan hangi parti var ?

tosun
    tosun's avatar
    Erkek

S

metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hala AKP diyosa bi insan, hayvanla insanı ayıran tek özelliğini kaybetti demektir.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı

hala AKP diyosa bi insan, hayvanla insanı ayıran tek özelliğini kaybetti demektir.

adamın teki geçen yazmış , bir ülke sağ-sol olarak ,faşist-komünist olarak bölünür de insan-hayvan diye bölüneni ilk kez oluyor diye

bazılarının yukarıda yazdıklarından da tanık olduğumuz gibi öyle acaip bir kitleleri var ki , şuursuzluğun anlamsızlığın dibindeler neyi savunuyorlar o da belli değil  , eskiden bunları dindar sanırdım yozlukları yobazlıkları dini taassup sonucu oluşmuş olduğunu düşünürdüm ama sanırım öyle bir şey de değil malumdur ki artık ne allahın ne peygamberi takıyor , ne dinin yasak ve emirlerini dinliyorlar , bildikleri tekşey recep tayyip erdoğan , evladını keser hiç düşünmez kendini yakar tayyip aşkına  , erol evginin dediği işte öyle birşey ...  

artık bunlara insaniyet - medeniyet tarafına , sağ-sol , dindar-laik her hangi bir sıfatla sokmak mümkün de görünmüyor , endişe ettiğim mevzu ülkenin geri kalanı , yani ampül cinnetini rezaletini felaketini nasıl atlatacağız , geriye ne kalacak ?

http://www.youtube.com/watch?v=yf_SFGqrIsg  -  gülüyoruz ama sinirden artık

herşeyin bir şeyi vardır
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

burda 3 şeye parnak basmak istiyorum. 

1. milletin tuttuğu partiye göre göre yargılamak yadırgamak pek hoş değil siz düşünerek AKP den nefret edebilirsiniz bu insanlarda demekki düşünerek AKP yi istiyorlar bu sebepten dolayı tartışsanızda olay bir yere gitmiyor! birbirinizi kırmaktan başka. siz onların onlarda sizin cahil olduğunuzu savvunuyor paqi asıl cahil kimdir kime denir ? @fatihbodur' un şu lafına kesinlikle katılıyorum çoğu insan doğudan kaçmak için batı görevi için araya torpilde sokuyor bi ton şeyde yapıyor ama şuda bir acı gerçekki "dayınız" yoksa bu ülkede haliniz sırdan vatandaş olarak geçiyor! 

2. Kİn ve Nefret Hakkında. allaha şükür bugüne kadar kimseye ırkçılık yapmadım umarım ypmamda insanları ayırmak bu topraklarda laz kürt çerkez alevi! diye araya ayrılık sokmak demektir. eğer müslümansanız bu insanlarda müslümansa siz bunları bu şekilde etiketliyorsanız hoş bir şey mi yapıyorsunuz. AKP nin bu konuda duruşuda 2 ye ayrılır aleviler ve kürtler alevileri sevdiklerini düşünmüyorum zira adamlara kin duyduklarını bile düşüyorum! bunu sebebi 3. köprüye verilen isimden dolayı değil bazı olaylardan dolayı bb nefret söylemlerini saçıyor ortaya şekil A dememe gerek yok siz görüyorsunuz. + burda kürtlere verilen hak ve ayrıcalıkları diğer milletlerde isterse o zaman ülkede ne olur sizce ? hea demiyorum adamları sürelim diye ama bir zamanlar bir hikaye vardı Fransaya iltica etmiş bir kürtle doktor arasında! 

3.Yasaklar hakında söylüyeceğim çok bişi yok ancak YASAKLAR hayatın vazgeçilmezi olmak zorunda zira toplumu koruyucu unsurlar içermelidir. buna sigara vb de dahil olmak üzere AVRUPA ülkelerindede bir takım yasaklar mevcut bu sebeple ne bok olursa hemen devlet'e yüklenmekte doğru olmaz ancak devlet bunu kendi çıkarları için kullanırsa işin rengi o zaman değişir. TÜRK Bayrağı nedir YSK nın açık ve net bir kanunu var ortada AKP kendini her şeyden üstün görüp onu yok sayamaz saymamalı! öle bir şey olucak direk olay padişahlık sistemine döner. 

şimdi Yolsuzlukla ilgili olarakta söylüyorum 2 parti atıyorum biri AKP biri cehape eğer yolsuzluğu tersine çevirirsek CHP yapmış olsa AKP tarafı bunu nasıl kullanırdı ne düşünürdü _? birde kendinizi terse çeivirin öyle düşünün CHP yada mhp ciyseniz aynı şeyi sizin parti yapsa duruşunuz ne olurdu ? 

Living Death
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Bir de derler ki AKP'liler cahil, yobaz.. Ulan şu forumda karşı görüştekilere hakaret eden saldıran bi tane akpartili görmedim. Hepsi gayet sabırlı ve saygılı bir şekilde kendi görüşünü savunurken AKP'li olmayan kesim sürekli hakaret, saldırganlık, aşağılama, alay, laf sokma, küfür vb. yöntemlere başvurmuş. Kim cahil kim yobaz.. 

AND ile İSTİKLAL MARŞI'nı karıştıranlar  komiksiniz. Soyunuzu araştırsanız %99 Saf Türk genleri taşımıyosunuz. Laf ile TÜRK olunmaz. O genetiktir, yoksa yoktur abi fazla zorlarsanız kısa devre yapabilir. 

Birde şu var ;

Lafa geldimi doğu elden gidiyor, oralar bizim toprağımız dersiniz. Ama şark görevine gidince ilk sene batıya geçmek için torpil ararsınız. Kaçarsınız ordan. Hani orası da vatan toprağıydı ? Varlığınız batıdaki Türk varlığına armağan oluyor sadece..

Demekki okumuş kişilerde varmış akp ye oy veren. Yoksa akp sayesindemi şuanda öğretmenlik yapan. Enteresan.

Veni, vidi, vici
  • Toplam Hit: 7899 Toplam Mesaj: 67