@mfatihbodur ,
kökeni oğuz boylu bozkurt soylu olmayan milyonlarca vatandaşımız mevcut , ben mevcut değil mi dedim ? yazdığımı okumadan sallamaya başlamak yerine ne dediğimi dinleseydin , milletlerin farklı etnik dini ve kültürel kimliklerden oluştuğunu açıkça yazmıştım
kürt,laz,abaza vb diye saymaya başlayarak nereye varmaya çalışıyorsun , akpkk lı köpekler bu saçmalıkları sürekli dile getirerek , Türk milleti olarak bu toprak üzerinde yaşama hakkı kazanmış bu toplumu , halkımızı etnik temelli bin parçaya bölüp tek tek emperyalist güçlere yem etmek birbirine kırdırırken malını mülkünü yağmalamak peşindeler, işte sende ya cühelalığından ya da bu ülkeye duyduğun şuursuz nefret yüzünden o akpkklı köpeklerden bir diğerisin , konu ne sen ne diyorsun ?
ben de mal gibi sopa mopa kar etmeyecek o kalın kafana bir şeyler sokmaya çalışıyorum, ulan sığır! zaten benim dediğim şeyi yazan linki paylaşmışsın ,
Türk
öz. a. 1. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan halk ve bu halktan olan kimse: Ne mutlu Türk'üm diyene! -Atatürk. 2. Dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan, Türkçenin değişik lehçelerini konuşan soy ve bu soydan olan kimse: Ben bir Türk'üm, dinim, cinsim uludur. -M. E. Yurdakul.
tavuklar bile ikiye kadar sayabilirken senin sayamaman ve Türk kelimesinin iki tane anlamı olduğunu idrak edememen karşısnda dehşete düştüm, ulan nelerle uğraşıyoruz , asıl merak ettiğim etniğini dinini falan geçtim bu yaşa kadar nasıl hayatta kalabildiğin , ne bileyim nefes almayı unuttuğun falan olmadı mı ?
herşeyin bir şeyi vardır