Akraba Mı Akrep Mi? (Hırsızlık Olayi)
-
Hocam her sene 40'da 1'ini zekat olarak dağıtıyor muydunuz?
-
aklıma köyden indim şehiredeki altın sayma sahnesi geldi okuyunca.
-
Noyan bunu yazdı
Senin dayıoğlu hırsız..
Bizim işyerinde afyonlu bir çocuk vardı, bizim cüzdanlardan 10 - 20 - 30 para tırtıklıyormuş orospu çocuğu..
Askere gitti geldi, yine sıkıntı yoktu, işe aldılar yine tırtık.. Sonra ırzını siktiğim evladı arkadaşın kartını çalıp kendine telefon almış, şifreyi biliyordu, o derece güvenirdik..
Cüzdan telefon hep masamızda dururdu...
Başka kim olsun ki? Bir almış iki almış baktı karışan görüşen yok yolmuş işte götoğlanı.. Kim alacak cin mi alacak? Sikin belasını.
Hocam kusuraa bakma ama tırtıkçıya kart şifresi mi verilir olmada evi üzerine yap tam olsun :)
-
jocus bunu yazdımkyb bunu yazdı
Benim takıldığım nokta 22 bin lira parayı niye evde saklıyorsunuz ki ? Bankada faiz hesabı açıp yatırsaydınız vergileri çıkarsan ayda 185 lira getirisi olurdu. 3 ayda 560 lira. Üstelik param çalındı korkunuz olmazdı ve bu olay başınıza gelmezdi.
Haklısın kardeşim. Faiz dünya görüşüme uymuyor artı kyk sigorta primi vs borçlarım var. Ordan da devlet tırtıklar diyerekten yatırmadm bankaya.
Bu zamanda paran varsa bankalardan şaşmıcaksın. Faize karşıysan Albaraka'ya ya da Kuveyt Türk'e yatır. Kendi adına istemiyorsan annenin ya da babanın adına hesap aç.
Geçmiş olsun.
Florenzi tarafından 16/Şub/17 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Lazmania61 bunu yazdı
Hocam her sene 40'da 1'ini zekat olarak dağıtıyor muydunuz?
Bu sorun bana üstü kapalı yüzde kaç Müslümanlıgin var gibi geldi. Faize karşı oluşumdan dolayı yazdın. Belkide beni siyasal İslama kendini kaptiranlarin grubuna dahil zannettin vs.
Hocam Her ne olursa olsun elimden geldiğince bilgiminde kazancıminda zekatını veririm ama bu kirkta bire denk geliyor mudur. Onu çokta hesaplamam. Zaten milyar trilyon kazancımizda yok.
-
whopper bunu yazdı
aklıma köyden indim şehiredeki altın sayma sahnesi geldi okuyunca.
:) :) dalga mı geçtin neşemi mi aldın tam olarak kestiremedim ama yorumunda igneleme var gibim
-
Florenzi bunu yazdıjocus bunu yazdımkyb bunu yazdı
Benim takıldığım nokta 22 bin lira parayı niye evde saklıyorsunuz ki ? Bankada faiz hesabı açıp yatırsaydınız vergileri çıkarsan ayda 185 lira getirisi olurdu. 3 ayda 560 lira. Üstelik param çalındı korkunuz olmazdı ve bu olay başınıza gelmezdi.
Haklısın kardeşim. Faiz dünya görüşüme uymuyor artı kyk sigorta primi vs borçlarım var. Ordan da devlet tırtıklar diyerekten yatırmadm bankaya.
Bu zamanda paran varsa bankalardan şaşmıcaksın. Faize karşıysan Albaraka'ya ya da Kuveyt Türk'e yatır. Kendi adına istemiyorsan annenin ya da babanın adına hesap aç.
Geçmiş olsun.
Tavsiyen için teşekkür ederim
-
Hocam konuyu okurken dayıoğlu almış gibi gözüküyor ama sonuçta ortada kaybolan bir para var ve kim aldığı ispatlanamıyor boşver arayı bozmaz yazacaktım onun için geldim tüm yorumları okudum şahsen ben olsam bana o kaybolan para koymazdı bir miktar para arabayı almak varsa kaderinde o para bir yerden gelir diyip geçerdim ama bana koyan dayınla konuşman olurdu o söyledikleri
-
TheAvenqer bunu yazdı
Hocam konuyu okurken dayıoğlu almış gibi gözüküyor ama sonuçta ortada kaybolan bir para var ve kim aldığı ispatlanamıyor boşver arayı bozmaz yazacaktım onun için geldim tüm yorumları okudum şahsen ben olsam bana o kaybolan para koymazdı bir miktar para arabayı almak varsa kaderinde o para bir yerden gelir diyip geçerdim ama bana koyan dayınla konuşman olurdu o söyledikleri
Hocam ben zaten arada bağ bırakmak istemeseydim zaten arayıp konuşmazdım. Direk gider vücut dilimi konuştururdum.
-
ben olsam giderim daı oglunun yanına,
- hacı aradıgım arabayı buldum, sendeki 2600 u ver almaya gidecem derim.
o an hal hareket tavırlarından anlarsın.
yok mok ne alaka ne 2600 ü diye konuyu uzatırsa da, "annem babam da biliyo durumu uzatma getir şu gün parayı da konu uzayıp yayılmasın" de ve ayrıl yanından.