Aldatan Sevgiliye Parkta Dayak (Ankara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/kendisini-aldatan-kiz-arkadasi-ve-ablasini-dovdu_98416

Buda tamamı Sağolsun arkadaş bulmuş..

http://m.youtube.com/watch?v=r6jdLGnXFUU

Not: Yapanın da çekenin de Ellerine Kollarına Sağlık..

Mod; konuları uygun bölümlere açalım! 

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BEN BİR KIZ BABASI OLARAK YORUM YAPIYORUM. BÖYLELERİNİN AĞZINI , BURNUNU ELİNE VERECEKSİN. KIRILMADIK KEMİK PARÇACIKLARINI BIRAKMAYACAKSIN Kİ  ANLASIN TERTEMİZ SAF DUYGULARLA SEVİP ALDATILMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU. 2-3 TANE ORUSPU ZANNEDİYOR Kİ MİLLETİN ALTINA YATMAK BİR HAVA. SİZ VE SİZİN GİBİ ORUSPU ÇOCUKLARINA SESLENİYORUM ; SİZ BİZİM GRİPKEN BURNUMUZU SİLDİĞİMİZ SÜMÜKLÜ PEÇETE BİLE OLAMAZSINIZ SİZİ KULLANIP KULLANIP BİR KENARA ATMAK BOYNUMUZUN BORCU. ŞİMDİ BANA TEPKİ DE GELEBİLİR KIZIN VAR. KARDEŞİM AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR... BEN KIZIMA TERTEMİZ DUYGULARLA SEVMENİN , O SEVGİYE LAYIK OLABİLMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ÖĞRETTİKTEN SONRA SIFIR SIKINTI. HELAL OLSUN KARDEŞİM ADANA'DAN SELAMLAR

Tariqat_Sapiii tarafından 01/Kas/14 19:12 tarihinde düzenlenmiştir

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    benim olcagimda buydu erken kurtulmusum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

http://m.youtube.com/watch?v=r6jdLGnXFUU

Düzeltme: Yapmayın gözünüzü seveyim bu videodaki olay erkeklik mi? Reklam resmen adımı söyle soyadımı söyle. Lavuğa meydan dayağı atcan videosunu çekip ayda bir sadece kendisine izletcen. Sosyal medyaya düşmüş bir şey kolay silinmez bunlar daha çocuk. Bu kızın hiç mi düzgün birlikteliği olmayacak?

gokcan tarafından 01/Kas/14 19:17 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kız belki haksız hatalı olabilir  ama adam adam değil ki. konuşması tavırları berbat.

ben böylesini görünce değil çıkmak konuşmak bulunduğum kaldırımı değişiyorum.

tabi gücü kızlara yetiyor. çok kötüyse yol ver gitsin. aldattığı erkeği dövsünler sıkıyorsa

futurist tarafından 01/Kas/14 19:33 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Iyi olmuş iyi :) Keko ağzını yüzünü kırsa yeridir , umarım beyefendi olan kişileri aldatan orospular ders alır. Yoksa bugün onunla Yarın başkasıyla kendilerini eğlendiriyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bide çıkıp şu tipleri savunuyosunuz aferim amk

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Su hirtlari oven ovuyorlarya sok geciriyorum. Arkadaslarinin yaninda gaza gelmis asagilik duygusu yasiyor ego vs vs.dangalak

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kız belki haksız hatalı olabilir  ama adam adam değil ki. konuşması tavırları berbat.

ben böylesini görünce değil çıkmak konuşmak bulunduğum kaldırımı değişiyorum.

tabi gücü kızlara yetiyor. çok kötüyse yol ver gitsin. aldattığı erkeği dövsünler sıkıyorsa

dövmüş zaten ona da izletcem bunu pert oldu diyo ya..

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

adam tam bir gentleman

dövmeden önce kola çekirdek ikramınıda yapmış.

Bu kızlar bu kekoların altına yatacak ki, bu kekolarda bu kızları zikip dövecek aga. Bu eleminasyonla birbirlerini ziksinler ancak.

Bize bulaşmasınlar her iki cinsiyetide.

DrKill tarafından 01/Kas/14 19:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Dün görmüştüm sözlükte.

Bu tip insanların doğal yaşam alanı buralar,zaten anladığım kadarıyla orada meşhurmuş bu tip olaylar.

En modern diyebileceğimiz şehirde bile bunların yuvalandığı yerler var ve bu tipler birbirlerine prim vermeye devam ediyor.

Herif diyor "beni 4-5 kişiyle aldattın" kız "hayır 3-4" kişiyle :)

Kızlara veya heriflere suç bulmuyorum.Yetiştirilme şekilleri böyle bunların. 

Facebook sayfasında yazılarınları görecektiniz o dayakçı elemanların,kızlı erkekli alkış tutanlar vs hatta oğlan annesine bile izletmiş sanırım siz düşünün gerisini :)

Boşuna üzülmeyin bu kızlar gidip bu tip adamları özellikle seçiyorlar.Yine yetiştirilme şekillerinden kaynaklı,aile ortamında susturulmuş bol bol dayak yemiş,sonucu bu işte.

Yine aynı şekilde herifler de böyle kızları özellikle seçiyor.

Bu insanların çoğunluğu oluşturduğuna da dikkat çekmek isterim burada bile ne ahmet kütükler,rabialar var arada sırada belli ediyorlar kendilerini :)

Zaten videoyu izlediyseniz kızlar başlarına gelecekten haberdar ve en az hasarlatlatmaya çalışıyorlar.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 4919 Toplam Mesaj: 31