Aldatan Sevgiliye Parkta Dayak (Ankara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

adam tam bir gentleman

dövmeden önce kola çekirdek ikramınıda yapmış.

Bu kızlar bu kekoların altına yatacak ki, bu kekolarda bu kızları zikip dövecek aga. Bu eleminasyonla birbirlerini ziksinler ancak.

Bize bulaşmasınlar her iki cinsiyetide.

Katildim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

kekoyada apaçi sevgilisine da acımadım + olarak kekoya horns filmini hediye ediyorum.

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Angara bebesiyle kezbanın ilişkisi ancak bu kadar kaliteli olabilirdi. :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

kekoyla takılan kızdan ne hayır beklersin ? Gerçi biz normal kız buldukta ne oldu oda böyle orspu cıktı 

Ama ablası güzelmişla .D 

AslanAmca tarafından 01/Kas/14 19:58 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

kekoyla takılan kızdan ne hayır beklersin ? Gerçi biz normal kız buldukta ne oldu oda böyle orspu cıktı 

aynı dertten muzdaripiz biz yapmadık işte bu eleman gibi ama yapana saygımız sonsuz :) 

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kız belki haksız hatalı olabilir  ama adam adam değil ki. konuşması tavırları berbat.

ben böylesini görünce değil çıkmak konuşmak bulunduğum kaldırımı değişiyorum.

tabi gücü kızlara yetiyor. çok kötüyse yol ver gitsin. aldattığı erkeği dövsünler sıkıyorsa

Adam yinede sakin dövmek şiddet çözüm değil ama adama senin karın olacam bilmemne demiş adam duygusal olarak bağlanmış yüreğini vermiş adamı tam 5 kişiyle aldatmış ayrılıp ne bok yerse yeseymiş adamla beraberken bunları yapmak ne oluyor 

aldattığı erkeği dövseymiş aldattığı erkeği niye dövecek o adamın ne suçu var adam ne bilsin başkasının kendiyle altattığını bu nasıl mantıksız bir savunma şeklidir 

adamı tüm vilayete rezil rüsva et sonrada yol ver gitsin ne kadar basit görüyorsun sen öyle adam belki ailesine anlattı arkaşlarına şuna buna ama güvenip sevdiği bağlandığı orospu 5 kişiyle aldatmış çok basit yol ver gitsin ne güzel ...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Kadını dövmek kolay tabiatı gereği narindir (istisnalar Hariç) yalnız benim Anlamadığım konu; behey p.zevenk be g.doş hadi hatunu dövdün anladık bi sinirle giriştin,ulan mal oradaki olay senin mahremin ikinizin arasındaki özel bişey sen hangi akla hizmet videoyu çektin hadi çektin neden sosyal medyaya veriyorsun? Hala Anlamadığım konu ulan o senin sevgilin aranızda resmi bişey yok tipinden belli Gönül eğlendiriyorsun neden dövüyorsun kızı,ha aldatmış eyvallah çekersin kuytuya konuşursun en fazla bi tokat atarsın bu kadar abartmaya gerek yok bence boynuzunu tüm Türkiye'nin görmesine gerek yok...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

ya kızda beş para etmez erkekte beş para etmez. hele o kızı tekmeleyen lavuk yokmu onu asıcan kollarından ıslak sopayla dövücen. sanırım daha öncede olmuş aldatma olayı lann piç madem öyle ayrıl bak yoluna sanki nişanlın sevgilin hayat dersi vermeye çalışıyosun .

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

su adami ovuyorsunuz ya sasiriyorum. karisi degil, kizi degil. ne hakla vuruyor. muz cumhuriyeti mi amk.?  kaldi ki karisi kizi olsa bile dovemez.

karsi cinsi insan yerine koymayan bu hayvan turu yuzunden, kadinimiz kizimiz topluma karisamiyor. babadan dayak, sevgiliden dayak, abiden dayak, kocadan dayak... sonra vay efendim is ceviriyor arkamizdan. aldatmissa aldatmis, ne rezil ediyorsun kizi? ayrildim de olsun bitsin? hayvan mi egitiyorsun doverek, got? sanki sen sutten cikma ak kasiksin, talatpasa bulvarindan cikmayan abaza yigini. 

sinirlendim la. bir de ben de angaraliyim. memleketimden utaniyom soyle sigirlari gordukce.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ikisininde amk.

elemanin yaptığını aranizda kimse yapamaz.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 4922 Toplam Mesaj: 31