Aldatan Sevgiliye Parkta Dayak (Ankara)
-
Her yerde bu videoyu goruyorum. Midem bulandi artik
-
Seven sikilir, siken sevilir.
-
Kadına şiddete karşı olmakla beraber,
10 kızla aldatılan hayır ya 3-4 kişiyle aldatılan elitist vatandaşlar "tabiki cnm yıpabilirsin" diyemez herhalde.
İster angaralı olsun ister keko olsun sevgi sevgidir hocalar,
Aldatıldın mı doktroda olsan iş adamıda olsan koyar.
Adamın sesi titriyor demekki çok sevmiş.
Kekolukla filan alakası bile yok adam gayet olgun davranmış.
Vurmasaymış keşkede kız uff cnm acıdı diye ağlayamasaymış öbür oğlanlara.
kız akıllanmış mıdır ? haha hahaha.
-
Vurmasa ve şiddet diye bi şey var demese adam %100 haklı. Aslında şaşırdım bile ağzunu burnunu patlatmadıği için. Ama aynısını ben asla yapmam diye bir şey diyemem çünkü o kafayla sinirden eli ayağı titreyen bi insanın ne yapacağı belli olmaz, hele de karşı taraftan çok seviyorum yalanını duyduysa.
-
adam sevmiş aga güvenmiş yani o anda ne düşündüğünü yaşadığını kimse bilemez he bide insanları şöyle yok keko fln diye ayırmak ayıptır belki hayatında çok şey oldu ve toplum tarafından dışlandı adam, keko diyip daha fazla dışlamak bence doğru değil. böyle kızlara zaten diyecek bişey yok 3-4 kişiyle aldatmak nedir be iyi yapmış dicem olmıcak. ama hak etmiş.
-
Adamın profilini bulabilen var mı?
-
Döven elemanlar gözaltına alınmış. Fakat yaşları 18'den ufak ek olarak kızın şikayeti olmadığından bırakırlar. Yani göstermelik gözaltı.
-
HoLyCat bunu yazdı
Ikisininde amk.
elemanin yaptığını aranizda kimse yapamaz.
doğru ben videoya çekemem
-
hep bu kızların aldatması ve snrasında bu apaçilerin arabesk rap yapmasıyla oluyor her şey
-
alayının mk gençlik nereye gidiyor. amk pezevengi de aldatılmış video çekiyo güle güle sövüyo. kızın da mk. bu yaşta böyleyse az büyüse serpilse 7 ocak söndürür