Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar
-
wd hdd aldım 1 sene kullandım sonra 2 bilgisayar arasında gene dosya atarken tak bi baktım hdd nin lazer kafası bozuldu sonuçta hayıtım 1tb bilgim tüm geçmişim gözümün önünde yok oldu hiç bişey yapamadım memnun değil , o günden sonra artık cloud saklama alanı kullanıyorum çeşitli sitelerle beraber toplam 100gb cloud dosya alanım var ki buda bana yeterde artar
-
ilk bilgisayarım olarak hp pavilion dv4000 aldım taaa seneler evvel memnun kaldım. bir bilgisayar bu kadar mı hor kullanılır:) banamısın demedi alet. hatta sattığım eleman 1 sene kullanıp sattı halende çatır çatır çalışıyo. sonra acer aldım, acerın ben aq. aldıktan 1 ay sonra sattım. masaüstü topladım; eğer oyun moyun merakınız yoksa amd işlemciden uzak durun. onu da sattım dell 5110 dizüstü aldım, memnunum. baya bi telefon alıp sattıktan sonra sony ericsson w810 telefonumdan çok memnun kaldım. resmen taş gibi telefon. sonra lg optimus black aldım, pek aradığımı bulamadım ve sattım. ferrarisini satan bilge hisleriyle optimusu sattıktan sonra 50 liralık bi samung kullanıyorum. bakalım yakında bi telefon alacam sanırım. canon lazer yazıcı var memnunum. logitech driving force gt aldım pek memnun kalmadım. kaliteli filan ama benim beklentilerimi karşılamadı sattım. genel olarakda dell'e ayrı bi sempatim var. harddisk deyince western digital derim.
-
Türknet yanlışlıla aldım bana bunu satanların...
lenovo laptopaldım çok güzel malzemeyi düzeltmişler artık
Htc one x YOK BÖYLE BİRŞEY satmaya diye aldım vaz geçemedim.
Nokia 5800 yapımda ve yayında emeği geçenlerin ben taaaa...
Logitech G300 gamin mouse çok güzel hem uygun hem kullanışlı
Asus anakart + Kingston ram kombinasyonunu düşmanımabile önermem Pc kullanılamaz halde.
Shinaider kulaklık ları şiddetle tavsiye ederim çok verimliler ve kolay kolay bozlmuyorlar.
-
Mobee tablet aldım, ters çevir üstünde yumurta pişir memnuniyetsizlikte ne kelime şu an açılmıyor 2 dakka çalıştır fırına dönüyor :|
-
Pişman Olduklarım:
HP Pavillion serisi 2 adet laptopum ısınma sorunu, ekran kartı problemi vs. Tuğla görevi görüyorlar şu an.
Orite marka digital fotoğraf makinası almıştım sene 1900 lü yıllardı pil kapağı yalama olmuştu tam fotoğraf çekecekken kayıp gidiyordu makina.
Minton Mp3 Player nasıl oldu bilmiyorum ama tatlı bi satış temsilcisinin büyüsüne kapıldım ayıldığımda çoktan mp3 playerı elime vermişti.
Acer Ferrari Laptop rengi ve gösterişi güzeldi kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim aldım, almaz olaydım randıman alamadım hediye ettim.
Renault' un tüm araçlarının amq.
Memnun Olduklarım:
Sony Led Tv 42" aldım yenice çok memnunum on numara taş gibi makina.
Sony Vaio Laptop 2 adet birden aldım iyikide almışım seviyorum sony' i.
Samsung NC610 (sanırım) netbook 2009 yılında almıştım sanırım halen 8 saat şarjı gidiyor hayvanın :}
Macbook Pro grafik için almıştım şekli şemalinin yanında raa raa diye önünde eğilinilesi bir makina cidden.
Nikon D90 makina çok sağlamdı, pozlama on numaraydı ama Sapanca' da göle düşürdüm.
Sony DayLight güvenlik kamerası almıştım hala kullanmaktayım on numara beş yıldız.
Quick Silver şort, tshirt, sweatshirt v.b. valla içindeki eskir. çürür, rengi atar ama bu markanın ürünlerine bi bok olmaz.
Harley Davidson çizme,bot tavsiyemdir hem sıcak tutar hemde evladiyeliktir.
BMW Z3 3.0 motoru olan bir canavardır inanılmaz tatmin eder, hız merakınız varsa subarudan önce bir kez binilmesi gerekir.
Dodge Ram uzun süre kullandım Amerikanlar bu işi biliyor. Kıçın bir kez Amerikan' a değerse zaten kaldıramıyorsun.
Arcopal bardaklar ne yaptıysam kıramadım ya la. Fransızlar işi biliyorlar cidden...
Telefon takıntım nedense olması hala LG P503 kullanıyorum :} Seviyorum telefonumu ben, öncesinde HP Pocket PC vardı onuda çok seviyordum ama bir sinir krizi kurbanı oldu garibim...
Elektronik olsun olmasın yazdım aklıma gelen olursa eklerim...
-
Memnun oldum: IPhone 4S, IPad 2, Dell Inspiron
Pişman Oldum: WD Hdd, elektronik değil ama muhakkak belirteyim IKEA'dan yatak
iskarpin tarafından 18/Kas/12 03:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Blackberry Curve. Çok boktan.
-
MacBook Pro 15" - Memnunum
Toshiba Satellite L655-18M Notebook - Memnunum
Sony Cyber-shot DSC-W620 - Memnunum
OldBoy tarafından 11/Ara/12 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
lg cookie telefon pişmanım
general mobile fox memnun kaldım
htc desire pişmanım
blackberry pişmanlığın daniskasıdır bedava verilse hemen çöpe atılmalıdır
galaxy ace memnun kaldım
turkcell t20 fiyatına göre memnun bırakacak cihazdır
huawei ideos x5 arıza çkartmazsa memnun bırakır
nokia 1100 görevini harika yapar
dell bilgisayarlar ses problmi yoksa memnun bırakır
edifier hoparlörler efsanedir kesinlikle memnun kalırsınız (microlab için de söylenebilir)
-
kaanstain bunu yazdı
Logitech m705 marathon mouse
logitechi severim gözümü kırpmadan aldım ancak hiç memnun değilim,
a4tech x7 canavar canavar
samsung e250 hala daha kullanırım
macbook memnunum
sony nwz e454 mp3 acaip memnunum,aleti cebimde acik unutmusum ertesi gün bile götürdü beni
razer copperhead 1.5 ay sora falan sağ click sıkıntı yaşattı
siberia v2 + usb, canavar gibi
inca hdmi 23" monitor,alırken cok tırsmıstım ama cok memnunum