folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar

Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

wd hdd aldım 1 sene kullandım sonra 2 bilgisayar arasında gene dosya atarken tak bi baktım  hdd nin lazer kafası bozuldu sonuçta hayıtım 1tb bilgim tüm geçmişim gözümün önünde yok  oldu hiç bişey yapamadım memnun değil , o günden sonra artık cloud saklama alanı kullanıyorum çeşitli sitelerle beraber toplam 100gb cloud dosya alanım var ki buda bana yeterde artar

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

ilk bilgisayarım olarak hp pavilion dv4000 aldım taaa seneler evvel memnun kaldım. bir bilgisayar bu kadar mı hor kullanılır:) banamısın demedi alet. hatta sattığım eleman 1 sene kullanıp sattı halende çatır çatır çalışıyo. sonra acer aldım, acerın ben aq. aldıktan 1 ay sonra sattım. masaüstü topladım; eğer oyun moyun merakınız yoksa amd işlemciden uzak durun. onu da sattım dell 5110 dizüstü aldım, memnunum. baya bi telefon alıp sattıktan sonra  sony ericsson w810 telefonumdan çok memnun kaldım. resmen taş gibi telefon. sonra lg optimus black aldım, pek aradığımı bulamadım ve sattım. ferrarisini satan bilge hisleriyle optimusu sattıktan sonra 50 liralık bi samung kullanıyorum. bakalım yakında bi telefon alacam sanırım. canon lazer yazıcı var memnunum. logitech driving force gt aldım pek memnun kalmadım. kaliteli filan ama benim beklentilerimi karşılamadı sattım. genel olarakda dell'e ayrı bi sempatim var. harddisk deyince western digital derim.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Türknet yanlışlıla aldım bana bunu satanların...

lenovo laptopaldım çok güzel malzemeyi düzeltmişler artık

Htc one x YOK BÖYLE BİRŞEY satmaya diye aldım vaz geçemedim.

Nokia 5800 yapımda ve yayında emeği geçenlerin ben taaaa...

Logitech G300 gamin mouse çok güzel hem uygun hem kullanışlı

Asus anakart + Kingston ram kombinasyonunu düşmanımabile önermem Pc kullanılamaz halde.

Shinaider kulaklık ları şiddetle tavsiye ederim çok verimliler ve kolay kolay bozlmuyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Mobee tablet aldım, ters çevir üstünde yumurta pişir memnuniyetsizlikte ne kelime şu an açılmıyor 2 dakka çalıştır fırına dönüyor :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Pişman Olduklarım:

HP Pavillion serisi 2 adet laptopum ısınma sorunu, ekran kartı problemi vs. Tuğla görevi görüyorlar şu an.

Orite marka digital fotoğraf makinası almıştım sene 1900 lü yıllardı pil kapağı yalama olmuştu tam fotoğraf çekecekken kayıp gidiyordu makina.

Minton Mp3 Player nasıl oldu bilmiyorum ama tatlı bi satış temsilcisinin büyüsüne kapıldım ayıldığımda çoktan mp3 playerı elime vermişti.

Acer Ferrari Laptop rengi ve gösterişi güzeldi kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedim aldım, almaz olaydım randıman alamadım hediye ettim.

Renault' un tüm araçlarının amq.

Memnun Olduklarım:

Sony Led Tv 42" aldım yenice çok memnunum on numara taş gibi makina.

Sony Vaio Laptop 2 adet birden aldım iyikide almışım seviyorum sony' i.

Samsung NC610 (sanırım) netbook 2009 yılında almıştım sanırım halen 8 saat şarjı gidiyor hayvanın :}

Macbook Pro grafik için almıştım şekli şemalinin yanında raa raa diye önünde eğilinilesi bir makina cidden.

Nikon D90 makina çok sağlamdı, pozlama on numaraydı ama Sapanca' da göle düşürdüm.

Sony DayLight güvenlik kamerası almıştım hala kullanmaktayım on numara beş yıldız.

Quick Silver şort, tshirt, sweatshirt v.b. valla içindeki eskir. çürür, rengi atar ama bu markanın ürünlerine bi bok olmaz.

Harley Davidson çizme,bot tavsiyemdir hem sıcak tutar hemde evladiyeliktir.

BMW Z3 3.0 motoru olan bir canavardır inanılmaz tatmin eder, hız merakınız varsa subarudan önce bir kez binilmesi gerekir.

Dodge Ram uzun süre kullandım Amerikanlar bu işi biliyor. Kıçın bir kez Amerikan' a değerse zaten kaldıramıyorsun.

Arcopal bardaklar ne yaptıysam kıramadım ya la. Fransızlar işi biliyorlar cidden...

Telefon takıntım nedense olması hala LG P503 kullanıyorum :} Seviyorum telefonumu ben, öncesinde HP Pocket PC vardı onuda çok seviyordum ama bir sinir krizi kurbanı oldu garibim... 

Elektronik olsun olmasın yazdım aklıma gelen olursa eklerim...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Memnun oldum: IPhone 4S, IPad 2, Dell Inspiron

Pişman Oldum: WD Hdd, elektronik değil ama muhakkak belirteyim IKEA'dan yatak

iskarpin tarafından 18/Kas/12 03:51 tarihinde düzenlenmiştir

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Blackberry Curve. Çok boktan.

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OldBoy
    OldBoy's avatar
    Erkek

MacBook Pro 15" Memnunum

Toshiba Satellite L655-18M Notebook   - Memnunum

Sony Cyber-shot DSC-W620   - Memnunum

OldBoy tarafından 11/Ara/12 20:34 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

lg cookie telefon pişmanım

general mobile fox memnun kaldım 

htc desire pişmanım 

blackberry pişmanlığın daniskasıdır bedava verilse hemen çöpe atılmalıdır 

galaxy ace memnun kaldım 

turkcell t20 fiyatına göre memnun bırakacak cihazdır 

huawei ideos x5 arıza çkartmazsa memnun bırakır 

nokia 1100 görevini harika yapar 

dell bilgisayarlar ses problmi yoksa memnun bırakır 

edifier hoparlörler efsanedir kesinlikle memnun kalırsınız (microlab için de söylenebilir) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Logitech m705 marathon mouse

logitechi severim gözümü kırpmadan aldım ancak hiç memnun değilim,

a4tech x7 canavar canavar

samsung e250 hala daha kullanırım

macbook memnunum

sony nwz e454 mp3 acaip memnunum,aleti cebimde acik unutmusum ertesi gün bile götürdü beni

razer copperhead 1.5 ay sora falan sağ click sıkıntı yaşattı 

siberia v2 + usb, canavar gibi

inca hdmi 23" monitor,alırken cok tırsmıstım ama cok memnunum

Toplam Hit: 11853 Toplam Mesaj: 93