Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar
-
Pişman Oldum:
HP aldım,kışları kuruyemiş tabağını yanına koyuyorum,sıcak ve taze kuruyemiş,ortamı ısıttığı da cabası.Ama o kapasiteye bir Achtung Panzer! açamıyor :-)
Toshiba aldım,ekranı çatlak çıktı,Metro ve Toshiba servis ile iki aya yakın kavga dövüş ve telefon trafiği ile hallettirdim.Bilgisayar güzel,servis kötü.
Memnun Oldum:
Orta halli bir Asus aldım,kampanyası vardı,deli gibi yükleniyorum,bana mısın demiyor.
-
Cin mali galaxy almak pismanliktir
-
msı ex 610 notebook çok pişmanım
detay tarafından 27/Şub/13 14:21 tarihinde düzenlenmiştir -
motorola atrix aldım 3 hafta önce, memnunum baya.
bide ics çıkaydı tadından yenmicekti ama olmadı :/
-
msi cx640dx şaptop pişmanım
-
SeyhSamil bunu yazdı
Cin mali galaxy almak pismanliktir
Ne galaxy'sisi hocam çin malı almak ne olursa olsun pişmanlıktır:D
-
Samsung'un akıllı telefonlarından çok memnun kaldım.
AOC marka monitörler gerçekten çok verimli çıktılar memnunum :)
Tüm Logitech ürünleri harikasınız lan :)
Çin malı mp3 playerlar kesinlikle pişmanlık
-
pişman olduklarım aklıma gelmiyor ama kesin vardı
memnun kaldıklarım:
asus laptop(serviside fena değil ilk f serisi vardı bozuldu yenisini verdiler bide bataryaya garanti süresi boyunca garanti veriyorlar diğerlerinin cogu 6 ay falan veriyor.
htc desire hd hediyeydi memnun kaldım bataryası cabuk bitiyor ama o zamanlar tüm akıllı telefonlarda vardı bu sorun kasası saglam baya.
playstation 1 :D 12 yıl önce falan almanyadan almıstım cip olayları yüzünden kac kez söküp taktım hala calısıyor.
braun tras makinasi bu da gayet dayanıklı bir ürün 6-7 sene oluyor oda.
philips marka bi mp4 bi tanede mp3 vardı mp3 hala calısıyor.mp4 ün üstüne basınca ekranı kırılmıstı calısıyordu ama sinirim bozuldu söktüm dahada toplayamadım zaten :D
-
Samsung R522 iyiki almışım far cry 3 ü bile son seviyede oynuyorum ve hiç bi sıkıntı yok 4 sene önce almama rağmen laptopu.
-
Sony Xperia P çok memnunum
Lenovo Z580 i5 8gb ram 2gb-gt635(630 da olabilir) memnunum şimdilik