Aldım Pişman Oldum - Memnun Oldum Dediğimiz Elektronik Eşyalar
-
Beyler erkeklerin vücudunun malum yerlerindeki tüyler için teknosadan philips Bodygroom almıştım
Arkadaş on numara, ne çekmişiz yav yıllarca ..
Her erkeğin evinde olması lazım , % 100 almalıısnız.. Süper tek kelimeyle ..
100 tl civarıydı .. pahalı falan da değil hani.
KEsinlike alın !!
-
Htc - Lenovo - Phlips alın!
-
Acer 5740G mn'li olanı 1400liraya almıştım 3.yılında hala en küçük bir sorunu olmadan çalışıyor, format bile atmadım aşkıma
Samsung Wave GT-S8500 2.yılında 700liraya almıştım en küçük bi problem yaşatmadı
Seagate 2tb expansion disk, 3.senesi düşürdüm ağzını kırdım birinin, diğerinin ağız elektronik kartını çıkarttım değişmeli kullanıyorum yani 2 tanesi çıplak, tık demiyorlar, wdnin 2 tbligi var o yeni daha bişi diyemicem.
Almayın diyeceğim ne var, kaliteli kulaklık almayın paranız yoksa hepsi bozuluyor, sennheiser'in servisi kaliteli ama
-
17" ekran macbook proyu tasimak zor oluyo, rahatca tasinabilir ve heryerde isyapabilir, kod yazabilirim diye new ipad aldim.. parali programlar yukledim, bluetooth klavyeler, 360 donen standlar aldim ama olmadi.. yuzu astarini gecti. hic memnun kalmadim. bende oylece set halinde satip macbook air aldim 13" simdi harikalar yaratiyorum :D ipadde kod yazarim diye hayal kurmayin, yalan :D
-
PsychoDawn bunu yazdı
aldığım tüm hp laptoplar dan pişman oldum
iphone 4s ve meizu m6 aldığıma memnun kaldım
Aldigim en son Hp Bilgisayar Cok Asiri isiniyordu. Aldiktan 1 hafta sonra neredeyse yari fiyatina sattim. Sonrada Yemin ettim diyebilirim. Hp İle bi bok almam die.
-
LG 23" LCD Monitörüm Memnunum
TruvaTek PhalanX PC Kasam Tek Kelimeyle Muhteşem
Samsung Galaxy S3 Memnunum
Sony Kulaklık Memnunum
Samsung Notebook Memnunum
Logitech z5500 Efsane (:
Seagate 500 GB Dahili Hdd. İğrenç Asla Tavsiye Etmem 5 Kez Garantiye Yolladım.
İphone 4 En Büyük Pişmalığım...
-
-
Hortlamış =I
-
Sanal bebek furyası çıktığında sabi halimle biriktirip marka çevirdiğim paraları, yani markları verip sanal bebek almıştım ondan pişmanım. Hala içimde yaradır :(
Bir de MSI ve Casper marka laptoplardan pişmanım.
-
samsung marka telefon bilgisayar ve tv aldıgım için köpekler gibi pişmanım özellikle telefonları (eski d900 e250 vb) apple den aldığım tüm ürünler tek kuruşuna kadar helal olsun özeliikle de macbook pro