Alevilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Sen aleviliği araştıracağına bence kız arkadaşını çek konuş ikinizde birbirinizden eminseniz + sen kendinden eminsen + kız kendinden eminse ... Ve herşey evlenmeye elverişli ise neden olmasın...Şuda bir gerçek aileler hep yanınızda olacak eğer aileleriniz sorunlar yaratıyorsa bunuda ölçüp tartın... Bence konu alevilik falan değil gelenekçi olarak diyelim toplumda alevi ile bir müslüman evlenmez diyor dedelerimiz vs... siz herşeyi bitirmişseniz bence alevi sunni vs.. bunlar size zorluk çıkarmaması gerekir...Benim Görüşüme gelince eğerki ailem bir kızı istemiyor ve bir noktada haklıysa ben ailemi hiçbir kıza değişmem.Oturun karşılıklı konuşun aileleride alın karşınıza konuşun bir çıkar yolu bulunur inş... kolay gelsin ..

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    "alevi ile bir müslüman evlenmez mi diyor dedelerimiz" ya güldürme beni alevilerde müslümandır bunu bilmeni isterim... eskilerden gelen cahiillik bu ya sünnilerle aleviler bir olamazlar uymazlar birbirlerine ibadetlerinden dolayı falan derler saçmalık oruç zamanı farklıdır camiiye gidenide wardır gitmeyenide

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 4803 Toplam Mesaj: 33