folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder ALINIK - Suzuki Swift 2020 - 2021 GLX - Fikir Ve Yorum.

ALINIK - Suzuki Swift 2020 - 2021 GLX - Fikir Ve Yorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Herkese günaydın beyler, kadınlar.

Kısmetse 18 ocak 2025 tarihinde Fuzul oto ile münasebetimiz neticesinde parayı alacağım.

800 k.

Üzerine 100 k daha atabilirello.

Araştır, araştır, araştır, birkaç mantıklı ve düz mantık aracın arasından aklıma Suzuki seçeneği takıldı.

2020 - 2021 GLX pre Suzuki araçlar ile ilgili bilgisi olan, sahip olup kullananınız var mı ?

Japon'dur, sağlamdır vs gibi yorumlar değil de; özellikle servis ağı, tamiri, turbosuz atmosferik motor performansı gibi detaylarını öğrenmek istiyorum.

Bir deneme sürüşü yapmak da istiyorum ama sahip olan tanıdığım yok.

En sonunda artık servisini bulup gidicem bir çaylarını içicem.

Şimdiden teşekkürler.

Esen kalın.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Bunlarin birde hybrit modeli vardi. Cok tatli arac. 1.1 1.2m gibi hybritleri var. Butceyi zorlayabiliyorsan onlara bak derim

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

turbosuz atmosferik motor keyfini kaçırabilir. dediğin gibi deneme sürüşünü yapmadan alma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

Dağ keçisi bunlar, bizim yazlıkta kullanıyorduk. Ev dağda çıkarken canavar gibi tırmanıyordu bana mısın demiyordu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

Bunlarin birde hybrit modeli vardi. Cok tatli arac. 1.1 1.2m gibi hybritleri var. Butceyi zorlayabiliyorsan onlara bak derim

Evet hocam ben de hybrid bakıyorum ama o fiyatlara çıkmadan da buluyorum.

https://shbd.io/s/QXX5LbuO

Bak mesela bunu 900 e veriyor.

Yalnız bundaki sürekli hybrid değil sadece frenlemede sarj olan ve kalkista motora takviye olan bir sistem. Ayrıca iç elektronik sistemi de besliyor. 

Araştırınca bir ikna oluyor insan ama binip bir bakmak lazım veya bineni bulmak lazım. 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Hocam suzuki paslı koltuk demiri diye Google da bir araştır ma yapmanızda fayda var. 3. Dünya ulkelerine 0 araçlarda bile ayipli malzeme gönderip, şikayet edince de mahkemeye havale edip ürünlerinin arkasında durmuyorlar gibi bir kaç şey okumuştum. 

https://x.com/EmrahAslanPADRE/status/1739297183319335038

Headhunterz tarafından 30/Eki/24 10:29 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

Hocam hevesini kaçırmak istemem ama aynı fiyat bandında farklı alternatiflere bak derim.

Ben ilk arabımı alırken benimde aklımdaydı bu araç sonra gittim citroen c3 aldım. ben kendi adıma memnun kaldım.

Bagaj olarak biraz küçük kalıyor. Farklı markaların B Segment arabalarını kıyaslamak ihtiyaçlarına göre seni en iyisine götürecektir.

Bide satmak istesen piyasa durumu nasıl diye bakmak lazım, bazı B segmentler peynir ekmek gibi satılırken bazıları daha geç satılıyor.

Şimdiden hayırlı olsun.

byincesu tarafından 30/Eki/24 10:47 tarihinde düzenlenmiştir

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bu ülkede araç alırken yarın satacakmış gibi almakta fayda görüyorum.Ben o bütçelerde araç alacak olsam asla bakmazdım.Gerek servis yetersizliği(her yerde olmayabiliyor) gerek piyasası olmaması gerek yedek parça bulma kolaylığı bu arabayı düşündürüyor.O fiyatlara Ford yada emsal araçlara bakarsan ileride seni üzmez diye düşünüyorum.Çevrende deneyebilecek birileri olmaması bile aslında o arabanın piyasasının olmadığı anlamda.Ford alacak olsan çevrende 50 tane adamdan fikir alabilrdin :) 

Sadece Ford olarak düşünme Ford ,Vw,Opel gibi gibi...

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

o sınıfta bir araba alacak olsam sanırım clio alırım.

çıkma parçası var motor güzel az yakıyor kolay da satarım

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

o sınıfta bir araba alacak olsam sanırım clio alırım.

çıkma parçası var motor güzel az yakıyor kolay da satarım

doru suzuki atmo yorar seni

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bir tanene corolla yada civic 1.6 atmosferik al geç kafan kulağın rahat olsun o paraya 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 40
otomobil swift oto suzuki oto