ALINIK - Suzuki Swift 2020 - 2021 GLX - Fikir Ve Yorum.
-
ben olsam şöyle ilerlerim .
megan
clio
corolla
civic
sahibinden kovalarım . fiyat kırar teklifler yaparım . galericilere hiç bulaşmaya gerek yok . zibilyontane sahibinden ilanı var . 100k km altı kovalardım
mesela bizim zeybekustası araç değişecek onun arabaya salça olurdum .
samaccc tarafından 30/Eki/24 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi bu ülkede her malın alıcı ve satıcısı var. Önemli olan olduğun lokasyon da servisi var mı yada ustası varmı? Millet demişte yok parçası yok vs diye takılma komple boş yorumlar.
Avrupa'nın çöp arabalarına binmeye devam etsinler :))
Araçtan ne beklediğin önemli. 1.6 düz motor üzebilir ama amaç önemli.
-
-
byincesu bunu yazdı
Hocam hevesini kaçırmak istemem ama aynı fiyat bandında farklı alternatiflere bak derim.
Ben ilk arabımı alırken benimde aklımdaydı bu araç sonra gittim citroen c3 aldım. ben kendi adıma memnun kaldım.
Bagaj olarak biraz küçük kalıyor. Farklı markaların B Segment arabalarını kıyaslamak ihtiyaçlarına göre seni en iyisine götürecektir.
Bide satmak istesen piyasa durumu nasıl diye bakmak lazım, bazı B segmentler peynir ekmek gibi satılırken bazıları daha geç satılıyor.
Şimdiden hayırlı olsun.
Katılıyorum 1.2 TSİ motorlu leon polo fln bak bence
-
Suzuki alınmaz hacı tecrübeyle sabittir. Git Clio, Fabia, polo tarzı gerekirse daha modelsiz sürüm al. Satarken pişman olursun.
-
Valla arkadaşlar kafam da aynı yorumlar gibi karışık.
Aile arabamız Clio 2020 1.0 tce rs line. Memnunuz. Dolayısı ile clio cepte. Otomatik boş kasa bir iki parça boyalı 800k bulunuyor.
Ben hanım ve çocuk için düşünüyorum o yüzden biraz donanım lazım. Geri görüş kamerası şerit takip uyarı sistemi filan olsa güzel olacak. Clio bu konularda zayıf. Rs line da bile opsiyon ürün geri görüş kamerası ve alınca da fiyata 50k ekliyor millet..
Swift boş kasada bile bis sürü emniyet donanımı olması cezbetti beni açıkçası. Performans ikinci planda yani. Yoksa ben şirket araci 1.4 75 beygir fiorino ile yolları kaziyorum:))
Bu arada güncel piyasa benim teslim tarihimde, yani ocak ayında daha da düşer mi bilmem ama Alman markalarda 800k 850k adam akıllı araba yok. 950k 1m k bandında onlar. Yoksa düşünmeden polo alırım zaten.
-
NaZi_ bunu yazdı
Valla arkadaşlar kafam da aynı yorumlar gibi karışık.
Aile arabamız Clio 2020 1.0 tce rs line. Memnunuz. Dolayısı ile clio cepte. Otomatik boş kasa bir iki parça boyalı 800k bulunuyor.
Ben hanım ve çocuk için düşünüyorum o yüzden biraz donanım lazım. Geri görüş kamerası şerit takip uyarı sistemi filan olsa güzel olacak. Clio bu konularda zayıf. Rs line da bile opsiyon ürün geri görüş kamerası ve alınca da fiyata 50k ekliyor millet..
Swift boş kasada bile bis sürü emniyet donanımı olması cezbetti beni açıkçası. Performans ikinci planda yani. Yoksa ben şirket araci 1.4 75 beygir fiorino ile yolları kaziyorum:))
Bu arada güncel piyasa benim teslim tarihimde, yani ocak ayında daha da düşer mi bilmem ama Alman markalarda 800k 850k adam akıllı araba yok. 950k 1m k bandında onlar. Yoksa düşünmeden polo alırım zaten.
Suzuki sağlam, GÜVENLİ arabadır kanka yengem ve cocuk icin
Bence dogru tercih yapmissin
O pasli kasa mevzusu da bazı bazı yalani dolani olan bir konuydu. Net sekilde Turkiye'yi suzuki sikiyor , bayağı aşağı 3.dünya ülkesi görüyor olayi yoktu orada.
Suzuki de dün girmedi ya abi Türkiyeye 1979 da geldi diye biliyorum ben, sen sana ulaşılabilir yerlerde servisleri var mı ona bak sadece.
LaNCeLoT tarafından 31/Eki/24 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir güncelleme yapayım dedim;
Suzuki fikri iyice netleşti ve çok büyük ihtimal 2020 - 2022 arası bir Swift alacağız.
Fuzul ile belirlenen teslim tarihi Ocak 20 - 30 arası.
Teslim de şöyle oluyormuş, araç sahibi ile notere gidip, Fuzul aracılığı ile işlem yapacağımızı belirtiyoruz. Orada bir prosedür düzenleniyor, satın alınacak araç ve ödenecek tutar yazılıyor ve notere teslim ediliyor. Fuzul bu prosedür üzerinden ödemeyi yapıyor ve araç benim üzerime geçiyor.
Bu sisteme geçtiğim tarihte yani Haziran ayında ciddi korkularım vardı, araç fiyatları yükselirse ne yaparım, diyordum ama çok şükür ortam çok sakin. Finale doğru giderken, biraz daha düşer belki, diyorum. Bakalım. -
Japon güzeldir sağlamdır ama bizim memlekette piyasası yok denecek kadar az.
Acil ihtiyacım olmaz arabayı hemen elden çıkartmaya gerek duymam diyorsan Japonlar iyidir aksi halde sorun yaşayabilirsin.
Servis ağı pek yoktur, olmamasının sebebi arıza oranının düşük olmasıdır. (parça yok usta yok vs gibi söylemlere aldırma)
Fazla özellik sunmaz ne gerekliyse o bulunur keza konforu da pek yoktur ama kolay kolay saçma sapan sebeplerden dolayı da yolda bırakmaz.
Kendimde Subaru var 3 sefer çok sıkıştım satmam lazım dedim ölü fiyata düştüm ama yine de satılmadı kredi çekmek zorunda kaldım.
Memnun muyum sonuna kadar memnunum ama işin özü Japon = (Acil ihtiyaç - Piyasa) / Fiyat
-
Bir tık alt model olsun Honda jazz al otomatik vites tüplü öfkeli ve konforlu geniş bir aile aracı, suzuki ben olsam almam tercih jazz dan yana kullanırım