Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?
-
Kardes senin ucman gayet normal alkol+duman+Atarax diyosun ayik kalman garip olurdu...
-
o kadar içkiden sonra allah belanı vermiş olabilir :D
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
alkol almasaydın maçın keyfini yaşardın eve nasıl gittigini bilirdin bence alkolü bırakmanın vakti geldi..alkolü bırak
-----------------------------
iyiki varsın :) -
vakit varken nefes den vazgec :) alkole devam
-
hocam bu alemde zaten 2 buyuk var bırı beşiktas dıgerı 70 lık yenı rakı . sonucta hocam bunye saglamsa sorun yok yola devam
-
Bence seni açık hava bozmuştur. Diğerlerinin sorun çıkaracağını sanmıyorum.
-
içkiyi çok fazla karıştırma hocam hangi tür içkiden başladıysan o tür içkiyle bitir yanındada ekstre alırsan imam karıştırır sonra
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle merhaba sayın mürit ve mürideler...
Olayı size şöyle izah edeyim.2 seneye yakındır günde 5-6 tane Efes premium çakarım su niyetine.Haftada birde 35'lik Absoluet veya İstanblue içerim.Ancak 13 Mayıs gecesi, yani Beşiktaş Maçındayken tribüne gitmeden önce 4 tane Extra, 3 duble sek votka ve iki nefes çektim.Ne maça nasıl gittiğimi, ne maçı, ne de maçdan nasıl döndüğümü hatırlıyorum.Haa aklıma gelmişken günde 2 tane Atarax içmek zorundayım.Sarhoş değildim ama başka birşeydi.Resmen dağıldım.Sizce neden olmuş olabilir?Testis geçmeden fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.
Saygılar
-----------------------------Hacı iyi dinle bende sadece bir defa salladım üstüne bi kırmızı turbo bir şey yok. yürüyoruz öyle işte arkadaş başladı rap süylemeye bende arada hem ona yardımcı oluyordum rapte hemde oynuyordum yol da işte 5 dakka falan sallandım saga sola gerisini hatırlamıyorum. Arkadaşlar anlattı sonra ne oldu. Rap süylerken kendimi çok hoplatıp zıplattım diye sallama batlamış ve düşürmüş beni onlarda beni cafeye götürmüşler. Senin konu ise maçta heycan falan derken ne oldugunu unutmuşsun kendinden geçmişsin ama yıkılmamışın oda iyi. :)
-
Karaciğer fonksiyon testine girmeni tavsive ederim. İflas etmiş bir karaciğer kandaki alkolü zor parçalayacağı için problem yaşayabilirsin. Biradaki alkol devede kulak da olsa bünyeden bünyeye değişir. Sana tavsiyem ilaçla alkolü aynı anda alma. İlacın etkisini öldürürsün. Kimi ilaçlar da alkolle alınınca toksik etki yapıyor.
-
Hacı lafını alkolikle yanyana peşkeş çekmen çok çirkin birader !!!