Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    Kardes senin ucman gayet normal alkol+duman+Atarax diyosun ayik kalman garip olurdu...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

o kadar içkiden sonra allah belanı vermiş olabilir :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    alkol almasaydın maçın keyfini yaşardın eve nasıl gittigini bilirdin bence alkolü bırakmanın vakti geldi..alkolü bırak
    iyiki varsın :)

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    vakit varken nefes den vazgec :) alkole devam

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas
    ulas's avatar
    Erkek
    hocam bu alemde zaten 2 buyuk var bırı beşiktas dıgerı 70 lık yenı rakı . sonucta hocam bunye saglamsa sorun yok yola devam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jale
    jale's avatar
    Homo
    Bence seni açık hava bozmuştur. Diğerlerinin sorun çıkaracağını sanmıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

içkiyi çok fazla karıştırma hocam hangi tür içkiden başladıysan o tür içkiyle bitir  yanındada ekstre alırsan imam karıştırır sonra

........................................
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

Öncelikle merhaba sayın mürit ve mürideler...

Olayı size şöyle izah edeyim.2 seneye yakındır günde 5-6 tane Efes premium çakarım su niyetine.Haftada birde 35'lik Absoluet veya İstanblue içerim.Ancak 13 Mayıs gecesi, yani Beşiktaş Maçındayken tribüne gitmeden önce 4 tane Extra, 3 duble sek votka ve iki nefes çektim.Ne maça nasıl gittiğimi, ne maçı, ne de maçdan nasıl döndüğümü hatırlıyorum.Haa aklıma gelmişken günde 2 tane Atarax içmek zorundayım.Sarhoş değildim ama başka birşeydi.Resmen dağıldım.Sizce neden olmuş olabilir?Testis geçmeden fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.

Saygılar

Hacı iyi dinle  bende sadece bir defa salladım üstüne  bi kırmızı turbo bir şey yok. yürüyoruz  öyle işte arkadaş başladı  rap  süylemeye bende  arada  hem ona  yardımcı oluyordum  rapte hemde oynuyordum yol da  işte  5 dakka  falan sallandım saga  sola  gerisini  hatırlamıyorum. Arkadaşlar  anlattı  sonra  ne oldu. Rap  süylerken  kendimi çok hoplatıp zıplattım diye  sallama   batlamış ve  düşürmüş beni onlarda beni  cafeye  götürmüşler. Senin konu ise maçta heycan falan derken  ne oldugunu unutmuşsun kendinden  geçmişsin  ama  yıkılmamışın oda iyi. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Karaciğer fonksiyon testine girmeni tavsive ederim. İflas etmiş bir karaciğer kandaki alkolü zor parçalayacağı için problem yaşayabilirsin. Biradaki alkol devede kulak da olsa bünyeden bünyeye değişir. Sana tavsiyem ilaçla alkolü aynı anda alma. İlacın etkisini öldürürsün. Kimi ilaçlar da alkolle alınınca toksik etki yapıyor.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    Hacı lafını alkolikle yanyana peşkeş çekmen çok çirkin birader !!!

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
Toplam Hit: 9687 Toplam Mesaj: 57