Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?
-
bilader orda havalar nasıl? olm ölmüşün sen yoksun dünyada... sonsuz huzura erdin ordan yazıyorsun heralde ali ye yesterfox sor sen :) seni bilgilendirir
-
alkolik misin sen hocam??
git doktora yardım al fazla yaşamazsın sen =D
-
yalnız "Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?" müthişş
-
extra çarpıyo öle arada :D
-
Değerli yorumlarınız için teşekkürler,
Sanırım ben olayı çözdüm.Bi defa bünyem sürekli olarak efes premiuma alışık.Zira susadıkça aç bi efes;) ama extra biraz daha sağlamdır.Ayrıca birayı hızlı içerim.Yani benim yaptığım İngiliz usulü bira içerken, Türk rakısını bira niyetine içmeye benzemiş.Ayrıca o gün hava acayip sıcaktı.Bu da etkilemiş olabilir.Atarx ve nefescikleri saymama gerek kalmadı galiba.
Ankaragücü maçından daha yeni geldiğim için ahanda şimdi yazıyorum:D
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Değerli yorumlarınız için teşekkürler,
Sanırım ben olayı çözdüm.Bi defa bünyem sürekli olarak efes premiuma alışık.Zira susadıkça aç bi efes;) ama extra biraz daha sağlamdır.Ayrıca birayı hızlı içerim.Yani benim yaptığım İngiliz usulü bira içerken, Türk rakısını bira niyetine içmeye benzemiş.Ayrıca o gün hava acayip sıcaktı.Bu da etkilemiş olabilir.Atarx ve nefescikleri saymama gerek kalmadı galiba.
Ankaragücü maçından daha yeni geldiğim için ahanda şimdi yazıyorum:D
Saygılar
-----------------------------asıl olayı ben çözdüm :D
arkadas kesinlikle GECEKONDULU :D
genclik parkında cekior kuruyu :D
giriyor stada :D
-
benimde başıma gelmişti hatta konusunu bile açmıştım.Votka+bira adamı fena çarpıyor.biz 70 lik votka ile 3-4 tane kırmızı tuborg(kişi başı) karıştırıp içmiştik sabaha kadar kustum 2 gün sarhoş dolaştım resmen kimsenin başına vermesin insan o an içkiye tövbe ediyor
-
Hocam bukadar içersen olacağı budur!:D napmışsın sen ya sirozdan gidersin 3 günde :D ben de arkadasla 2 litre sek cin cektik fondip gerisini hatırlamıyorum sadece nargile cafe de ayıldığımı hatırlıyorum :D Hacı dikkat et kendine :D kafayı dağıtmışsın ***seler farketmessin ha o aralar :D
-
1 Ay Boyunca Günde 5 Efes(12.5 TL) Haftada 1 Vodka (15 TL)
votka ayda 60lira eder... Efesler 375 lira eder ayda...
toplam 435 lira eder galiba ayda :D maddi kısmı ilqimi çekti benim :D
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------1 Ay Boyunca Günde 5 Efes(12.5 TL) Haftada 1 Vodka (15 TL)
votka ayda 60lira eder... Efesler 375 lira eder ayda...
toplam 435 lira eder galiba ayda :D maddi kısmı ilqimi çekti benim :D
-----------------------------
İddaa sağolsun hacım takma sen böyle şeyleri kafana:D Hem Almancı emmiler de var arada;)