Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?
-
hmm..bu sorununun çözümü için çocukluğuna inmek lazım...bu ne lan senin yaptıklarından sonra sana olanlar sadece doğanın vazifesini yerine getirmesidir...
-
ben de her gün içiyom gerci sadece alkol ilerisine gitmem ama arada oluyo öyle neden oldunu bende anlamdım bazen 5 kırmızı kesmesken bazen 3 te dünyaya dönemkte eşlik edibiliyosan ...
kesintisiz alkol isityoruz :)
-
usta kafan güzelleşmiş işte ne kadar güzel :) daha ne istiyorsun ?
sonunu düşünen içiçi olamaz. DEVAMKE :))
-
GrN bunu yazdı:
-----------------------------usta kafan güzelleşmiş işte ne kadar güzel :) daha ne istiyorsun ?
sonunu düşünen içiçi olamaz. DEVAMKE :))
-----------------------------aynen usta sana tamamen katılıyorum durmakyok yola devam
-
kuru ile suluyu karistirma hocam :)
ya kuru ya sulu.
ortaligi bok etme yani :D
Tavsiye:
en güzeli,kuruya takilmamak ara sira sulu iyidir fakat,kuruyu komple birak.
-
Arkadasim alkolü en güzel icis sekli basladigin ile devam etmektir, bir cok alkolü karistir isen hem miden hem de beynin kaldirmaz.
ancak görülüyor ki günde 5-6 adet Premium cakan birisi olarak pekte normal degilsin :D
Hic bir seyi normal yapmamissin ki, biranin extrasini tercih etmissin, hemde votka ile, ee üstüne bir de firtciklar cekmissin...
sarhol degilim demissin ancak bunun baska aciklamasi var mi ki. Resmen tescillli sarhos olmussun...
-
hayr anlamadığım şu hatrlamıorum diosun ama sarhoş deildim diosun nası oluyor..=)
ayrıca hatrlamamk sende bu kdr etki yarattysa kmyasal yapıştırıcı denemeni tawsiye ederm...=) -
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------
Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?---
Hem alkolik hemde hacı olan kaç kişi var TBT de? :|
-----------------------------
:D:D koptum:D:D -
Sarhoş degilsen tribe girmişssindir. bosver geçmiş gitmiş
-
izmir güneşi çarpmıştır hacı.