folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Alkolle İlgili Yeni Düzenlemeler



Alkolle İlgili Yeni Düzenlemeler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2009
    Erkek

    haydi kapalı mekanda sigara yasağını anlarımda alkole sırf puştluğuna vuruyorlar

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    http://www.tahribat.com/Forum-Ulusal-Alkol-Kontrol-Eylem-Plani-178067/

    d
    edik biz size. Yapacak bir şey bilmem var mı ben hala içiyorum, hatta mesajlardan farkedilir bu aralar biraz daha fazla içiyorum.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2007
    Erkek

    mk sigara bitti iş alkole geldi zam yapmayında şişeyi nabyosanız yapın. sigaranın üzerine resim cizdiniz zararlı yazdınızda millet sigarayı bıraktı sanki zihniyetini zktklerm


    Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Artık sigara içki türü şeyler o kadar değerli oldu ki marketlerde kilitli yerde muhafaza ediliyor.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2008
    Erkek

    sadece irandan bir fotoğraf koymak istedim.

    tehlikenin farkında mısınız ?


    Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Nisan/2013
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

    sadece irandan bir fotoğraf koymak istedim.

    tehlikenin farkında mısınız ?

    +1


    Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ekim/2005
    Erkek

    abi zihniyetiniz sadece alkol mu sigara mı ? yeşilay kaç yılında kurulmuş ne amaçla kurulmuş hiç mi bakmadınız. bence iyi de olmuş güzel de olmuş. sigara kullanan biri olarak bunuda söylüyorum. 

    iran fotoğrafı için diyebileceğim birşey yok, rejim değişti devrim oldu o sebeple böyle. bizde de o tarihlerde başka türlü devrimler darbeler olduydu emin ol şimdi onlarda bizim fotoğrafları gösterip tehlikenin farkındamısınız cılık oynuyordur :|

     

    son olarakta çalıştığı yerde sigara içenlere feryat figan eden arkadaş, iett ve toplu taşımalarda bi sigara içenler kokuyo rahatsızlık verio. duş almasını bilmeyen adamlar kadınlar var lan keşke sigara içselerde sigara koksalar. onlara napmak lazım ? şartlar neye imkan veriyorsa o yolu kullanmak zorundayız. bu konuda çemkiremiyoruz maalesef. sen sigara kokusuna takarsın, az biraz entel biri yanında ekmek parası kazanıp gelmiş işçinin ter kokusunu veya kirli ellerini tırnağını görüp iç geçiren insanlarda olabilir. nabalım yani. insan çevresini düşünmedikten sonra senin o adama yaptırabileceğin birşey yok, sigara içenleri genelleme kısaca :)


    Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

    Anasını .. alkolününde sigarasınında hele şu sigara içenler yüzünden pasif içici olduk mk.

    Nasıl 1 zihniyettir ya sigara içiyorlarsa gitsinler evlerinde içsinler amk yeminle bak benim yetkim olsa babama içirtmem abi.

    İnsan hakkına yapılan en alanen tecavüz mk sigara olayı.

    Ben günde 3 saat spor yapıyorum, kondisyon vs dalış yapmak için.

    Çalıştığım iş hizmet sektörü restaurant, mk bahçe masalarına 1 çıkıyorum keş gibi çekmediğim sigara dumanı kalmıyor anasını sikim ekmek paramızı kazanırken biz bunlara maruz kalmak zorundamıyız ?

    Hepsinin zihniyetini s.. harbi diyorum ağır gelir ama belki yapmayın agalar her insanı bir tutmayın hayatını çok farklı temiz yaşamak isteyen insanlarda olabilir ne olur ya deyip mk yerinde adam gözümle görüyorum minibüs beklerken sabah 1 dk dayanamıyor sigarayı yakıyor bak samimiyetle 3 fırt he tam 3-4 fırt çekip hemen karga tulumba dumanla birlikte atlıyor minibüse sırf o 3 4 kere çekmek için yakıyor vay mk.

    İnsanlar kendilerini güçsüzleştiriyor bile bile.

    hacı kim kimi düşünüyor sen orda çalışan adamsın o orda müşteri istediği gibi sigarasını içer sektör değiştir orda çalışmak zorunda değilsin millette senin için sigarasını bırakmak zorunda değil , herkes kendi hayatını yaşar.

    Abi mantığın ters ve kıt bir kere daha nereye gidebiliriz ki kafa bu denli olursa bak kalınlaştırığım kelimlerine cevap vereyim.

    1. Ben orda çalışanım, fakat benim işim adama ürün vermek vs çay kahve her ne boksa ben adamın bok kokusu için girmedim bu işe.

    2.Her sektörde aynı bok mevzu bahis üste söylediğim gibi hiç sektörüne sokaydım sektörle alakan yok girdin mi 1 meclise en basit toplu taşıma leşingen kokanlarla dolu, ben 1 yolcu otobüsünde kusuyordum yanıma yürüyen kül tablası oturdu anasını siktiğim yerinde bende müşteriydim o zaman, ben o adamın bok kokusuna maruz kalmak için mi verdim parayı ? Adam bildiğin tüm izmaritleri üstünde söndürmüş sakallı ölüm gibi sigara kokan 1 adamdı ve mecbur kaldım onla yolculuk yapmaya ve o kadar öksürdüm öksürdüm geberiyordum adam götünü çevirmiş oturuyor.

    3. Herkes kendi hayatını yaşar ama işte extrem durum sigara içmek yani doğallık dışı ve pis kokan bir şey burda başka insanlarıda maruz bırakıyorsun ister istemez o zaman nasıl herkes kendi hayatını yaşayamamış oluyor istediği gibi buda özgürlük dairesine tecavüze giriyor resmen, özgürlüğüm temeli nedir başka insanlara rahatsızlık vermeden hayatını idame etmektir bu kadar, ama senin dediğin gibi işte onlar kendi istediği gibi yaşadığından başkaları kendi istediği gibi yaşayamıyor, kapişko ?

    Her neyse yahu anlasan bu yorumu atmazdın zaten boş ver.

    mantığa ters ve kıt değil 

    ben sırf otobüs rezilliğini çekmemek için araba almayı düşünüyorum s*k kadar maaşla sigarası falan değil ulan adam telefonda hoparlörde müzik dinliyor metrobüste ? el ele göt göte gidiyon o koymuyoda sigara kokusumu rahatsız ediyor?  Leş gibi terleyen adam işten çıkıyor neden leş gibi terliyor ekmek parası ne diyebilirsin duş al öyle çıkmı? toplum içinde yaşıyorsan saygı göstereceksin sigara içenede içmeyenede herkes senin gibi düşünmek zorunda değil sonuçta nekadarda özgür olmasakta özgür bir ülkede yaşıyoruz öyle değilmi? Cafeterya tarzı yerde sigaradan rahatsız oluyosan giyim kıyafet mağazalarında bi ton eleman arayan firma var git bi gün başvuru formu doldur derim ezmeye çalışmışsın bişeyden anlamıyormuşum gibi ifade ederek buda yanlış

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2009
    Erkek

    alkole zam yapacagına maaşlara zam yap Kral olmadan gitmez bu dunyadan


    Beleş wireless kahramanı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2006
    Erkek

    akp'yi desteklediğim tek konu.

    sigara, alkol içeceğinize oturun ders çalışın


    Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 3889 Toplam Mesaj: 43