Allah Fakir Sevmez

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Primeval bunu yazdı:
    -----------------------------

...Allah ı savunacak ucubeler.. 

...İslam putu Allah ...

... Bu Arap putu ne yapmaya çalışıyor..

sen haddini aştın.ateistliğini istediğin gibi yaşayabilirsin ama ateistliği burada kimseye dayatamazsın ve inananların kutsallarına ve yaratıcıya böyle hakaretler edemezsin.

tüm bunlara sessiz kalan yönetim acaba Allah'ı savunacak olanları mı banlayacak ? Ya da Allah'ın savunmaya ihtiyacı varmış gibi ona hakaretler etmek (inananlardan savunma beklemek) ve inananları aşağılamak tahribat kurallarına aykırı değil midir ?

ne işler dönüyor ? herkez domuz eti yediği zaman mı mutluluğa ereceğiz ? ? .. ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

kendini müslüman zannedenlerle müslümanları aynı kefeye koyma aralarında dağlar kadar fark var... ateist olabilirsin saygı duyuyorum sana göre biz gerizekalıda olabiliriz hatta maymundan türediğimizi bile düşünebilirsin ama şu an atalarına çok benziyosun :)

çok cahilsin. hala maymun diyorsun.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

Olaya birde şu açıdan bakın...

Zengin tabir ettiğiniz ülkeler ve orada yaşayan insanlar neden zengin olmuşlardır ellerindeki imkanları doğru bir sistem kurarak ve denetim ve ceza mekanızmalarını en üst seviyede uygulayarak bu sonuca ulaşmışlar...

Fakirlik kaderi olan sistemsiz ülkelerde ise her türlü denetimsizlik, malzemeden çalmada ve bunların üstünü örtme olağandır ve deprem gibi devasa bir olay bile tek kişiye VELİ GÖÇER maledilebilmektedir...

Olay Allah-peygamber-din yada zenginlik fakirlik değildir...

Olay sistem- sistemsizlik, denetim-denetimsizlik meselesidir...

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Primeval bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

kendini müslüman zannedenlerle müslümanları aynı kefeye koyma aralarında dağlar kadar fark var... ateist olabilirsin saygı duyuyorum sana göre biz gerizekalıda olabiliriz hatta maymundan türediğimizi bile düşünebilirsin ama şu an atalarına çok benziyosun :)

Haklısın bu mesajla evrimi kanıtlamış oldun . Ben insanlar konuşur sanırdım .

sende konuşuyon ya evrimde bu heralde kendilerini  insan gibi hissediyolar kabul ettirmek içinde evrim geçirdim diyolar

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

ateistler müslümanları aptal sanır, ama müslümanlar ateistlerin aptal olduğunu bilir...

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

çok cahilsin. hala maymun diyorsun.

Hocam onlar evrime saçma derler ama yasak meyveyi yiyip dünyaya düşmeyi mantıklı bulurlar bırak desin :))

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Allah putların soyutlaştırılmışıdır

Hey.. Faber CasTeaL, sende andavalların, mumyalaştırılmış halisin herhalde, evladım sana kim veriyor bu cümle hakkını
    tahribat yetkilileri herkes, neyi savunuyorsunuz anlayamadım ki, misyonunuz ateist bir
    web toplumunun özgürce düşüncelerini küfürden ağır şekilde ifade etmesimi...
    Size ALLAH (c.c) var desem sabaha kadar anlatsam faydasız bunu biliyorum ama kimsenin inancına
    böyle rahatça dalga geçer gibi konulara izin verilmesi saçma.. Adam sıçana tapar kimse laf edemez,
    özgürlük budur kimsenin kişisel haklarına savunduklarına laf edemezsin mantık bu... 3 konudan birinde
    yok tanrı, yok kızdırmayın, yok puttur, yok öyle varmı yokmu beyniniz kurtlanmış oğlum sizlerin,
    Sin dios cemaati olmuşsunuz, kitlelerce nazik yerlerinize kınada yaksanız bu değişmez yok ALLAH (c.c)fakirleri
    sevmiyormuş, mongol'un açtığı konudan avatarına kadar kızıl ateist kokusu var. Veled-i zina kıvamındaki
    ateistler, kıçını yıkamaktan üşenen anası bacısı açık gezse hoş gören komşusuyla onla bunla zina seven
    ensest ilişkilerde huzur alan, sabah yüzünü yıkamaya üşenen anasını bir maymunun becerdiğini sanan kırtıpil
    kişilikli insanlar... Hepiniz Mf... daha anlatmaya gerek yok bu post için buradan banlanıcam taki banlamazlarsada...

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

ateistler müslümanları aptal sanır, ama müslümanlar ateistlerin aptal olduğunu bilir...

tahta kürdan miden yerine beynine mi gidiyor acaba? :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BURAK_X bunu yazdı:

Rhodostethia bunu beğendi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Allah Fakiri De Sever Fakir Olmayanı Da. Allah Kendisine Şirk Koşana Dahi Rızk Verecek Kadar Cömert Ve Merhametlidir. Neden Fakirim Ölüyor Zengin Ölmüyor Niye ABD Değil De Haiti. Niye Müslüman Da Hristiyan Değil. Ekonomik Durum Ortada. Bu Durum Bir Nebze Soruya Cevap Veriyor. Haiti ABD Kadar Gelişmiş Olsaydı Neden Örneğin Abd Değil De Sudan Diyecektir. Bence Allah Sevdiğini Erken Çağırıyor Yanına ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 8435 Toplam Mesaj: 49