Allah Fakir Sevmez
-
bu yazıyı kaleme alan kişinin amacı milleti güzel islam dininden soğutmak, saf ve temiz zihinlere şüphe düşürmek, dimağlara zehir akıtmak amacıyla bunu yazmıştır. Ne yazık ki son zamanlarda emperyalist çevrelerin bu yazıları internette vs.. yerlerde dolaşmaktadır. Dinine tam sebat eden insan zaten buna aldırış etmez. Eğer imanımızdan şüphemiz yoksa bu yazıya sadece güler geçer ve onların zavallılığına acırız..
-
ahahahah
bizim köye bi ateist geldi
bi tespit yaptı
aydınlandık.... valla bak böle ışıl ışıl olduk.
hem göndermelerinde böle evrim mevrim dedi olayını tamamladı.
ve gitti.
kimseyi ateistliği konusunda yargılayamam.
kendini digerlerinden daha zeki sanan! ateist harbi çekilmiyor.
bsg
-
Neden her islamı eleştiren yazı gördüğünüzde topu ateistlere atıyorsunuzki.Siz yabancı hristiyan sitelerinde islam için ne tip eleştiriyor yapılıyor hiç haberiniz varmı?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
tartismanin adabini bilmeyen, provoke bazinda konular acip acip kacan yavsaklarsiniz.
-----------------------------o yavşakların başı da Sıçan..
-
Ateistler körü körüne bir inanışa bağlanmadıkları ve ateist olma noktasına gelene kadar bir çok inancı araştırıp düşünüp kabul etmedikleri için ateist olmuşlardır. Onun için yormasın kimse kendini.Sizin dininize göre bu tanrıyla kul arasında ki bir durum değilmiydi.Herkes kendi içinde ne olmak istiyorsa o olsun. biz düşünün araştırın falan diyormuyuz. yapmayın böyle kalın.
-
7-19 bunu yazdı:
tartismanin adabini bilmeyen, provoke bazinda konular acip acip kacan yavsaklarsiniz.
-----------------------------o yavşakların hepsi aynı gibi geliyo bana.
-
lalada bunu yazdı:
kendini müslüman zannedenlerle müslümanları aynı kefeye koyma aralarında dağlar kadar fark var... ateist olabilirsin saygı duyuyorum sana göre biz gerizekalıda olabiliriz hatta maymundan türediğimizi bile düşünebilirsin ama şu an atalarına çok benziyosun :)
-----------------------------ateistler neden kızdı ki bu mesajıma ? biri bana atalarına benziyosun dese gurur duyarım ? noldu zorunuzamı gitti?hani nerde o kabullendiğiniz sarıldığınız atalarınız ?
-
yazacak adamgibi bişey gelmiyor aklıma Allah hidayet eylesin
yalnız bitanesi uzun ve küfürlü bi yazı yazmıs bide banlanmasaymıs ıyı olacakmıs ama kurallar