Allah Fakir Sevmez
-
şimdi ben ultra fakir bi toplumla çadırlarda yaşıyor olsam, 10 şiddetinde deprem olsa kimse ölmese, fakirligimden mi ölmemiş olacagım zenginligimden mi? böyle bir bakış açısı bambaşka bir dert zaten. olay insanların bilgisizligiyken şu yazıyı buraya kopyalayıp bir de saga sola hakaret etmek... işte bu 'gerçekten' fakirlik :)
-
Allah herkese akıl ve irade vermiş. Aklını kullanan bugün diğer ırklardan üstün din ırk ayrımı gözetmeksizin Allah herkezi eşit yaratmıştır...
-
Tabular yıkılmaya başlanmış ANCAK bu tip konuları tartışıcak insanlar belirli bir birikime sahip insanlar olmalı(konuya yazılanları okudum bu zihniyet yüzünden memleket zerre ilerlemiyor!)
-
Ulan ateistler, bir daha "ALLAH" Lafını ağzınıza almayın.
Kendi pisliğinizle uğraşın, var olmadığına inanmadığınız şeylerle değil.
Ben sizinle bir uğraşmaya başlarsam görürsünüz.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Sırf hakaret, provakasyon amacıyla açılmış şu başlığa yanıt vererek böylelerinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Burada önemli olan kimin ateist veya müslüman olduğu değil. Önce başlık açmadan önce saygılı olmayı öğrensin. Ciddiye alınacak hiçbirşey yok bu başlıkta. Saçma sapan sığ tespitler. Saygılı olduktan sonra ateistin biri açar başlığını bizde adam gibi oturur tartışırız. Fakat böylelerini ne muhatap alın ne de onların yüzünden boş yere birbirinizi kırın.
-----------------------------çok doğru söylüyorsun ...
-
rstr617 bunu yazdı:
Ulan ateistler, bir daha "ALLAH" Lafını ağzınıza almayın.
Kendi pisliğinizle uğraşın, var olmadığına inanmadığınız şeylerle değil.
Ben sizinle bir uğraşmaya başlarsam görürsünüz.
-----------------------------Gelde sövme dedirten bir tip.
-
CasTeaL bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
kendini müslüman zannedenlerle müslümanları aynı kefeye koyma aralarında dağlar kadar fark var... ateist olabilirsin saygı duyuyorum sana göre biz gerizekalıda olabiliriz hatta maymundan türediğimizi bile düşünebilirsin ama şu an atalarına çok benziyosun :)
-----------------------------çok cahilsin. hala maymun diyorsun.
-----------------------------Hocam onlar evrime saçma derler ama yasak meyveyi yiyip dünyaya düşmeyi mantıklı bulurlar bırak desin :))
-----------------------------Herkesin inancı farklıdır ve herkesin inancına saygılı olmak zorundasın.Yasak meyveyi yiyip dünyaya düşmeyi mantıklı buluyorlar demişsin.Maymundan geldiğine inanmaktan bin kat daha mantıklıdır.
-
Yasak meyve bir sebeptir, bir araçtır, o meyve, hz. havva ve hz. adem in dünyadaki yaşamları ve insanlığın doğuşu için bir sebeptir sadece. Hiç bir sebep allah'ın iradesi haricinde olamaz. Her insanın düşünce yapısı farklıdır herkes aynı şeyi düşünücek aynı yaratıcıya inanıcak diye bişey yok, sizin gibi inanmayadabilir ama önemli olan saygıdır. Senin her tarafın zeka olsa ne olur insanlara saygın olmadıktan sonra?
Sen doğaya bakar, herşeyin sebepsiz olduğunu düşünebilirsin, öldükten sonra herşeyin sona ericeğini de düşünebilirsin ama bu senin gibi düşünmeyenlere aptal demeni mazur görmez yada sen dedin diye kimse aptal olmaz bu sadece senin eşekliğindir başka bişey değil.
Bu tür konular aslında faydalı bile olabilir bir inanan için şahsen ben ateistliğin ne demek olduğunu bile bilmeyen ama bu aralar gençler arasında zeka belirtisi olarak görülen her ateistliğin peşinden koşan bu özentilerin açtığı konulara baktıkça durup düşünüyorum, allah gerçekten olmasa diye ve dehşete kapılıyorum ne kadar boş varlıklar olurduk diye.
Madem o kadar zekisiniz madem bilim insanısınız başkalarının üzerinden zeki diye geçinmeyi bırakın da bilim adına bişeyler yapın görelim başkalarının yazdıklarını kopyala/yapıştır yapmayın bir icat yapın bir buluş yapın o parlak zekanızı harap etmeyin. Zekiyiz bilim insanıyız diye böbürleniyosunuz ama bir icraat yok :)
Bu konudaki arkadaşları banlayan admin de ne kadar objektif olduğunu düşünsün bakalım banlanan arkadaşlar kadar bu konuyu açıp insanları tahrik eden bu şahıs suclumudur, değilmidir? diye.
-
tartismanin adabini bilmeyen, provoke bazinda konular acip acip kacan yavsaklarsiniz.
-
Allah size akıl fikir versin.