Allah Turknet'in Belasını Versin
-
Şubat ayında ofise bağlattım internet eyv tamamdır. zaten kurulum vs deyip 160tl aldılar. O gün bugündür ne çağrı yapabiliyorum nede çağrı alabiliyorum.
Şubattan beri dönen destek kayıtları yüzlerce. Sorununuz çözülmüştür diyor bide pezzevenk ulan neresi çözüldü nasıl kontrol ettim. Çıldırıcam.
Ne yapmam gerekiyor, maill twit vs? yardımcı olursanız sevinirim
-
twitter destek hattı var seri bir şekilde dönüş yapıyorlar ayrıca facebok hesaplarındada olumsuz yorum yapıncada anında dönüş yapıyorlar
-
aliyk bunu yazdı
twitter destek hattı var seri bir şekilde dönüş yapıyorlar ayrıca facebok hesaplarındada olumsuz yorum yapıncada anında dönüş yapıyorlar
deniyeyim hemen hocam
-
2 Senedir sorunsuz kullanıyorum. 16mbit sabit hız. Ek olarak hattı kendim sıfırdan çektim. Turknet Müşteri temsilcisi kaldırdı o yüzden biraz sıkıntılı.
-
İptal ettirmeyi dene geri dönüş yaparlar sonra vazgeçersin. Bana donus yapmıyorlardı denedim oldu :)
Advanced tarafından 08/Haz/18 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Mt ye ulasamazsin telefonla, ya iptal gondereceksin yada twiterdan falan yazarsan ararlar belki ama pek bisey degismiyo sorununuzu bir de ben ileticem falan filan diyorlar ben bir ay boyunca hergun destek actim btk bimer heryere yazdim cozemediler
-
hocam kurulum ücreti almıyor tuknet o nerden cıktı ?
birde bayadır kullanıyorum evet arızaları geç yapıyorlar ama arıza cıkmadıgı dönemde çok rahat oluoyor.
-
Bugün yeni başlattım türkneti ttnetten geçtim
Ttnet 15 mbps aldığım akk lı yerde 35 mbps akksız alıyorum türknetle. Şimdilik her şey güzel
Not ; kurulum 60 tl ama telefonda kredi kartıyla talimat verilince 30 tl ye düşüyor, benim vdsl 2 modemim zaten olduğundan onlardan modem de almadım
-
Ben çok memnunum şans işi 35mb alıyorum...
-
bwenimde 2 ay sonra superonline taahhtütü bitiyor.
bu 24+3 aylık süre bittikten sorna bana en başta verdikleri modemi gere alacaklar mı ?
Bende önce türknete sonrasında uydunete geçmeyi düşünüyorum. Türknette bir sıkıntı olmazsa geçmem tabii o ayrı da.
Modemi superonline taahhüt bittiğinde gelip alırlar mı ? Önemli soru bu :D
-
god bless Turknet