folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Allah Turknet'in Belasını Versin



Allah Turknet'in Belasını Versin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Temmuz/2011
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

    turknet kapatmanın en kısa ve hızlı yolu nedir?

    referans olduğum birisi sıkıntı yaşıyormuş, kapattırmak istiyor, bana sordu, fax falan çek diyorlardı sanırım, yakınlarda yapan varsa prosedürü söylesin de yorulmadan halledelim 

    https://turk.net/destek/nasil-yaparim/aboneligimi-nasil-iptal-ederim.html

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    online işlemlerden kaydını kendin oluştur. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    selo-g bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

    turknet kapatmanın en kısa ve hızlı yolu nedir?

    referans olduğum birisi sıkıntı yaşıyormuş, kapattırmak istiyor, bana sordu, fax falan çek diyorlardı sanırım, yakınlarda yapan varsa prosedürü söylesin de yorulmadan halledelim 

    https://turk.net/destek/nasil-yaparim/aboneligimi-nasil-iptal-ederim.html

     

    iptal ettirip B firmasına aynı hizmet için 2 yıl tahaddüt versin.

    sora rahatlar. 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2010
    Erkek

    Twitter'da bulunan destek biriminin duvarına iptal işlemi için dilekce örneği istiyorum mailime diyorsun gönderiyorlar onu doldurup imzalayıp kimlik forokopinle beraber dilekcede bulunan numaraya fax çekiyorsun 2 günde iptal ediyorlar , ben kablonete geçtim kafam rahat hizim süper tavsiye ederim 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2009
    Erkek

    söylenildiği gibi altyapınız iyiyse m.hizmetlerine işiniz düşmezse 10 numara iss ama problem yaşarsanız günlerce internetsiz beklersiniz şu 2 aydır nefret ettim kendilerinden. adamlar işi otomatiğe almış 5 saattir bağlantınızda sorun olmadığı görülmüştür sorun yok kaydı kapat ne güzel mk

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2010
    Erkek

    Başvuru yaptım 2 hafta boyunca internet bağlamadılar 2 günde 1 arayıp şikayet etmeme rağmen beceremediler. Allah belalarını versin gerçekten.

     

    Superonline miss. Başvurumun ertesi gün bağlandı ve sonrasında herhangi önemli bir sorun olmadı. Çok nadir arada internetsiz kaldım ondada telefona 4gb internet yüklüyorlar.


    Wingardium Leviosa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Bu nesebi gayri sahih kimselere başvuruda bulundum. 1 arkadaş getir 1 ay bedava falan diyorlardı. Taahhüt de yok zaten. Ne olacak ki en fazla 1 ay denemiş olurum dedim.

    1. haftasında belliydi, hiç bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorsun çünkü yok. 2mbit internet hızım var. Ankara'da oturuyorum ve 2 mbit hız alıyorum. Destek kaydı ile 8 kez türk telekomu yönlendirdiler. Adam her seferinde arayıp diyor ki "abi şu türk.netle iletişime geç artık bir şey yok hatta altyapı sağlam. adamlar hızını artıracaklar gözünü seviyim bilmem kaç oldu". Neyse 2. aya böyle böyle geldik iptal etmek için telefonda kayıt oluşturdum. Adamlar dedi ki biz size döncez, dönene kadar işlem yapmamanızı tavsiye ederiz. Dönmediler tabi :D

     

    Bunlar ilk ayı peşin alıyorlarmış. Sonra kullanılanı alıyorlarmış bir de 30 lira kurulum ücreti bir de kullandığın ay. Yani 2 aylık fatura + 30 tl ödedikten sonra eğer ki iptal etmezsen bedavadan yararlanabiliyorsun :D 1 aylık kullanımım sonucu 158.38TL borcum oluştu. 2. ayda iptal ediyorum muhtemelen 1 ay da böyle oyalayıp o bedavayı da kullandırmazlar. 3 aylık fatura + 30tl 2mbit internet 1 ay kullanım hadi bakalım hayırlı olsun.

    Peşine düşecek miyim? Hayır. 160 lira benim öğrenci kredimin 3'te biri falan. Ama allah belalarını versin. Allahtan superonline'ı iptal etmemiştim. Bir alo ile hız telefonda 8mbit'e çıktı :D (superonlineı felan sevdiğimden değil, o da ayrı bir boyut ki türk.nete geçmek istedim zaten. ama köşede dursun dediydim)

    Buarada hattım 10mbit'e kadar destekliyor. Türktelekomun da superonline'ın da türk.net'in de hatta o kadar ısrara rağmen hiçbir şekilde hizmet getirmeyen kablo.net'in de ayrı ayrı Allah belasını versin.

     


    iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek

    başvuruyu yaptım evrak göndermeden önce bişi düzeltmek istedim her taraftan ulaşmaya çalıştım ilgilenilmedi evrak göndermedim vaz geçtim. aradılar akn fiyat taahhüt vs anlatıyo avantaj falan dedim bedava da versen almam çalışma prensibiniz bana uygun değil istemiyorum. çok şükür bulaşmadan yırttım. UZAK DURUN. şans işi bende sorun yok diyenler kimsede sıkıntı olmayacak diye bişi yok sizlerde de bir gün sıkıntı olabilir (İnşallah olmaz) o yüzden en iyisi muhattap bulabileceğin bir yer

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    Bazen sizleri gerçekten anlayamıyorum. Yahu sadece turknetde mi problem var ? Ben Turknet, telekom dahil bir çok internet alt yapısı sağlayan firmada çalıştım yada bir şekilde ilişkim oldu.

    Hepsinde sorunlar var. Düzgün bir şekilde sorunu izah edince mutlaka çözüm sağlanıyor. Yoğunluk ve iletişimsizlik, bence en büyük sorun bunlar. Birisi gelir turknet çok iyi der, onun üzerine konu açar, diğeri kötü der açar. Yahu her aldığımız ürün gibi bunlarda da sorun yaşayabiliriz ve mutlaka bir şekilde çözümü vardır.

    Pazar günü turknet çağrı merkezine ulaşamadım, sorunum çözülmedi diye CEO ya mail attım. Adam 1 saat sonra bana yaklaşık 1 sayfalık mail atmış. Sorunun neden kaynaklı olabileceği, çağrı merkezinin neden yoğun olduğu ve yatırımlardan bahsetmiş. Neler yapabiliriz diye sormuş.. Kısacası düzgün iletişim kurunca mutlaka çözüm sağlanabiliyor.


    .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek

    https://www.docdroid.net/3Z1rmcQ/adsl-hizmet-iptal-yeni.pdf

    iptal için dilekçe örneği


    "O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 15518 Toplam Mesaj: 72
allah belanı versin turknet