Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)
-
Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz
aldımdün akşam dan bugün sabaha her yerde 300 lira zam gelince amazon insaflı 50 lira koymuş zammı alayım dedim
-
Amazon' dan Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L Fritöz' ü 26.08.22' de 1.999,00 TL' ye aldım.
Bir haftadır kullanıyoruz evde üç kişiyiz bu zamana kadar neden almamışım dedim. Öneririm.
Ayrıca evde Xiaomi ekosistemi ile kullanıyorum.
-
HoLYSeRo bunu yazdı
phlips ve cosori arasında kalınmaz ikisinide görmüş philips kullanmakta olan biri olarak malzeme kalitesi arasında çok fark var biri 1 milyoncu plastiği biri diğeri kaliteli bir kasa
pişirme de ilk zamanlarda iyi ama sonraları performans kaybı olduğunu söylüyorlar cosori için ama en ıyı halı bile phlips kadar iyi değil
tefal ve xiamo ürünler tercih edilebilir özellikle
döküm ızgarası falan +1 ekler
tek kişiysenız xxl falan gereksizmiş genişlik yok sadece yukseklık var hıc o kadar doldurğumu hatırlamıyorum boşa para yani bütün tavuk falan pişirmeyecekseniz anlamsız
phılipsn o orta boyunu alın geçin iki bin küsür liraydı en son işinizi fazlasıyla görür
makina çok iyi bu arada elim ayağım oldu aq her şeyi onda yapıyorum ocak hiç çalışmıyor diye bilirim.
Abi malzeme kalitesi celikten olsa nolur plastik olsa nolur ustunde tepinmicen sonucta kacirdigim bisey mi var videolarda falan malzeme kalitesi soyle böyle yorum yapıyorlar anlamiyorum
-
Tnrsk bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
phlips ve cosori arasında kalınmaz ikisinide görmüş philips kullanmakta olan biri olarak malzeme kalitesi arasında çok fark var biri 1 milyoncu plastiği biri diğeri kaliteli bir kasa
pişirme de ilk zamanlarda iyi ama sonraları performans kaybı olduğunu söylüyorlar cosori için ama en ıyı halı bile phlips kadar iyi değil
tefal ve xiamo ürünler tercih edilebilir özellikle
döküm ızgarası falan +1 ekler
tek kişiysenız xxl falan gereksizmiş genişlik yok sadece yukseklık var hıc o kadar doldurğumu hatırlamıyorum boşa para yani bütün tavuk falan pişirmeyecekseniz anlamsız
phılipsn o orta boyunu alın geçin iki bin küsür liraydı en son işinizi fazlasıyla görür
makina çok iyi bu arada elim ayağım oldu aq her şeyi onda yapıyorum ocak hiç çalışmıyor diye bilirim.
Abi malzeme kalitesi celikten olsa nolur plastik olsa nolur ustunde tepinmicen sonucta kacirdigim bisey mi var videolarda falan malzeme kalitesi soyle böyle yorum yapıyorlar anlamiyorum
bilemiyorum belki senin için önemli olmaya bilir ama biri bmw biri tofas ıkısı de araba kasa önemsiz dersen sıkıntı yok kaliteli hissi verıyor yanı sağlamlık gibi hocam .d
-
Yav onu diyorum iste araba hep yoldasin ustundesin, telefon olsa elinde sürekli, giysi olsa anlarim, bunun sadece kabini kullaniyosun koca kutle hareketsiz sabit duruyor yillarcada duracak celik olsa nolur
-
Tnrsk bunu yazdı
Yav onu diyorum iste araba hep yoldasin ustundesin, telefon olsa elinde sürekli, giysi olsa anlarim, bunun sadece kabini kullaniyosun koca kutle hareketsiz sabit duruyor yillarcada duracak celik olsa nolur
daha uzun ömürlü olur...
dışta daha kaliteli malzeme kullanan içte de kullanır...
argeyi daha kaliteli yapar..
daha kaliteli destek verir...
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Amazon' dan Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L Fritöz' ü 26.08.22' de 1.999,00 TL' ye aldım.
Bir haftadır kullanıyoruz evde üç kişiyiz bu zamana kadar neden almamışım dedim. Öneririm.
Bizde aldık 2 gündür kullanıyoruz. Dehşet birşey.
-
salihgs bunu yazdı
İthalat depozitosu harici ödediğiniz tutar 150 euroyu geçiyorsa sakın sipariş vermeyin. Gümrükten geçmez ithalat rejimine tabi tutarlar paranız çöp olur.
yanlış bilgi 10k lık direksiyon seti aldım kapıya kadar getirdi dhl..
-
livane bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Bizde aldık 2 gündür kullanıyoruz. Dehşet birşey.
2225 watt
-
:) Bu Fritöz e yağ koymadanmı kullanılıyor lezzeti nasıl anlamadım yağ olmadan nasıl lezzet veriyor
Normalde ihityacım yok diyordum ama arayış içerisine girdim bakalım