folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)

Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz

aldımdün akşam dan bugün sabaha her yerde 300 lira zam gelince amazon insaflı 50 lira koymuş zammı alayım dedim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Amazon' dan Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L Fritöz' ü 26.08.22' de 1.999,00 TL' ye aldım.

Bir haftadır kullanıyoruz evde üç kişiyiz bu zamana kadar neden almamışım dedim. Öneririm.

Ayrıca evde Xiaomi ekosistemi ile kullanıyorum.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

phlips ve cosori arasında kalınmaz ikisinide görmüş philips kullanmakta olan biri olarak malzeme kalitesi arasında çok fark var biri 1 milyoncu plastiği biri diğeri kaliteli bir kasa 

pişirme de ilk zamanlarda iyi ama sonraları performans kaybı olduğunu söylüyorlar cosori için ama en ıyı halı bile phlips kadar iyi değil 

tefal ve xiamo ürünler tercih edilebilir özellikle 

https://www.hepsiburada.com/tefal-ey5018-easy-fry-grill-classic-yagsiz-fritoz-airfryer-4-2-litre-kapasite-hava-ile-kizartma-izgara-1510002076-p-HBCV00001UF7SS?url_src=and-product-detail

döküm ızgarası falan +1 ekler 

tek kişiysenız xxl falan gereksizmiş genişlik yok sadece yukseklık var hıc o kadar doldurğumu hatırlamıyorum boşa para yani bütün tavuk falan pişirmeyecekseniz anlamsız

phılipsn o orta boyunu alın geçin iki bin küsür liraydı en son işinizi fazlasıyla görür

makina çok iyi bu arada elim ayağım oldu aq her şeyi onda yapıyorum ocak hiç çalışmıyor diye bilirim.

Abi malzeme kalitesi celikten olsa nolur plastik olsa nolur ustunde tepinmicen sonucta kacirdigim bisey mi var videolarda falan malzeme kalitesi soyle böyle yorum yapıyorlar anlamiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

phlips ve cosori arasında kalınmaz ikisinide görmüş philips kullanmakta olan biri olarak malzeme kalitesi arasında çok fark var biri 1 milyoncu plastiği biri diğeri kaliteli bir kasa 

pişirme de ilk zamanlarda iyi ama sonraları performans kaybı olduğunu söylüyorlar cosori için ama en ıyı halı bile phlips kadar iyi değil 

tefal ve xiamo ürünler tercih edilebilir özellikle 

https://www.hepsiburada.com/tefal-ey5018-easy-fry-grill-classic-yagsiz-fritoz-airfryer-4-2-litre-kapasite-hava-ile-kizartma-izgara-1510002076-p-HBCV00001UF7SS?url_src=and-product-detail

döküm ızgarası falan +1 ekler 

tek kişiysenız xxl falan gereksizmiş genişlik yok sadece yukseklık var hıc o kadar doldurğumu hatırlamıyorum boşa para yani bütün tavuk falan pişirmeyecekseniz anlamsız

phılipsn o orta boyunu alın geçin iki bin küsür liraydı en son işinizi fazlasıyla görür

makina çok iyi bu arada elim ayağım oldu aq her şeyi onda yapıyorum ocak hiç çalışmıyor diye bilirim.

Abi malzeme kalitesi celikten olsa nolur plastik olsa nolur ustunde tepinmicen sonucta kacirdigim bisey mi var videolarda falan malzeme kalitesi soyle böyle yorum yapıyorlar anlamiyorum

bilemiyorum belki senin için önemli olmaya bilir ama biri bmw biri tofas ıkısı de araba kasa önemsiz dersen sıkıntı yok kaliteli hissi verıyor yanı sağlamlık gibi hocam .d

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Yav onu diyorum iste araba hep yoldasin ustundesin, telefon olsa elinde sürekli, giysi olsa anlarim, bunun sadece kabini kullaniyosun koca kutle hareketsiz sabit duruyor yillarcada duracak celik olsa nolur

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

Yav onu diyorum iste araba hep yoldasin ustundesin, telefon olsa elinde sürekli, giysi olsa anlarim, bunun sadece kabini kullaniyosun koca kutle hareketsiz sabit duruyor yillarcada duracak celik olsa nolur

daha uzun ömürlü olur...

dışta daha kaliteli malzeme kullanan içte de kullanır...

argeyi daha kaliteli yapar..

daha kaliteli destek verir...

noname tarafından 03/Eyl/22 16:45 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Amazon' dan Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L Fritöz' ü 26.08.22' de 1.999,00 TL' ye aldım.

Bir haftadır kullanıyoruz evde üç kişiyiz bu zamana kadar neden almamışım dedim. Öneririm.

Bizde aldık 2 gündür kullanıyoruz. Dehşet birşey. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

İthalat depozitosu harici ödediğiniz tutar 150 euroyu geçiyorsa sakın sipariş vermeyin. Gümrükten geçmez ithalat rejimine tabi tutarlar paranız çöp olur. 

yanlış bilgi 10k lık direksiyon seti aldım kapıya kadar getirdi dhl..

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taskafa
    taskafa's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    livane bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Bizde aldık 2 gündür kullanıyoruz. Dehşet birşey. 

‎2225 watt

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

:) Bu Fritöz e yağ koymadanmı kullanılıyor lezzeti nasıl anlamadım yağ olmadan nasıl lezzet veriyor 

Normalde ihityacım yok diyordum ama arayış içerisine girdim bakalım 

SHaDeWRoX tarafından 05/Eyl/22 16:58 tarihinde düzenlenmiştir

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
Toplam Hit: 7280 Toplam Mesaj: 77
almanya fritöz amazon alışveriş