Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
:) Bu Fritöz e yağ koymadanmı kullanılıyor lezzeti nasıl anlamadım yağ olmadan nasıl lezzet veriyor
Normalde ihityacım yok diyordum ama arayış içerisine girdim bakalım
hocam sürekli kullanıyoruz, öyle sosyal medyanın gazına gelip alma bence,böyle harıl harıl yağda pişmiş patates gibisi yok olmuyor da zaten lezzet olarak hep geride ama sağlık daha önemli tabiki de,
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
:) Bu Fritöz e yağ koymadanmı kullanılıyor lezzeti nasıl anlamadım yağ olmadan nasıl lezzet veriyor
Normalde ihityacım yok diyordum ama arayış içerisine girdim bakalım
Firinin kucuk hali iste firinda 1 saatte pisen bunda 20 dk da pisiyo mevzu o, ben fis fis yagdanlik aldim biraz fislatiyorum malzemelere yada hic koyma istersen gerci yagli ve yagsiz lezzette bi fark olusurmu bilmiyorum denemek lazim
Lezzet konusunda patates yagdaki gibi lezzetli degil, benim icin yagda 100 ise airfryer da 25 falan diyebilirim ama yinede yenecek duzeyde yag kullanmadigimizi hesap edersek
Kofte bikere yaptim tadini begenmedim tekrar denicem
Tavuk kanat harika pisim ve lezzetini begendim
Pirzola yaptim guzel oldu begendim
-
1725tl şu an toplam maliyeti. İyi midir acep. Bende eski tefal actifry mıdır eski yağsız fritözlerden var. İçine accık yağ koyuyon saç kurutma makinası gibi sıcak üfleyerek pişiriyor. Bundan almaya gerek var mı ki?
-
amazon gözünden düşmüş müş.. hocam senin ülken ebesinin amı kadar vergi alıyor.. Dünya'da en çok veri toplayan ülkeler sıralamasında ilk 5'teyiz belki de lideriz amk.
Amazon napsın şimdi? Tee Almanya'dan sana kargoyu 5 TL'ye mi getirsin??
Ürünün fiyatı dışında amazon'un eklediği hiçbirşey yok ek maliyetlerin neredeyse tamamı olduğu gibi Türkiye'nin alacağı vergilerden oluşuyor.
-
Liquid bunu yazdı
1725tl şu an toplam maliyeti. İyi midir acep. Bende eski tefal actifry mıdır eski yağsız fritözlerden var. İçine accık yağ koyuyon saç kurutma makinası gibi sıcak üfleyerek pişiriyor. Bundan almaya gerek var mı ki?
aynı mantık işte aynısı
-
Gaza geldim ben de aldım . Pazar günü verdim siparişi daha kargolanmadı... Gelsin de bir kutu açılışı yapalım.