folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)

Alman Amazonundan Fritöz Alamıyorum(Amazon Gözümden Düştü)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

:) Bu Fritöz e yağ koymadanmı kullanılıyor lezzeti nasıl anlamadım yağ olmadan nasıl lezzet veriyor 

Normalde ihityacım yok diyordum ama arayış içerisine girdim bakalım 

hocam sürekli kullanıyoruz, öyle sosyal medyanın gazına gelip alma bence,böyle harıl harıl yağda pişmiş patates gibisi yok olmuyor da zaten lezzet olarak hep geride ama sağlık daha önemli tabiki de,

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

:) Bu Fritöz e yağ koymadanmı kullanılıyor lezzeti nasıl anlamadım yağ olmadan nasıl lezzet veriyor 

Normalde ihityacım yok diyordum ama arayış içerisine girdim bakalım 

Firinin kucuk hali iste firinda 1 saatte pisen bunda 20 dk da pisiyo mevzu o, ben fis fis yagdanlik aldim biraz fislatiyorum malzemelere yada hic koyma istersen gerci yagli ve yagsiz lezzette bi fark olusurmu bilmiyorum denemek lazim

Lezzet konusunda patates yagdaki gibi lezzetli degil, benim icin yagda 100 ise airfryer da 25 falan diyebilirim ama yinede yenecek duzeyde yag kullanmadigimizi hesap edersek

Kofte bikere yaptim tadini begenmedim tekrar denicem 

Tavuk kanat harika pisim ve lezzetini begendim 

Pirzola yaptim guzel oldu begendim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

1725tl şu an toplam maliyeti. İyi midir acep. Bende eski tefal actifry mıdır eski yağsız fritözlerden var. İçine accık yağ koyuyon saç kurutma makinası gibi sıcak üfleyerek pişiriyor. Bundan almaya gerek var mı ki?

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

amazon gözünden düşmüş müş.. hocam senin ülken ebesinin amı kadar vergi alıyor.. Dünya'da en çok veri toplayan ülkeler sıralamasında ilk 5'teyiz belki de lideriz amk.

Amazon napsın şimdi? Tee Almanya'dan sana kargoyu 5 TL'ye mi getirsin??

Ürünün fiyatı dışında amazon'un eklediği hiçbirşey yok ek maliyetlerin neredeyse tamamı olduğu gibi Türkiye'nin alacağı vergilerden oluşuyor.

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

1725tl şu an toplam maliyeti. İyi midir acep. Bende eski tefal actifry mıdır eski yağsız fritözlerden var. İçine accık yağ koyuyon saç kurutma makinası gibi sıcak üfleyerek pişiriyor. Bundan almaya gerek var mı ki?

aynı mantık işte aynısı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Gaza geldim ben de aldım . Pazar günü verdim siparişi daha kargolanmadı... Gelsin de bir kutu açılışı yapalım.

İndia İndia !
Toplam Hit: 8064 Toplam Mesaj: 77
almanya fritöz amazon alışveriş