"Alo Kız Kardeş Kız Kardeş" Diyen Gavata Yapılabilecek İşkenceler
-
son zamanlarda televizyon izleme gibi hatalarda bulundum bir reklam gördümki beni 5 dakka mavi ekran vermeye zorladı hipapçı 2-3 zibidi müzik bile diyemeyeceğim siktri bokdan bişeyle "alo kız kardeş kız kardeş" gibi cümleler kurarak zenci olamadım adamda olamadım demek istercesine reklam tarihinin en boktan reklamına konu olmuşlar.
yok böyle bir gerizekalılık allah çıldırmak üzereyim bu zibidileri bi yakalasam varya
-
en popüler tikky rapçi cümlesi
''ceza ve sagopa kardeşdir PEACE!''
-
ir e kesinlikle katılıyorum hayatımda izlediim en boktan reklamlardan biri ağzım gıcırdıyo izlerken ayrıca çocuk a baktıında öldüresin geliyo içimdeki hayvan ı uyandırıyo resmen yolda görsem öldürürüm o gelen kot pantlaonu kvıırp kıvırp o kzı kardeş diyen ağzına sokmak lazım ondan sora o mng kargonun reklam şirketinin kapısında sallandırmak lazım millete örnek olsun bi da böle hi taya düşmesinler...
-
ayrıcana onlara yapılacak en güzel işkence olayına gelince
bir odaya kapatıp son sesle gerçek müzik olan heavy metal dinletmek hahaha.
-
televizyona bakmamak en iisi
-
-
tv denilen kutu kadar saçma bi alet yok.... Kaynana programları evde kalmıs defolu pert kızların dağıtım noktası olmus resmen, onları yöneten erkekmi kızmı belli değil kusolduğu kesin bi adam bide sarkı yaparlar kırmızı kart diye göt kıvırtırlar.... Yaaa sabır....
-
uğraşmaya gerek yok elemanla fln önce kı kardeşini ayartcan bi güzel tokmaklıcan
hemen akabinde de elemanı o pantolonla bağlayıp zikicen sonra mng kargonun kapısına pantolonla bağlanarak paket yapılmış halde bırakacan
-
ir2 bunu yazdı:
son zamanlarda televizyon izleme gibi hatalarda bulundum bir reklam gördümki beni 5 dakka mavi ekran vermeye zorladı hipapçı 2-3 zibidi müzik bile diyemeyeceğim siktri bokdan bişeyle "alo kız kardeş kız kardeş" gibi cümleler kurarak zenci olamadım adamda olamadım demek istercesine reklam tarihinin en boktan reklamına konu olmuşlar.
yok böyle bir gerizekalılık allah çıldırmak üzereyim bu zibidileri bi yakalasam varya
+1 -
Yok bea...
Zaten İst. Buluşması Taksim'de olacak.Eeeeeeeeee...Biz de maşallah bir ordu kadarız ve bütün tv'lerin merkezi orda dalarız ipnelere basında reklamın tepkiyle karşılandığı söylenince o piçi sokakta bile görseler dalarlar...
-
böcek gibi ürüyo şerefsizler..