"Alo Kız Kardeş Kız Kardeş" Diyen Gavata Yapılabilecek İşkenceler
-
hojalar aynen katılıorm.. bn böle rap'i karalayanlara, hiphop kültürünün içine s.çıp ekranlara çıkaranlara acaip kıl oluorm.. o gawatı da kız kardeşini de taa g.tünün dibinden s.kmek lazm.. çok sinirlendm lan görünce.. ulan rap müzik böle ayaklar altına alınır mı laaayynn!!! insanları yanlış yönlendirmeyn pezewenkler!!! öle bi yamuk şapka, bi de zincirle iş bitmio aq dallamaları..
-
ya a.q cam o reklamdaki adamın rap i çok severim ama bu a.q dum adamı içine edior rapin . millet rapi mal bişiy sanıo bu ipneler yüzünden
alo kız kardeş kız kardeş miş ! kız kardeş siksin seni ipne
-
aydının klibi varya orda oynayanların tumunu ters yatırıp duz si** a.q :@ sinirden olucem a.q
-
spy ben rapten senin yuzunden sogumak istemiyorum imzanda yanlış yazmışsın :D respect olcak respckt değil :D
-
ir2 bunu yazdı:
son zamanlarda televizyon izleme gibi hatalarda bulundum bir reklam gördümki beni 5 dakka mavi ekran vermeye zorladı hipapçı 2-3 zibidi müzik bile diyemeyeceğim siktri bokdan bişeyle "alo kız kardeş kız kardeş" gibi cümleler kurarak zenci olamadım adamda olamadım demek istercesine reklam tarihinin en boktan reklamına konu olmuşlar.
yok böyle bir gerizekalılık allah çıldırmak üzereyim bu zibidileri bi yakalasam varya
ehehe iyi bu aralar ööle hatalar yapmıyom tv izlemek gibi, biraz daha yapmiyim... -
Alej bunu yazdı:
Bence kıza belden takma yar.. ı takıp mng kargoya verecen oğlanın yanına gönderecen. Sonra kız karş kız kardeş oğlanı .....
:)))))))) he walla
Toplam Hit: 5491 Toplam Mesaj: 27