"Alo Kız Kardeş Kız Kardeş" Diyen Gavata Yapılabilecek İşkenceler
-
böyle ezik gerizekalıları çırılçıplak soyacaksın kalın bi iple kollarını ve ayaklarını güzel bi şekilde ağaca bağlicaksın o şekil bırakacaksın böyle sakatları orda rahat rahat rap yaparlar artık :)
-
kapatacan bi odaya bunları geçenlerde şeyh holynin bi flash vardı ay ay diye bişey sölüyodu bitmiyodu onu dinletecen hiç durmadan o akıllıyı deli deliyide bilemem ne yapar.
-
ONLARA BABADAN ( MUSLUM'DEN ) DINLETICEN KI KENDISINE GELSINLER
SELAMETLE..
-
önyargılı davranmayın ceza tamam şerefsiz pezevengin tekidir ama sagopa kajmer fas dili edebiyatı mezunudur.
bir pesimistin gözyaşları isimli albümünde bağdat diye bir parça vardı. dinleyin sonra yorum yapın.
-
ulen ağzına sağlık lan hakkaten benide delirtiyor olm o sipalan birde kıs da sürtük ya
-
yaaaw gömün gitsiiin a.q.
-
şaka maka kızda tam pompalık lan
-
rap dinlerim en çok onu dinlerim asma bu reklamdakileri asmak lazım
-
Removed...
-
ir2 bunu yazdı:
son zamanlarda televizyon izleme gibi hatalarda bulundum bir reklam gördümki beni 5 dakka mavi ekran vermeye zorladı hipapçı 2-3 zibidi müzik bile diyemeyeceğim siktri bokdan bişeyle "alo kız kardeş kız kardeş" gibi cümleler kurarak zenci olamadım adamda olamadım demek istercesine reklam tarihinin en boktan reklamına konu olmuşlar.
yok böyle bir gerizekalılık allah çıldırmak üzereyim bu zibidileri bi yakalasam varya
amuhahahahahahahahah yarıldım yahu hala guluom muhahahahha o boxer'i ağzına tıkmak lazım pantolonuda dotune :D
Toplam Hit: 5485 Toplam Mesaj: 27