Altcoin Boğası İçin Sepetler
-
Malum nisana kadar bir Altcoin boğası bekleniyor. BTC biraz yataya bağladığında dominasyon düşer ve para altlara salar. Şimdide 2x -3x buldular ama daha yolları var.
Sepetleri paylaşalım, kim neler öneriyor.
Güncel Sepet
SUI
RENDER
FTM
PNUT
LINK
ARB
ETH
MikRoBiT tarafından 13/Ara/24 05:19 tarihinde düzenlenmiştir -
QI aldım bende
-
wif
pepe
doge
xvg
dym
-
Bir tane sürpriz paylaşayım, karar sizin tabiki :)
Clearpool, Gerçek Dünya Varlık kredilendirmesine öncülük eden önde gelen DeFi kredi pazar yeridir. Clearpool protokolü, Wall Street firması Jane Street ve Wintermute gibi kripto piyasası yapıcıları gibi kurumlara toplamda 640 milyon doların üzerinde kredi sağlamıştır.
Protokol, Mart 2022'de Ethereum ana ağında başlatıldı ve ardından Polygon PoS, Polygon zkEVM, Optimism, Mantle Network, Flare Network, Base ve Arbitrum'a genişletildi.
Clearpool, geleneksel finans, fintech ve blockchain sektörlerinden profesyoneller tarafından kuruldu:
Robert Alcorn, CFA - Kurucu Ortak ve CEO. Daha önce First Abu Dhabi Bank'ta APAC Repo Ticareti Yöneticisi ve Yöneticisi
Alessio Quaglini - Kurucu Ortak ve Kıdemli Danışman. Asya'nın lider dijital varlık saklama kuruluşu Hex Trust'ın CEO'su. Daha önce First Abu Dhabi Bank, BBVA, Accenture ve İtalyan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nda
Jakob Kronbichler - Kurucu Ortak ve CCO. Daha önce Güneydoğu Asya'nın lider dijital Neobank ve Rocket Internet'i olan Aspire'da Ticari Direktör
Clearpool, Ürün ve Teknoloji Şefi Vadim Zolotokrylin liderliğindeki deneyimli blockchain geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından Ethereum ve Polygon üzerine kurulmuştur.
Clearpool, Sequoia Capital India, Arrington Capital, Sino Global Capital, HashKey ve Wintermute gibi önde gelen yatırım ortakları tarafından destekleniyor.
DE5TROY3R tarafından 13/Ara/24 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Fet
Xrp
Doge
Shib
Dusk
Trx
Xvg
Ava ( +%330 verdi dün gece )
-
Uyuz ETH bi 4000 geçemedi o yukarı gitmediği sürece altlar gitmez
-
ethfi-jto-doge-floki-bonk al satlık
tbttoken-glmr sürprizler
eth-sol daimiler.
-
korkarabatak bunu yazdı
Fet
Xrp
Doge
Shib
Dusk
Trx
Xvg
Bu AVA coine mi kendime mi ağız dolusu sovsem bilmiyorum , En az 2 - 3 senedir takip ediyorum , geçen hafta yine baktım 0.60 larda geziyordu almadım 🤬 gece 3.52 den dönmüş ... Kafayı yememek içten değil ...
Rastgele birşey olsa uzulmeyecegim , kimse bilmezden beri takip ediyorum , 2021 de de 6$ kusurden döndü , al işte demi ...
-
JiggSaw bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Fet
Xrp
Doge
Shib
Dusk
Trx
Xvg
Bu AVA coine mi kendime mi ağız dolusu sovsem bilmiyorum , En az 2 - 3 senedir takip ediyorum , geçen hafta yine baktım 0.60 larda geziyordu almadım 🤬 gece 3.52 den dönmüş ... Kafayı yememek içten değil ...
Rastgele birşey olsa uzulmeyecegim , kimse bilmezden beri takip ediyorum , 2021 de de 6$ kusurden döndü , al işte demi ...
Binance futures listelemiş, onun pump'ı gelmiş olmalı. şimdi dizeltmede 2.46 da , Hala short çalışabilir burda.. birkaç gün daha inmesi muhtemel
-
Pepe alın hemde bolca. Elon Musk'ın zamanında gazladığı coinlerden. İkiye katlaması Musk'ın bir twitine bakar.
-
Müritlere teşekkürler AVA küçük bir scalp ile 6 dk da bir 150$ aldım.