Altcoin Boğası İçin Sepetler
-
mkyb bunu yazdı
Pepe alın hemde bolca. Elon Musk'ın zamanında gazladığı coinlerden. İkiye katlaması Musk'ın bir twitine bakar.
Floki de pek birşey yapmadı ...
Floki ve VİNU da olabilir ...
YTD 😂
-
sol iyice fiyatlandı elimde bi miktar var çok fazla katlamayacakda olsa sol u tutarım ben elimde. arb den ümidim yok artık şuan olursa maksimum 2 x olabilir.
apt güzel gidecek gibi bence uzun vadede
yatırım tavsiyesi değildir bu arada.
-
başarılı trade yapan arkadaşlar varsa biraz tekniklerini paylaşırlarsa çok iyi our, kar zarar bize ait anlaştık. :)
-
Bence pol, arb, io, op :)
-
Davos bunu yazdı
başarılı trade yapan arkadaşlar varsa biraz tekniklerini paylaşırlarsa çok iyi our, kar zarar bize ait anlaştık. :)
Merkezi borsa sitelerindeki tokenları almak yerine merkeziyetsiz borsa sitelerinde listelenen, yeni çıkmış tokenları al-sat yapabilirsin.
Elbette dolandırılmamak için dikkatli olacaksın. Bilgi sahibi olacaksın. Twitterda telegramda etkili olan influencerları takip edeceksin. Paranın nereye aktığını takip edeceksin.
Binance gibi sitelerde listelenmiş olan token sana en 4-5 kat kazandırsın diyelim. (Onun için de aylarca bekleyeceksin.) Onun yerine moonshot, ape.store gibi platformları takip etsen, dexscreener üzerinden filtreleme yapsan projeler bulsan iyi paralar kazanabilirsin.
Yeni çıkan tokenlarda cüzdanları ve ekibi takip ederek az çok tahmin edebiliyorsun gidişatı. Bilindik kripto paralarda böyle bir şansın yok. Mesela token binance üzerinde listelenmiş, zaten oraya gelene kadar 50-60 kat artmış. Üzerine bir 20-30 kat daha artması ne kadar mümkün?
Ayrıca lauchpad sitelerine bakabilirsin; https://coinlaunch.space/launchpads/
coinlist, apeterminal, pinksale vs. platformlar var. Yatırım yapacağın projeleri dikkatli seçmen lazım elbette.
Memetoken fırlatma platformları var
https://dexscreener.com/moonshot
-------------------------------
Çok paran vardır belirli olayların sonucunda piyasanın yükseleceğine eminsindir. Örnek; amerika başkanlık seçimleri. Trump seçilirse bir yükselme dalgasının olacağı belliydi. O durumda gider merkezi sitelerde al-sat yaparsın. Onun dışında 2-3 bin dolarla yatırım yapan kişilerin çok kar yapacağını sanmıyorum. Bir gün kazanırsın ertesi gün düzeltme gelir kaybedersin.
Merkeziyetsiz borsa sitelerinde çok fazla dolandırıcılık olduğunu da unutma. Teknik bilgin olmadığında daha da kolay kandırılabilirsin. Öğrenme sürecinde para kaybetmeyi göze alarak yatırım yap.
-
2 yıldır ilgilenmiyordum geçernlerde bakayım dedim zararım kapanmış, ama bir sorunum var Binance globalde benim htm çift çizgili H li bi amblemi vardı sanırım adını da hatırlamıyorum ama hiç görünmüyor neolacak şimdi gitti mi o para
baktım sanırım HBAR dı yine de tam hatırlamıyorum CKB de almıştım o duruyor ama diper coinim durmuyor
-
Ben LINK ile ilgileniyorum bu ara
-
Boğa bitti diyorlar :((
-
erebos bunu yazdı
2 yıldır ilgilenmiyordum geçernlerde bakayım dedim zararım kapanmış, ama bir sorunum var Binance globalde benim htm çift çizgili H li bi amblemi vardı sanırım adını da hatırlamıyorum ama hiç görünmüyor neolacak şimdi gitti mi o para
baktım sanırım HBAR dı yine de tam hatırlamıyorum CKB de almıştım o duruyor ama diper coinim durmuyor
muhtemelen delist edilmiştir, support ile konuş ama onun bir süresi var belki bnb ye çevrilmiş olabilir
-
EnableTurk bunu yazdı
Ben LINK ile ilgileniyorum bu ara
LINK 12.40 girdim 17.90 çıktım , 28 oldu... :/