Altcoin Boğası İçin Sepetler
-
Herkesin eline verdiler :) 2 ayda verdiğini 2 günde aldı sağolsun
-
3-4 gun once full usdt gectim,son 2 dususu sadece seyrediyorum ama hic altcoin toplamadim,göt yemedi girmeye
umarim pismam olmam,cogu coin almak istedigim seviyelere geldi
-
sancaks bunu yazdı
3-4 gun once full usdt gectim,son 2 dususu sadece seyrediyorum ama hic altcoin toplamadim,göt yemedi girmeye
ETH de 3000 Bekliyor herkes yukarı tepki alamıyorki BTC de 88 90 K diyorlar bakalım piyasa testere
-
SHaDeWRoX bunu yazdısancaks bunu yazdı
ETH de 3000 Bekliyor herkes yukarı tepki alamıyorki BTC de 88 90 K diyorlar bakalım piyasa testere
çok klasik bi laf edecem ama , piyasa ne bekliyorsa tersi genelde
-
Bence şuan normal haliyle gidiyor, çarkların dönmesi için para lazım :)) şu dakikadan sonra piskolojik baskıya dayanan panik satışı yapmayan insanlar ilerleyen günlerde ciddi rakamlarla kar alıp çıkıcaklar demedi demeyin .
-
xrp,pnut,axl aldim bi miktar hadi hayirlisi
-
Davos bunu yazdı
başarılı trade yapan arkadaşlar varsa biraz tekniklerini paylaşırlarsa çok iyi our, kar zarar bize ait anlaştık. :)
teknikten ziyade al sat yaptığım zaman yazıyorum tbttoken telegramda , genel olarak listemdeki coin hareketlerini tahtacısının nerde alıma başlayıp sattığını gözlemleyerek yapıyorum, aldım yerin altına maliyetine mutlaka stop koyarım kaybedeceğim para miktarını kendim belirlemek isterim . nasdag ve piyasa haber takibi de önemli .
mesela bugün 14,43 btc burdan döndü döndü dönmesse max 88 k düşer uyarıma ilaveten
14.44 te tbttoken almak için chz alım fırsatı 2,66tl dedim 2,63 ten döndü yukarı
nasip meselesi birazda ilkgün kü düşüşte aldık yüzde -5 zarar stop oldu ~~
-
2 gündür binancede sorun var galiba boğaya girmiştik boğa bize girmiş
Bakalım gençler emeklilik dönemi tahminlerim tutarsa ben psikolojimi iyi yönetebilirsem gerçekleşmesini beklediğim senaryom.2021 dönemi sırf psikolojimi yönetemedim diye emekli olamadım.(Konuya başlamadan belirteyim ben alımlarımı çok önce tamamladım %90 maldayım portföy %40 eksi yazmış olsada bu haliyle en az karda olan şuan %80 karda coin tavsiye veremem riskinizi kendiniz alın kimseyi dinlemeyin)
Ocak ortasına kadar mehteran dönemi(2 ileri bi geri bi sağ bi sol yerinde say).
Mart 2. Haftasına kadar mini altcoin boğası full btc geçiş
Bu noktadan sonra altlar dolar bazlı mehtere bağlar btc show yapar altlar btc bazlı ezilir. Haziran gibi sular durlur tekrar alt coin alımı yapar Allah nasip ederse eylül ayında emekli olurum...
trooper tarafından 20/Ara/24 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Soyle bir proje ile karsilastim. Fikirlerinizi alabilir miyim?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5509690.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5509422.0
-
Trump rüzgarı ekmekli olacak radarlar açık olmalı.