Altı Ülkücüyü Öldürenin İtirafı...
-
Altı ülkücüyü öldürenin itirafı
Kara kış bastırmış durumda.
Ortalık zemheri ayaz bir buz mevsimi.
Herkes kendince konuşup bir şeyler söylüyor.
Ben bu kış mevsimi bir eski yaranın acısıyla sızılanıp kederlendikçe sokakların ayazında kendimi bulmak istiyorum.
Kendim kayıpmıyım ki,kendimi arıyorum?
Bedenen kayıp olmasam da hafızamda dünler,karşılığı olmayan bir şeyleri bu günle eşitleyince varmıyım yokmuyum tereddüt hasıl oluyor.
"Hiç ölmediysek niye bu kadar çok gömüldük?" nakaratı, dünler adına vebal bir geçmişi benle alakalandırıp yakama yapışıyor.
Kendimi vebalde hissetme sebebim, vurulmuş arkadaşlarımın katline ferman buyruklardaki "piyonların" ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor olmalarıdır.
Üstelik bu katillerin yandaşlık ettikleriyle de aynı meçhulde nikahsız bir izdivaç yakıştırmasıyla insafsızca aynı karelerde adreslenme iftirasıyla da yüz yüze kalmak işin ayrı bir garabetidir.
Ülkücüyü ülkücüleri Kontur gerillayla özdeşleştiren maskeli şerefsizlerin garabet yakıştırmasıdır bu.
Derin, serin, steril, e-p-yada bilmem ne meçhul derin karanlıklarda yarasalaşan sol kışkırtıcılar, her fırsatta Ülkücüleri bu bumerang'ın içine taşıyıp olmadık yakıştırmalarda bulunmayı artık adet görme gününün hayız hali kılmışlardır.
Olmadık adamları olmadık işleri meçhul karanlığın kör noktası kılıp salyası akan itler gibi Ülkücüleri her işin faili kılan bu madrabazlar suçüstü yakalanınca süt dökmüş kedi gibi oluyorlar.
Gözlerinin içine giren bu ifşaatları görmezden gelen tek yazı kaleme almayanlar aslında gerçek maskelerini indirmiş oluyorlar ama tabi bunları bir şey sananların yağdanlı gıda devam ediyor her şeye rağmen. Bakın Musa Anter denen birinin öldürülme hikayesinde ne gariplikler ne garabetler çıkıyor ortaya.
Renkli adam yeşilin yanında yani ekibinde bulunan birisi övünerek "6 tane ülkücü öldürdüm" diyor.
Kimsenin 6 Ülkücüyü önemsediği yok. Onlar kayda değer insan değilde sanki mahluk.
Koskoca Medya yılın olayı gibi bir görüşmeyi yani bir katille buluşmayı sayfa sayfa en ince ayrıntısına kadar aktarıyor ama iş gelip dolaşıp kem küm bilmem ne adı etrafında odaklaşıp derin serin konuda asıl boyut oluyor.
İşin serini derini kimi beni hiçmi hiç alakadar etmiyor. Beni alakadar eden konu böyle bir katilin 6 tane ülkücüyü öldürdüğünü söylemesi, çok kısa bir süre hapis yatıp elini kolunu sallayarak birleriyle çete oluşturması.
Üstelik bu çete üyelerinin adları nedense hep ülkücülerle anılmakta.
İşte katilin ve yandaşlarının söyledikleri:
Kim bu adam?
Öcalan'da akraba dedeleri amca çocuğu
1958'de Urfa'nın Suruç İlçesi'nin Uzunhıdır Köyü'nde doğdum. Adana Motor Meslek Lisesi'ndeyken Akdeniz bölge atletizm takımına girdim. Bir sürü madalya almıştım. CHP sempatizanıydım. "Karaoğlan Geliyor" afişleri asarken ülkücüler ateş etti, sırtımdan ve sağ böbreğimin üzerinden yaralandım. Adana'da hastanede yatarken akrabamız olan Abdullah Öcalan, ziyarete gelmişti. Öcalan'la dedelerimiz amca çocuğudur.
Altı ülkücüyü öldürmüştüm
1977'de PKK'lılarla tanıştım ve örgüte katıldım. Silahlı çatışmalara katıldım. Okulu bırakıp örgüt için çalışmaya başladım. 1980'de yakalandım. 1.5 yıl hapis yatıp çıktım. 1982'de Kıbrıs'ta askerlik yaparken Türkiye'de yakalanan PKK'lıların çözüldüğünü, ülkücülerin de aleyhime ifade verdiklerini öğrendim. İş kötüye gidiyordu. Korkmaya başladım. 12 Eylül'den önce girdiğim silahlı çatışmalarda altı ülkücüyü öldürmüştüm. Kıbrıs'ta askerlik yaparken bunları duyunca üniformam ve silahımla Rum kesimine iltica ettim. Oradan önce Yunanistan, ardından Viyana ve Almanya'ya gittim. Sonunda Lübnan'da PKK'ya katıldım, kamplarda eğitim gördüm.
Abdülkadir Aygan isimli katilin söyledikleri sür manşet Hürriyet gazetesinde gündeme oturdu. Malum adamlar nedense 6 Ülkücüyü öldürdüğünü itiraf etmesine rağmen konuyu sulandırıp, savsaklayıp öldürülen Musa Arter'de döndürüp durdular. Bir tek onların anası ağlar bir tek onların çocukları üzülüp yetim kalırmışçasına kör sağır bir vicdanda trajedi okunup es geçildi.
Bütün bunlar ortadayken buna rağmen tekrarcı itler ülkücüleri suçlamaya onların ölümlerini katledilmelerini görmezden gelerek onları olmaz işlerle suçlamaya devam edecekler.
Alişan Satılmış
-
6 ülkücüyü öldüren alişan satılmış değil =) yanlıs anlasılmasın o gazetede makaleyi yazan...
-
böyle serefsizler işte gizli gizli cene yapar o.ç gaztecilerin arkasına sıgıncagına erkek gibi gel ülkücülerin yanına...bakın tüm ülkücüleri siz suclu bir mahkum gibi tanıtıyor lar....bakın dogrudur ülkücü gençlik cogalıyor ama takma isimlerle bakın bir pkk sı olsun eylem yapılacak olsun bir ocaga baglı olmayan sahıslar ben ülkücüyüm ben oyum ben buyum diyor...evet bende ülkücüyüm ama biz davamızı sürdürmek için calısıyoruz böle adam öldürmekle değil kalemimizle savasıyoruz biz..bu piç gibi ülkücü kardeslerimizi öldürerek değil..Allah öle ülkücü kardeslerimin mekanını cennet etsin..Burdan onun gibi olan sahıslara sesleniyorum.sizin gibiler devleti bölmeye calısıyorsunuz ama bu hiçbir zaman olmucak.bunu ooo kus beyinli kafanıza sokun...
-
Allah öle ülkücü kardeslerimin mekanını cennet etsin..Burdan onun gibi olan sahıslara sesleniyorum.sizin gibiler devleti bölmeye calısıyorsunuz ama bu hiçbir zaman olmucak.bunu ooo kus beyinli kafanıza sokun...
+1000..... -
Dogan08 kardes sen yanlıs anlamıssın sanırım ülkücü ülkücü öldürmüyor hani bir zamanlar kırcı 7 tane solcu öldürmüştü dünyayı ayağa kaldırmıslardı bi solcuda 6 ülkücüyü öldürmüş ama kimsenin zikinde değil yani ülkücü ülkücüyü öldürmedi solcu bi pkklı öldürmüş ülkücüyü...!!
-
ben senin dediğin gibi anladım dogru anladım zaten..ben günümüzdeki ülkücü sahıslarını da anlattım kardes...
-
çok trajik bir olay,ölen arkadaşlara allahtan rahmet diliyorum.12 eylül zamanında kim kimi kaç kiişiyi nasıl öldürdüğü bile belli değil. bizimkiler karşı tarafı karşı taraf bizimkileri öldürüp durdu.yakında sağ sol olayları çıktıgında bunu biz canlı olarak yasıyacagız zaten herkes diken üstüne yakında görüceksiniz...
-
sayenizde ne yazıkki o günleride görcez
-
kimin yüzün oo günleri görceksin kardes:S
-
yalan mı?nerde bi kavga dövüş olsa ülkücüler!her şeye karışmayı bişey zannediolar!gazi üniversitesinde sakalla küpeyle gezemion!bişey olduunda sanki memleketen tek sahibi olarak kendilerini gösteriolar.Kavga kavga fikrini benimsiolar
-
ama bi bölücülük olduğu zaman da olayı onlar yatıştırıp onlar çözüme ulaştırıyolar...yani ülkeyi en iyi savunanlar ülkücüler gibi bişe...
Toplam Hit: 5032 Toplam Mesaj: 33