Altı Ülkücüyü Öldürenin İtirafı...
-
1-ben sakallı deilim üniyede gitmiom
2-kokoinman laflarına dikkat et!burda düzgün bi şekilde tartışmaya fikirlerimizi sunmaya çalışıoz
3-ben denizlide oturuom ve gördüğüm ülkücülerin hepsi böle!hata nerde?bunları ocağı alanlarda deil mi?bunları ocağa alıyorlarsa 2 nedeni wardır.ya onlar gibi düşünüolardır yada gelen geçen girsin ocağa çok kişi olalım hesabı?başka bunu açıklaması war mı?ülkücü geçinenler war dion!bunlar ocaktan habersiz nasıl ülkücü geçinio?ayrıca yazı tamamen ortalığı karıştırmak amaçlı konulan bi yazıdır.ayrıca ülkücülükle alakası olmayan adamları ülkücü gibi lanse ettiniz demişsin.Allah aşkına sürüyle reisiniz var.onlardan habersiz bu iş yürür mü?masal okumayın! -
bak kardes konuyu uzatmatyalım dedim ama sen uzattın..kominist ler kürtlerin % 20 si hepsi değil ataist le vs.. bunların hepsi ülkücülüğü leke sürmek için elinden gelen herseyi yapıyorlar...bunu iyi bil..evet reisler var ama okula ait baskkanlar var mle buna suna laf atan baskanlar yok..mesela biri kominist ben ülkücüyüm diye geciniyor tüm sucları işledikten sonra ben ülkücüyüm yasasın ülkücü gençlik diyor.siz bu adama ülkücü diyonuz..yani siz derken senin gibi düsünenlere söylüyorum ben....
-
yok abi yok kelimeler kifayetsiz kalıo.ya kardeşim bırak diyoruz sana ocağı mocağı aç 9 ışığı oku orda yazar gerçek ülkücü sanane ocaktan partiden bilmem ne den.
-
zumsuk kardesim sana katılıyorum .....
-
ya alla alla kardeşim harbi ülkücü sahte adamı kendi safhına katmaz kattırmaz bunu anlamıomusunuz yaa.
sahte ülkücüler bu gün büyük görevlerdede var.sahte ülkücüyü ocağa alanda sahte ülkücüdür.katılmıyorum sana zumsuk.
hep söledim yine sölüyorum ülkücülük 9 ışıkta anlatılmaktadır.onu okumadan hiç kimse ülkücüler hakkında yorum yapmasın -
la koka bende koşarım menzile en önde la işimiz ne a.q. zaten yaşamaya mana bulamıyos şu günlerde.
ayrıcana biri demiş "adamlar gitti çocuğun azını burnunu dağıttı" diye. burda anlıyorum ki birden fazla kişi gitmiş elemanın tekini olmuş. bu ister ülkücü olsun, ister komünüst olsun, ister sosyalist olsun, ister faşits olsun, ister baskabilmiomist olsun ! eğer tek adama çok adam gidiyosa adam değildir a.q. -
katılıyorum sana kürdüm adam deildir ayrıca ülkücü hiç deildir
-
bu arada ufak bir düzeltme kominist değil komünist, kelime kökeni komin değil
komün'dür. "Komin"in bir anlamı yok galiba :)
komi'nin var ama o da konuyla alakalı değil. Lokantada garsondan bir küçük rütbeli
çalışan. Ortalığı temizlemek gibi işlerde çalıştırılırlar komi'ler. -
amk konuyu sabah actım gittim yoktum geldim baktım ucuyo yukarlarda Kokainman kardesim sana +10000 Bakıne ben 8 sene birfiil ülkü ocaklarında yüksek görevelerde bulundum ve daha 2 hafta önce bu sahte ülkücüler yüzünden ocağı bıraktım aqrum böle işin ilk önce öğrenin ülkücü kim ülkücü kim olabilir her önüne gelen ülkücü olamaz Daha Alpaslan Türkeş bile Ben Ülkücü olamadın sizler nasıl oldunuz demiştir Ülkücü olabilmek icin elbette 9 ışığı yerine getirmek lazımdır 9 ışığı hepsini okumasanızda bi kere gözden gecirin derim cahhillik yaratmayın burda..
-
9 ısıgı bılmeyen zaten hıc konusmasın burda..bence
Toplam Hit: 4644 Toplam Mesaj: 33