Altın Hesabı Bilgisi Olan
-
İhlas Finans olayını internette okuduklarım kadarıyla biliyorum. Yaşım itibariyle o zaman ki olaylar hakkında bilgim yok ve okuduklarım üstünden şu doğrudur veya yanlıştır diyemem.
Bu arada banka iflas ederse devlet 100.000 liraya kadar ödüyor. Ancak ne zaman öder orası meçhul.
-
mkyb bunu yazdı
İhlas Finans olayını internette okuduklarım kadarıyla biliyorum. Yaşım itibariyle o zaman ki olaylar hakkında bilgim yok ve okuduklarım üstünden şu doğrudur veya yanlıştır diyemem.
Bu arada banka iflas ederse devlet 100.000 liraya kadar ödüyor. Ancak ne zaman öder orası meçhul.
Ben bizzat yaşadım. Babama bu tür bankalardan uzak durması gerektiğini hep söylerdim ama faizsiz kazanç yalanına inanıyordu. Ozamanlar faysal finans, ihlas ve kuveyt vardı. En büyüğü ihlas'tı. Tüm faiz karşıtları parayı buraya yatırıyor, ihlas holding hızla büyüyordu. TGRT televizyonu en çok seyredilen kanaldı. Babamla tesadüfen düğün masraflarım için ömür boyu biriktirdiği parayı çekmeye gittik. Kapıda yüzlerce insan vardı. İçeri girmeye çalıştığımızda güvenlik sadece para yatıracak olanları alıyordu. Para çekmek isteyenler içeri alınmıyordu. Bir hafta boyunca her gün gittik ama nafile... Sonra devlet lisansı iptal etti ve bir daha hiç muhattap bulamadık.
-
Doğrudur hocam benim dayımda askerde zar zor biriktirdiği bin küsur dolarını kaptırdı. Üstelik tamda battığı gün. Van'da teğmendi. Tabi banka falan hak getire oralarda. Buda en yakın banka diye buraya yatırmış hep. Bankanın battığı gün kimse yokmuş ve memure kadın hiç uyarmamış yinede parayı yatırmış. O para yandı gitti.
-
mkyb bunu yazdı
Doğrudur hocam benim dayımda askerde zar zor biriktirdiği bin küsur dolarını kaptırdı. Üstelik tamda battığı gün. Van'da teğmendi. Tabi banka falan hak getire oralarda. Buda en yakın banka diye buraya yatırmış hep. Bankanın battığı gün kimse yokmuş ve memure kadın hiç uyarmamış yinede parayı yatırmış. O para yandı gitti.
Yeşil sermaye her zaman tuzaktır. Bundan 10 yıl önce Anadolu Kaplanları diye anılan Yimpaş ve benzeri onlarca yeşil sermaye türedi. Halka gelin ortak olun helal kazanç kazanın dediler. Ve hepsi battı.
-
altın hesabı açıp altınlarınızı yatırırsanız altınlarınız eritilir. korunmasını istiyorsanız kasa almanız gerek.
-
ziraat bankası iyidir 2 sene önce falan kasa kiralamıştım kasa ücreti + depozito veriyorsun kasayı iptal edince depozitoyu alıyorsun
-
adeleks bunu yazdı
ziraat bankası iyidir 2 sene önce falan kasa kiralamıştım kasa ücreti + depozito veriyorsun kasayı iptal edince depozitoyu alıyorsun
Kaç para ödemiştin hocam hatırlıyormusun ?
-
eski hortumlama olayları geride kaldı, şuan çok zor.. Olursa kokusu hemen ortaya çıkar. Günümüzde Katılım bankasına güvenilebilir. Altının yüklü ise direk bankaya gidip kasaya falan koyma, normal sat kuyumcuda. sonra bankada altın hesabı açtır ve onu işlet. Ben Türkiye finansın sunduğu makas aralığı çok düşük olan TFX Target kullanıyorum. 100 bin üstü ise altının , ekmek yersin... ve Faizdende kurtulmuş olursun. Yani Faiz dediğin şey aslında senin paranın sömürülmesidir. misal 130bin TL ye işbankası , ortalama 900 TL aylık faiz verir.. tamam senin 900 ünü her ay yatırır. Fakat senin paranı herşeyde kullanıyor , başkasına yüksek faizli verilir(%80 ni), borsada kullanılır, doviz change yapılır. her türlü mikene kadar çalıştırır..sanada ucundan kıytırık olarak 900 TL verir. Tabi sen paranı nasıl çalıştıracağını bilmediğin için o 900 TL sana büyük nimet gibi gelir. Normal bilgiyle , doviz ve altında sen çalıştırmış olsan 1200-2000 TL arası zaten sen alacaksın, ama haberin yok.. çünkü bilgin yok , veya vaktin yok..
125bin ile, 6 günde 2800 TL kenara koydulduğunu fikir edinmen açısından anlatabilirim. ama bunu sadece TFX targette yapabilirsin , makas aralığı düşük olduğu için..
altın 07.10.2016 targettan alışımız 122.46 TL, (1000 gram aldık 122.500 TLye farzet)
altın 14.10.2016 öğlen 13:00 da targeta satış rakamımız 125.75 TL
Gramda 3 TL kazandın. (toplam 1000 gramın var idi) = 3000 TL cepte..
altın aynı gün 14.10.2016 akşam 21:00 da 122.45 e tekrar düştü...Bunlar gerçek, hepsi gerçek rakamları veriyorum sana hayal uydurma değil... bu sefer 128binin hepsini Gömdün.(çünkü altın yükselecek, 142yi göreceğini sende keşfedebilirsin) .FED i amerikayı çini takip etceksin. Baktın durgun bu sefer dolara kaydır parayı, sterline kaydır... vs vs... (Banka ise bana 900 TL vermişti...) *ötüne soksun....
ProBilisim tarafından 16/Eki/16 09:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam açıklama süper olmuş ellerine sağlık, fakat o kadar altın miktarı ve paramız yok zaten :)
dediğin sistemi anladım, ama inan uğraşacak vaktimde yok akşama kadar dışarıda işte çalışıyoruz. Emeğin için ellerine sağlık
-
Uğraşma gel ziraat bankasına her ayin ilk yada ikinci haftası altın günü götür merkezdeki şubelerine sana altının grami vs ölçüp altın hesab açılsin hesabın da gram olarak durur istediğin zaman boz al yalnız fiziki altın alımı yapamıyorsun