Altın Hesabı Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

Ya kuveytturk yada enpara .. bankalarda onemli olan diger faktor makas araligidir.. bu iki bankada en minimim makas vardir.. genelde 0,78 ila1 tl arasinda

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

ziraat bankası iyidir 2 sene önce falan kasa kiralamıştım kasa ücreti + depozito veriyorsun kasayı iptal edince depozitoyu alıyorsun

Kaç para ödemiştin hocam hatırlıyormusun ?

yanlış hatırlamıyorsam 200+200 vermiştik hocam bi 50 lira zam gelmiş şuan 250+250 lira 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende ay ortalama 1500-1750 TL arası kenara koymayi düşünüyorum. Gidip kuyumcudan her ay iki tane tam altın almayı düşünüyordum. Sizce böyle mi yapayım yoksa bir altın hesabı mi açayım ? Veya başka birşey ? Amacim birikim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Arkadaşlar bende ay ortalama 1500-1750 TL arası kenara koymayi düşünüyorum. Gidip kuyumcudan her ay iki tane tam altın almayı düşünüyordum. Sizce böyle mi yapayım yoksa bir altın hesabı mi açayım ? Veya başka birşey ? Amacim birikim. 

en iyisi alış satış arasında farkı az olan bi hesap açmak. zaman zaman vakıfbank üzerinden alım satım yapıyorum.

fiziki bilezikleriniz 22 ayardır, 24 ayara çevrilirken az da olsa gramınız düşer ama sonuçta alım satım yapmadığınız için bankaların altın günleri gayet iyi durumda bu konuda. kuveyttürkün altın gününde gidin çevirinler direk hesabınıza gram altın olarak yatırıyorlar. istediğin an al sat.

fiziki altın tutmak hem risk hemde her an bozduramadığın için hantal kalıyor. kiralık kasaya da o kadar verme derim.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

savaş çıkarsa ortada banka falan kalmaz, evde güzel bir yere zulalayacaksın, metal dedektörle girdikleri için buzdolabının arkasındaki boşluklara zulalayabilirsin. zulaladığın yeri ailenden kimse bilmeyecek evde olduğunu bile senden başka bilen olmayacak. eve benden izinsiz usta girmeyecek diyeceksin aile de dikkat edecek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

savaş çıkarsa ortada banka falan kalmaz, evde güzel bir yere zulalayacaksın, metal dedektörle girdikleri için buzdolabının arkasındaki boşluklara zulalayabilirsin. zulaladığın yeri ailenden kimse bilmeyecek evde olduğunu bile senden başka bilen olmayacak. eve benden izinsiz usta girmeyecek diyeceksin aile de dikkat edecek.

senin başına birşey gelirse

Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 27
banka hesap altın