folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Amacına Uygun Taşınabilir Hdd

Amacına Uygun Taşınabilir Hdd

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    Beyler ne zamandır Taşınabilir HDD alıcam ama tam amacına uygun olanı hangisidir?

1.Cafelerdeki veya sağda solda gördüğüm bilumum avi,mp4,dvd,dvix,mp3 gibi doya türlerini almak için yanımda taşıyacağım
    2.Hdd yi takdığım zaman örneğin cafedeyim 10gb lık bi arvişi kopyalıycam bunu en kısa sürede hangi hdd ile yapabilirim yani veri alış veriş hızı olmalı
    3.Çoğu zaman yanımda taşıyacağım için darbelere karşı dayanıklı olmalı
    4.Parola Biyometrik parmak izi doğrulama gibi özelliklere hiç gerek yok

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd700566

ben bunu almayı düşünüyom fiyatıda gayet makul 320 gb gayet kullanışlı  

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=100225&productId=bd850236

buda fena diil hemen hemen aynı fiyat aynı kapasite 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hacım o 320 gb olan STORMAX adlı markayı ilkdefa duyuyorum yarın dısk bozuk erişilemiyor hatası almayalım 

ucuz etin yahnisi olmasın sonra

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca 2 tane taşınabılır hd ım var.. Maxtor 320 gb var . bidene 250 gb.. smart disk.. tavsiye: smart dıskım ısınma yapıyor. 4 arkadaşımdada smart var onlardada aynı olay söz konusu..  ama maxtor canavar gibi.. bu arada maxtor seagete ile birleşti. hdleri seagete :) taş gibi taş:) yada WD alabilirsin. :) fena sayılmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    Leo5 bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım o 320 gb olan STORMAX adlı markayı ilkdefa duyuyorum yarın dısk bozuk erişilemiyor hatası almayalım 

ucuz etin yahnisi olmasın sonra

-----------------------------

walla onu bende fazla duymadım ama ilk yazdıım codegen toshiba güvencesi falan diyo yorumlarda gayet ii sen bilirsin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destroyer
    Destroyer's avatar
    Erkek

WD 160GB Passport Siyah kasa. Ben 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. İçindeki disk 2.5" SATA. Ayrıca çok ısınmıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32550 

d.d.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MarlboroLight
    MarlboroLight's avatar
    Erkek
    hocam eğer bulabilirsen lacie marka hdd bul bende wardı 160 gb antikky ye sattım yarın teslim ederim muhtemelen disk çok güzel ısınma 0 veri aktarımı problem yaşamazsın ürün mavi bilgisayara geldikten 1 ay sonra aldım arıza takip yaptırdım 1 ayda arıza servisine bile uğramamış ürün memnun kalırsın yani
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

WesternDigital doğrusu.

1TB alabilirsin 220$ gibi bir fiyata. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850047

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd700566

bende almayı dusunuyorum bu 2.si arasında kararsız kaldım philips in kalitesi codegen in inceligi cazip geliyo..

sende bunlardan birini alabilirsin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    elektroworld de kampanya vardı 1tb maxtor (yanlış yazıyor olabilirim) 170 ytl di :S para yok olsa direk alacaktım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 3455 Toplam Mesaj: 25